Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

gripin almıştım sadece, ilk kez duyuyorum. onun etkisi olabilir mi?

valla canım yumurtlama desek geçti diyosun
yerleşme filan olabilirmiki

hemşiresi ayşen hanımda çok tatlı umarım sende çok memnun kalırsın bakarsın randevularımız kesişirde orda görüşürüz

evet çok çok tatlı bi bayan. bişey sorcam. şimdi bana reglin 2.günü gel dedi. regl tarihini tam bilemem. ama doktora randevu almak için aradığında 1 hafta sonraya veriyorlar randevuyu. nasıl alcam 2. gününe. acil olduğunu söylesem hemen ertesi güne randevu verirler mi?

kızlar size hayırlı geceler ben sabah erken kalkacam kaynanamla kızım geliyo onları karşılamaya gidecem ilk karşılaşınca koşarak öyle bi gelişi oluyoki sarılınca bırakmak istemiyosunuz umarım en kısa zamanda sizde yaşarsınız

canım gözünaydın olmazmı yaa tatlıların engüzelidir
rabbim ayırmasın sizi
inşallah hepimiz yaşarız tez vakitte opuyorumnanaktan
iyi geceler

valla canım ben 10 gün öncesinden alıyorum randevumu çok yoğun nasıl yapıcaksın keşke dr a sorsaydın bu durumlar için bi çözümleri vardır heralde ama izine çıkacak diye biliyorum 31 ne kadar senin regl ne zamnlarda olur acep

bersuuu, derdanur, ebrar_53+, papatya5534, pearlheart, samyeli26 kızlar hepinize iyi geceler ve iyi sahurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…