Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ebrar aspirinmi kullanıyodun sen bide dr arada değerlerine baktımı hiç mesela ben bebe aspirin kullandım ama fayda etmedi yükseldi şimdi 100 coraspirin kullanıyorum folikle

anlamazmıyım yaa tabiki canım beklemek çok zor
tüp yaptınmı hiç?
ben 3 kez hamile kaldım malesef düşükle sonuçlandı
burda tüm arkadaşlarımla güzel paylaşımlarımız var sende katılırsan seviniriz vereliniortak

pearlheart anlat bakım ne tedavisi gördün yaş kaç umarım yakında seninde bebişin olur

ebroşum ben okumak istiyorumda sevtun kabul olmaz arapçası okunmalı deyince bi sorayım sana dedim eğer sorun olmuyorsa banada yazın 3 tane okurum hemen yarın zamanı var mı?yüce rabbim her türlü kabul eder bence

bersucum evet canım anlam bozuluyo ama bitanem anlam bozuluyo deyipte uzaklaşmada doğru değil bilmeyenleri napalım yok okuma diyip uzakalştıramayız asıl bu doğru olmaz herkezin o güzellikten faydalanması lazım hem bugün o kadar bilen var eline almıyo inşalalh bilmeyenlerde tez vakitte mğrenir balım

birsencim benim değerler değişken değilki demiştimya doğuştan kaynaklı bendeki
bende 100lük coraspin ve folbiol kullanıyorum tatlım
hamile kalırsam iğneye geçicez

yaptırdım kuzum ben de hamile kalmıştım ama değerlerim hızla düşmeye başladı ve adetimle birlikte çok büyük sancılarla kaybettim meleğimi

derdam çok güzel dedin canım tebrik ediyorum seni
rabbim herkese nasip etsin öğrenmeyi ama uzak kalmakda iyi değil
yeterki ALLAH kelamı okunsun

pearlheart anlat bakım ne tedavisi gördün yaş kaç umarım yakında seninde bebişin olur

25 yaşımdayım..aşılama,tüpbebek tedavileri gördüm histroskopi gibi küçük ameliyatlardan geçtim..çooooooooooooooooooook testler oldum..çoook bekledim..çook ilaç içtim..ah ne anlatıyım ki canım başka...inş rabbim yardımcımız olurrr

papatyacım çok yanlış ama olurmu susuz
ya bebişinin ölme sebebi o değildir belki ama heleki hamilelikte çok önemli canım
ben belki 5 litre su içerim günde oyüzden ramazan benim için çok zor geçiyo

keşke içebilsem ama artık yavaştan alışmam lazım farkındayım yoksa ilerde daha büyük bişe açıcak başıma allah korusunn

canım hoşgeldin aramıza inşallah bu yaşadıklarının sonunda allahım güldürür yüzünü

pearlheart umarım biran önce sende kavuşusun bebişine bende 2, kez anne olmak istiyorum ama hayırlısı bakalım klomenle tedavi oluyoruz

EBRAR için 41 yasin listemiz
DERDANUR_10
KARDELEN_5
TURKUAZ_5
EBRAR_5
TUGCAL_2
PORTAKALSUYU_1
BERSUU_3
kı8zlar şimdilik böyle okumak isteyenler yazsın olurmu canlarımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…