Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ya ebroşum valla bjk li değilim ama bende eşin oruçlu oruçlu gitti bi de yenildiler diye üzüldüm valla ama çok kötü oynamışlar heralde sen biraz teselli et canım ben buralardayım

kızlar eşim geldi
ben biraz olamıycam burda morali bozuk herüfümün yenilmişler kaydirigubbakcemile3

yazık olmuş kocişine be allahtan benimki maçı sevmez işi olmaz adamın kahveye bile gitmez arkadaşlarıylada zor görüşür adamın işi çok agır eve garibim anca geliyo :teselli:

kızlar nerde kaldınız?
yeliz,aleyna,azra,tuğçe,boncuk,derinnnnn,hale,derda,mavi ve şu an isimleri aklıma gelmeyenler,nerdesiniiiiiiz?

ben eniyisi şimdiden tuğçe için dua edeyim,amin diyeyim,rabbim okunan dualar hürmetine,tuğçeyede,burda bulunan bulunmayan,bebek isteyen herkezede en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı hamilelik ve doğum nasib etsin,avlatlarımızla,ömrümüze ömür katsın inş.

amin canım ben çıkmam lazım ilaç saatim geçti saatli koyuyorum ilacı kusura bakmayın duaya amin diyorum canlarım beklemek isterdim ama kimse gelmedi bütün dualara katılıyorum şimdiden amin diyorum hamilelera rabbimden saglıklı evlatlar versin hamile olmayanlara rabbim tez zamanda anneligi tattırsın işşallah eşim kızmaya başladı ben çıkıyorum herşey gönlünüzce olsun canlarım allaha emanet olun ŞenizŞeniz öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…