canım bozma morelini stres yapma elinde sonunca çatlıcak sende bebişine kavuşacaksın allahın izniyle herşey beyinde bitiyo inan bana.bu arada iğneyi vurulmadan 3 4 gün önce herhangi başka bi ilaç aldınmı hiç eğer alırsan iğne etkisini göstermiyebiliyomuş tatlım
canım benim drumda o çok tatlı adam ben sevdim esprili rahatlatıyo hastanede temiz inşallah sende gebelik takibi içinde gidersin en yakın zmanda
arkadaşlarım size birşey soracam..bununla ilgili konu açtım ama burda da sorayım dedim..
bir kaç gün önce yumurtlama dönemimdi..beraberliğimizden 1-2 gün sonra bir defaya has çok hafif pembemsi bir akıntım oldu..hiç böyle birşey daha önce yaşamamıştım..acaba bu ne olabilir sizce?
abowwwwww ebroşum mesaj sayın almış başını gittmiş maaşallah
valla canım yumurtlama desek geçti diyosun
yerleşme filan olabilirmiki
hemşiresi ayşen hanımda çok tatlı umarım sende çok memnun kalırsın bakarsın randevularımız kesişirde orda görüşürüz
bersum ben çok çenesi düşüğüm ya sabah akşam kkda olursan böyle olur kaydirigubbakcemile3
bersum ben çok çenesi düşüğüm ya sabah akşam kkda olursan böyle olur kaydirigubbakcemile3
zannetmem hemen 2 günde nasıl olur ki??**
hayırlısı inşş kuzum
gripin almıştım sadece, ilk kez duyuyorum. onun etkisi olabilir mi?
ay saol bitanem yaa osenin tatlılığın opuyorumnanaktan.
bu kadar tatlısını ilk defa görüyorum ama:)))a.s.a.s.
:roflol::roflol::roflol:
ay saol bitanem yaa osenin tatlılığın opuyorumnanaktan
:roflol::roflol:bayanssulusmile
kızlar size hayırlı geceler ben sabah erken kalkacam kaynanamla kızım geliyo onları karşılamaya gidecem ilk karşılaşınca koşarak öyle bi gelişi oluyoki sarılınca bırakmak istemiyosunuz umarım en kısa zamanda sizde yaşarsınız
evet çok çok tatlı bi bayan. bişey sorcam. şimdi bana reglin 2.günü gel dedi. regl tarihini tam bilemem. ama doktora randevu almak için aradığında 1 hafta sonraya veriyorlar randevuyu. nasıl alcam 2. gününe. acil olduğunu söylesem hemen ertesi güne randevu verirler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?