Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ebrar benim pıhtılaşma sorunum çok fazla doğum kontrol hapı kullanmaktan olmuştu salak gibi 5 sene kontrol olmadan içersen ahanda böyle olur

biraz daha iyim ebrarım,bersum. 3-4 gündür moralim bozuktu,, bi tuhafım yani.. yeni doktoruma gittim. herşeyi anlattım. çatlatma iğnesinerağmen yumurta çatlamamış dedim. bana ilk kez sende duyuyorum dedi, iğneye rağmen yumurta mutlaka çatlaması lazım dedi. reglin 2.günü gidecem,muayene edecek...

canım çok saol ama benim durum geçici değil malesef yaşadığım sürece ilaca devam
bebeğim olsada olmasada yani
rabbim beter hastalıklar vermesin

tabi canım öyle rabbim beterinden saklasın..
rabbim isterse her şey olur bunu hiç unutma..inşşşşşşş GEÇER...
rabbim yardımcın olsun

canım rabbim yardımcın olsunn..inş rabbim gönlüne göre verir

ebrar benim pıhtılaşma sorunum çok fazla doğum kontrol hapı kullanmaktan olmuştu salak gibi 5 sene kontrol olmadan içersen ahanda böyle olur
canım valla bende bir dönem kullanmıştım korunma maksatlı değil gerçi
kist için tabi bizim gibi olanlar için çok riskliymiş
inşallah geçicidir seninki tatlım
canım sevindim iyi olmana onu bende sana demiştim hatırlıyomusun
ya doktorda sorun vardı senin anlamamıştım yani
inşallah iyi gelir bu doktor yaa
tabi canım öyle rabbim beterinden saklasın..
rabbim isterse her şey olur bunu hiç unutma..inşşşşşşş GEÇER...
rabbim yardımcın olsun

öyle tabi herşey RABBİMİN elinde
inşallah tatlım çok saol

valla ilginç ama bende çatlatma iğnesi olduğum halde çatlamayan yumuşum kist olmuştu bu olağan bişey diye biliyorum arkadan gelen küçük yumoş varsa o büyüyene kadar çatlatma iğnesinin vakti geçiyo ondan çatlamıyo ama kisti de sorun etme bende de kist oldu diye tedaviye ara verdik dr korun falan demedi bende o ay hamile kaldım sonrada o kist son kontrolümde kaybolup gitmiş gebeliğe engel olmuyo zaten sahi dr u değiştirdin mi kime g,tt,n

kızlar muhabbet çok güzel ama ben kaçtım canlarım benim biraz karnım ağrıyo görüşürz inşalah herkeze iyi sahurlar

canım bozma morelini stres yapma elinde sonunca çatlıcak sende bebişine kavuşacaksın allahın izniyle herşey beyinde bitiyo inan bana.bu arada iğneyi vurulmadan 3 4 gün önce herhangi başka bi ilaç aldınmı hiç eğer alırsan iğne etkisini göstermiyebiliyomuş tatlım

önceki doktor fatih öğüçtü, kararsız kaldım. tam değiştirmedim. ama eşim dedi başka bi doktorda görsün dedi. bikaç arkadaşımın önerdiği tanser şenses e gittim canım. eskiden onvak hastanesindeydi, şimdi yeni açlılan ümit hastanesinde. enson ona gittim. fatih öğüçe şuan ara verdim. tanser le bi süre devam etcem. bakalım o ne diyecek...

arkadaşlarım size birşey soracam..bununla ilgili konu açtım ama burda da sorayım dedim..
bir kaç gün önce yumurtlama dönemimdi..beraberliğimizden 1-2 gün sonra bir defaya has çok hafif pembemsi bir akıntım oldu..hiç böyle birşey daha önce yaşamamıştım..acaba bu ne olabilir sizce?

canım benim drumda o çok tatlı adam ben sevdim esprili rahatlatıyo hastanede temiz inşallah sende gebelik takibi içinde gidersin en yakın zmanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…