hoşgeldin canım nasılsın bakalım
benim öyle çok dayanamacağım bir acım olmadı canım... adet ağrısından biraz daha faşlza... ama 5 dk sürüyo... eğer çok korkuyorsan anestezi isteyebilirsin... bence gerek yok ama....
canım ben histeroskopi yaptırdım, 15 gün önce
rahim filminin biraz daha gelişmiş yöntemi
çok acı-ağrı filan olmadı. zaten bayıltılarak yapılıyor da ayılınca da sıkıntım olmadı şükür
ben çektirdim canım istanbulda fındık zadede radyotom diye bir yer var biraz pahalı ama parasına degiyor haberin olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan gene olsa gene çektiriridim hiç acımadı :kedi::kedi:
hadi yaa dayanıcaz artık yapcak bişe yok inş. bu ay kalsamda hamiş gerek kalmasa cnm ya
canım ben histeroskopi yaptırdım, 15 gün önce
rahim filminin biraz daha gelişmiş yöntemi
çok acı-ağrı filan olmadı. zaten bayıltılarak yapılıyor da ayılınca da sıkıntım olmadı şükür
evet canım histeroskopiyi anestezi altında yapıyolar ama rahim filmi daha kolay ben aneztesi almadan çektirdim.... öyle çok da bir ağrım olmadı yani...
sevtunun söylediği yeri bende başka yerden duymuştum... şok iyi çekiyorlarmış... sende istanbuldasın heralde kesinlikle oraya git... çok yerden duydum bende....
inşallah... adet bitimini takip eden 5 gün içinde çektirirsen iyi olur canım... korkcak bişey yok... çok kolay oluyo bitiyo anlamıyosun bile... acısı da öyle çok değil....
naneli şekerim 18 tane ayetel kürsi yazıyorum okursun değilmi tatlışım opuyorumnanaktan
Kızlar bende burdayım
buarada toptan hoşbuldum canlarım
hepiniz iyisinizdir inşallah
CANIM ÇOK SAOL ŞİMDİDENokurum inşallah canım, bi türlü cevap yazamadım bağlantı koptu
nasılsın görüşmeyeli olumunekankayizsmile
ben bunu görmeden yazmıştım bak...kaydirigubbakcemile3
kız bana dedilerki rahim filmi çektir hamile kalırsın dediler ben şubatta çektirdim 1 sene geçti hamile kalamadım he kaydirigubbakcemile3 bizim burda biri vardı karı koca ne tedaviler görmüşler olmadı kadın filim çektirmiş o ay hamile kaldı şimdi 2 tane bebesi var eşimle kaynanamdan geliyoz bebek bir şirin yeni yürüyo adam sakallı hoca gibi dedim eşime baksana dedesinin elinden tutmuş ne güzel gidiyo dedim benimki demezmi ne dedsi o onun babası şaşırdım vallahiohaoldumsmile allahım nelere kadir vallahilmaz: yılmak yok tam gaz devam kısmette varsa olur bacılarım rabbimden ümit kesilmez en güzel örnek benim tam 10 sene bekledim mercimegimi allahım işşallah rabbim eli ayagı saglıklı bebek versin rabbim sizede tez zamanda tattırsın annelik duygusunu canlarım size her namazda dua ediyorum işşallah rabbim kabul eder duyar sesimizi demi:Saruboceq:
Yeliz ve azrayı merak etmeye başladım nerdeler bunlar yaa
kız bana dedilerki rahim filmi çektir hamile kalırsın dediler ben şubatta çektirdim 1 sene geçti hamile kalamadım he kaydirigubbakcemile3 bizim burda biri vardı karı koca ne tedaviler görmüşler olmadı kadın filim çektirmiş o ay hamile kaldı şimdi 2 tane bebesi var eşimle kaynanamdan geliyoz bebek bir şirin yeni yürüyo adam sakallı hoca gibi dedim eşime baksana dedesinin elinden tutmuş ne güzel gidiyo dedim benimki demezmi ne dedsi o onun babası şaşırdım vallahiohaoldumsmile allahım nelere kadir vallahilmaz: yılmak yok tam gaz devam kısmette varsa olur bacılarım rabbimden ümit kesilmez en güzel örnek benim tam 10 sene bekledim mercimegimi allahım işşallah rabbim eli ayagı saglıklı bebek versin rabbim sizede tez zamanda tattırsın annelik duygusunu canlarım size her namazda dua ediyorum işşallah rabbim kabul eder duyar sesimizi demi:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?