Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Ben de çıkıyorum kızlar
Ebrarcım,TUGCAL için 20 tane ayetel kürsi okudum,bitti cnm
Allah kabul etsin inşallah.
Sonra görüşürüz,herkese iyi günler
opuyorumnanaktan

bende yelizimim 250 tane selatı teffiyesini okudun 2 rekat namaz kıldım onun için dilerim rabbimden kalbindeki muradını tez zamanda versin kız yasin bende okumak isterdim ama malesef kuranı unuttum okumaya okumaya ne olcek üstünden geçsem olur bakalım eşime deyimde beni çalıştırsın nasıl olsa eşim güzel biliyo okuyo vallahi bilseydim 10 tanede ben okurdum türkçesi olmaz olsa okunur arapçası okunurmuş türkçesi kabul olmuyomuş ben geldim selam yokmi uleynnnnnnnn

bende çıkıyom yazan yok zaten bebek figürlerim çalışmıyo pc çok yavaş çalısıyo üzgün suratlar yapıcaktım ama olmadı şansıma küseyim bari ben didiyom hadi mercimek gidelim biz kimsecikler yok burda yazmıyo aydi gel seni doyuruyum nasıl olsa kimsecikler yok anasını satem ben ya kız derdanur niden cevap yazmıyon be çıldıricim burda be küsmüyüz kız

kızlar merhaba... kimsecikler yok bugün... beni akşama yine misafirim var....guclubacismile bir taraftan yemek yapıyorum... bir taraftan neler konuştunuz onları okuyorum:... ebrarım benim tefriciye bitti canım.... sanırım daha almıyoruz.... gece gelmeye çalışıcam......

slm kızlar bısı sorcam.ben 25 gunde adet oluyorum.yumurtam 18. gunde catlıyor.yanı gec catlıyor.bu hamıle kalmam ıcın sorun teskıl edermı

canım geçmiş olsun... benim de evlenmeden önce bir sürü kistim vardı... 2-3 ayda bir adet görüyodum kistler yüzünden... doğum kontol hapı kullandım o dönem bir de bana dediler ki bol bol maydanoz ye diye... maydanozun ödem ve kist söktürücü özelliği varmış.... hem çok yararlı bir besin zaten.... evlendikten sonra da bir kez oldu onu da soğan kürüyle atlattım... bak ebrar da yapmış soğan kürü onda iyi gelmiş... sen de bir dene istersen.... ama maydanozu kesinlikle tavsiye ederim kist için....

Ebrra için 41 yasin listemiz
derda _5
kardelen_5
şimdilik böğle okumak isteyenler söylesin

canım banada 2 tane yazabilirlirsin....

Ben de çıkıyorum kızlar
opuyorumnanaktan

bende okumak isterim kızlar.... ama bu hafta içi adet olucam o yüzden bana 2 tane yazsanız olur mu... bitirmem gereken bir dua daha var da o yüzden....

Allah razı olsun canım... ağzına sağlık...

kızlar kusura bkmayın net kesildi iş yerinde...
hadi yaaa,kız topicte herkezi ağrı kıskançlığı aldı galiba,ağrıyan ağrıyana.
geçmiş olsun tatlım.:teselli:

sağol canımmm
Slm turkuazcım ben anitibiyotik kullandım tam bir senedir iiydi tam gene geldi pazartesi en geç cuma tekrar doktora gidicem
turkuazcım sen kaçten okursun canım

5 tane alayım cnm
Turkuzcım banmı sordun canım antibiyotiğin adını
boncuğa sormuştum cnm ama farketmez,hsg çekilicem ya antibiyotik kullanmam lazım

hazelcim geç olması sorun değil,tutturabilmen önemli...

kız gene ben okuyom ben okuyom he hafta sonlarını hiç sevmiyom he herkez terkedip gidiyo beni be kız nerdesiniz beeeeeeeee

kuzum sende kimse olmadığı zaman geliyorsun,denk gelemeiyoruz ki
kızlar bende kaçtım akşam geç açarım iftarda annmedeyiz kendibize iyi bakın öptüm
güle güle cnm
samyelimm moralini bozma cnm sende olur mu...a.s.

