Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

aaa evet birsencim yaa kusura bakma dünde demiştin hatta ay ben kafayı yedim galiba özür canım
hayırlısı olsun hiç beklemediğin biranda olur umarım

benim eşimde maça çok meraklı tutturuyo dijitürk alalım diye ama ben istemiyom sadece fener maçlarını izlicem diyo ama eminim her maçı izler dayanamaz beni çıldırtır neyse tek merakı maç olsun çok şükür kahve alışkanlığı falan yoktur hiç işi biter evine gelir işte arada fener maçı izlemeye öğretmen evine gider

derdam Allah razı olsun anneciğindende tüm okuyanlardan canım
banada 5 tane yaz ozaman bende anneme ve başkalarınada veririm kuzum

bersum valla öyle dediğine bakma hepsini izler ben rahatım maça gidiyo evde izlemek yok
benimkininde yoktur allaha şükür yaa kötü bir alışkanlık kahve zamankaybı

bersum balık olucak seninki demek
ay balığın erkeği fena duygusal oluyo ve çok iyi niyetli oluyo

bizim bebiş eşimle aramıza girecek eşim 10 şubat ben 20 mart ikimizin arasında bi tarihte doğacak nasipse ya babasının burcu gibi kova ya da anası gibi balık olacak hayırlısı bakalım

ebroşum sen tedaviye ramazandan sonra mı başlıcan iğneleride kardeloşa göndermişsin yoksa erteledin mi ben takvim yapmak için sabırsızlanıyorum ona göreeeee

bersuucum hayırlı ve sağlıklı doğum yaparsın umarım bende 5 ay önce klomen tedavisini bıraktıktan 1 ay sonra hamile kalmıştım malesef 2,5 aylıkken kan pıhtılaşmasından kaybettim şimdi bu ayda alırsam 3, klomenim olacak bakalım ama bu aydan ümidim yok çünkü çalışma gününde eşim olmayacak

kızlar çok yazamıyorum bu akşam çok rahatsızım gece vantılatör açık kalmış sabaha kadar.böbreklerim sancıyo uzandığım yerden yazıyorum.yarıda bana kürtaj yapan doktor nöbetçiymiş ona gidicem 7 aydan beri klomen kullaıyorum bu ay bıraktım ama acaba kis yapmışmıdır aklım çok takılıyo bi yarın olsaydı

oyy kıyamam sana zorlanıyosan bende yapabilirim
ama kendi listemi yapmam tuhaf olur buseferlik sen yap o uğurlu elerinle olurmu opuyorumnanaktan

bersum biz tedavi olayını erteledik eşim hiç olumlu bakmıyo
iğnelerin zamanının geçmesini istemedim benden hayır yok inşallah kardeloşa şifa olur kuzum

papatyacım çok geçmiş olsun canım inşallah kist filan değildir
oruç tutuyorsan susuz kaldığındanda olabilir
rabbim şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…