geçmiş olsun ebrarcim..inş hemen geçer..
sağolasın canım..rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşşşşş
canım hoşgeldin aramıza inşallah bu yaşadıklarının sonunda allahım güldürür yüzünü
canım çok saol ama benim durum geçici değil malesef yaşadığım sürece ilaca devam
bebeğim olsada olmasada yani
rabbim beter hastalıklar vermesin
biraz daha iyim ebrarım,bersum. 3-4 gündür moralim bozuktu,, bi tuhafım yani.. yeni doktoruma gittim. herşeyi anlattım. çatlatma iğnesinerağmen yumurta çatlamamış dedim. bana ilk kez sende duyuyorum dedi, iğneye rağmen yumurta mutlaka çatlaması lazım dedi. reglin 2.günü gidecem,muayene edecek...
canım rabbim yardımcın olsunn..inş rabbim gönlüne göre verir
canım valla bende bir dönem kullanmıştım korunma maksatlı değil gerçiebrar benim pıhtılaşma sorunum çok fazla doğum kontrol hapı kullanmaktan olmuştu salak gibi 5 sene kontrol olmadan içersen ahanda böyle olur
canım sevindim iyi olmana onu bende sana demiştim hatırlıyomusunbiraz daha iyim ebrarım,bersum. 3-4 gündür moralim bozuktu,, bi tuhafım yani.. yeni doktoruma gittim. herşeyi anlattım. çatlatma iğnesinerağmen yumurta çatlamamış dedim. bana ilk kez sende duyuyorum dedi, iğneye rağmen yumurta mutlaka çatlaması lazım dedi. reglin 2.günü gidecem,muayene edecek...
tabi canım öyle rabbim beterinden saklasın..
rabbim isterse her şey olur bunu hiç unutma..inşşşşşşş GEÇER...
rabbim yardımcın olsun
biraz daha iyim ebrarım,bersum. 3-4 gündür moralim bozuktu,, bi tuhafım yani.. yeni doktoruma gittim. herşeyi anlattım. çatlatma iğnesinerağmen yumurta çatlamamış dedim. bana ilk kez sende duyuyorum dedi, iğneye rağmen yumurta mutlaka çatlaması lazım dedi. reglin 2.günü gidecem,muayene edecek...
valla ilginç ama bende çatlatma iğnesi olduğum halde çatlamayan yumuşum kist olmuştu bu olağan bişey diye biliyorum arkadan gelen küçük yumoş varsa o büyüyene kadar çatlatma iğnesinin vakti geçiyo ondan çatlamıyo ama kisti de sorun etme bende de kist oldu diye tedaviye ara verdik dr korun falan demedi bende o ay hamile kaldım sonrada o kist son kontrolümde kaybolup gitmiş gebeliğe engel olmuyo zaten sahi dr u değiştirdin mi kime g,tt,n
kızlar muhabbet çok güzel ama ben kaçtım canlarım benim biraz karnım ağrıyo görüşürz inşalah herkeze iyi sahurlar
önceki doktor fatih öğüçtü, kararsız kaldım. tam değiştirmedim. ama eşim dedi başka bi doktorda görsün dedi. bikaç arkadaşımın önerdiği tanser şenses e gittim canım. eskiden onvak hastanesindeydi, şimdi yeni açlılan ümit hastanesinde. enson ona gittim. fatih öğüçe şuan ara verdim. tanser le bi süre devam etcem. bakalım o ne diyecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?