Merhaba ebrarcım,nasılsın canım?
Duaya katılamayacağım büyük bi olasılıkla işlerden dolayı ama şimdi okuyorum duayı
Bitti yazabilirsin
canım merak ettik seni keyfin yok galiba
kist çıkmış üzülme canım bende ilk zamanlar çok kötü olurdum bu kistlker bende uylayınca alıştım artık hatta ultrasonda kendim görüyorum aa kistim var diyorum .valla artık doktor gibi olduk sağlık olsun bitanem bence 1 ayda eriyebilir büyük değilmiş .geç olsunda güç olmasın .buarada çok saol canım ağzına sağlık .opuyorumnanaktan
semacım neyin var canım çok takıyosun yapma kendini yıpratma olucak inşallah .
demek dktora gittin bende ilk dediğinde öyle demiştimya ilk defa çatlatma vurunupda çatlamayan yumurta duydum .inşallah bu doktor iyi gelir sana tatlım
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaa ne iğneymiş aman ALLAHIM şükür kuzum yaa eline geçti
inanki gece uyuyamadım ya gitmezse filan diye sen arayıncada okadar rahatladımki baya uyudum sempatiksalakcinni
hee kızın adı ebrar olcak demek güzel isim bencede endişelerini kafandan çıkar :roflol::roflol:

derdam geçmiş olsun kuzum kıyamam sana yaa niye böyle oluyosunki
mevlam şifa versin
evet derdacım,nihaaaaayettt geldi,bu nihayet daha çok ebrar için geçerli,kız çatladı kaç gündür kargoyla,otobüs firmalarıyla irtibata geçe geçe,bence o nun gözü aydnsempatiksalakcinni
ay hemde ne çatladım dün akşamki maceramız hele unutmuycam kesinlikle
eğer hamiş kalırsan seninkinin poposuna iki tokat atıcam haberin olsun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canımsın yaa nekadar duygulandım okuyunca hepiniz öylesiniz canım arkadaşlarım benim olumunekankayizsmile:kedi::kedi:
derdam gözlerim doldu inanki diyecek kelime bulamıyorum ALLAH seninde gönlüne göre versin balım seviyorum sizleri ŞenizŞenizŞeniz
canım,tefriciyeyi daha okumicaklar sanırım,sayı fazla ya,zor oluyo dediydi ebroş,ama yasini şerif okuyalım derim ben,41,yada 123 tane,ama gene süre biraz uzun olmalı.
evet tefriciyeyi burda biraz zor halledicez galiba
oyüzden ayetel kürsilere devam inşallah
düşündüğünüzde güzel ama nasıl olur bilmiyorum .biraz uzun sürer
inş kardelencim bende tanımak isterim senide ebraraıda
ya bende dedim ama yasini bilmiyorumki nasıl olur
bende bende hepinizi tanımak istiyorum hele sen burnumun dibindesin
keşke görüşebilsek çok mutlu olurdum opuyorumnanaktan
canım valla çok güzel düşüncelerde altından kalkabilirmiyiz bikere herkese okunmaz çok zor yani bunu biara msnde konuşalım olurmu bitanem
tutişim saol kuzum güzel dileklerin için inşallah hepimiz tez vakitte anne oluruz
buarada geçmiş olsun senindemi ağrın var tüh kocişinde gitmiş Allah kavuştursun canım
kılar ebrra için 41 yasin okuyalım diyoruz ben şimdilik bi liste yapıcam ebra gelince dah düzgün yapar opkumak isteyen olusa bildirise sevinirim olurmu canlarım
canımsın sen saol kuzum eline yüreğine sağlık
benim güzel kalpli arkadaşım
canım eline sağlık çok saol canım
ayrıca yüreğinede sağlık opuyorumnanaktan
Ben de çıkıyorum kızlar
opuyorumnanaktan
canım saol allah kabul etsin opuyorumnanaktan
yinemi misafir ay ben başlıyamadım daha kocişde sıkıştırıp duruyo kaçış yok davetlere başlıycaz
canım ağzına sağlık çok saol bitanem evet bitti kuzum

tugçem saol kuzum allah razı olsun
buakşam yine olamıycakmısın yaa duanı yapıcaktık ozaman gece yapalım olurmu gelmeye çalış gece

kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum
ben bugün geç kalktım sonrada temizlik yaptım .
şimdide yemek filan yapıcam artık akşam görüşürüz öpüyorum sizleri

TUGCAL için dua listemiz
EBRAR...................40bitti
BONCUK.................30bitti
ALEYNA..................30bitti
YELİZ......................30bitti
AZRA......................30bitti
HALET....................30bitti
SEYDAM................20bitti
MAVİŞ....................30bitti
PORTİ....................20bitti
SUNAY..................20bitti
TURKUAZ..............23bitti
BİRSEN................10bitti
LİSTE TAMAMDIR KIZLAR
CUMARTESİ AKŞAMI DUASINI YAPARIZ

YELİZ için salatı tefriciye
ebrar..................500bitti +100bitti+84
derda.................500bitti
pelin.................50bitti
derin.................160bitti
turkuaz.............100bitti
yeliz................1000bitti+400bitti
ezgi.................100bitti
azra.................100+100bitti
elif....................50bitti
hatice...............350bitti
aleyna...............300
boncuk..............100bitti
tugcal................50bitti+50bitti
halet..................100bitti
sevtun................250bitti

KIZLAR TEFRİCİYE BİTMİŞTİR
LİSTE HARİCİ KİMSE OKUMASIN FAZLA OLUCAK CANLARIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…