Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

evet canım histeroskopiyi anestezi altında yapıyolar ama rahim filmi daha kolay ben aneztesi almadan çektirdim.... öyle çok da bir ağrım olmadı yani...

ben çektirdim canım istanbulda fındık zadede radyotom diye bir yer var biraz pahalı ama parasına degiyor haberin olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan gene olsa gene çektiriridim hiç acımadı :kedi::kedi:

sevtunun söylediği yeri bende başka yerden duymuştum... şok iyi çekiyorlarmış... sende istanbuldasın heralde kesinlikle oraya git... çok yerden duydum bende....
hadi yaa dayanıcaz artık yapcak bişe yok inş. bu ay kalsamda hamiş gerek kalmasa cnm ya

inşallah... adet bitimini takip eden 5 gün içinde çektirirsen iyi olur canım... korkcak bişey yok... çok kolay oluyo bitiyo anlamıyosun bile... acısı da öyle çok değil....

hale için dua lıstemız
EBRAR-------------25
HALE-----------------25
BONCUK-----------25
SEVTUN-------------25
ALEYNA------------20
KARDELEN-------20
TUGCAL-------------25
AZRA----------------20
YELIZ----------------20
BERSU--------------10 bıttı
DERDANUR----------20
TURKUAZ--------------20
MAVI--------------------20
DERIN-----------------20
NANELİŞEKER.....18

LİSTEMİZ TAMAMDIR SALI AKŞAMI DUASINI YAPICAZ

doktorda öyle dedi canım adetten sonra diye bişe sorucam hastanede çekmiyolar mı başka yeremi gitmek gerekiyor.

kız bana dedilerki rahim filmi çektir hamile kalırsın dediler ben şubatta çektirdim 1 sene geçti hamile kalamadım he kaydirigubbakcemile3 bizim burda biri vardı karı koca ne tedaviler görmüşler olmadı kadın filim çektirmiş o ay hamile kaldı şimdi 2 tane bebesi var eşimle kaynanamdan geliyoz bebek bir şirin yeni yürüyo adam sakallı hoca gibi dedim eşime baksana dedesinin elinden tutmuş ne güzel gidiyo dedim benimki demezmi ne dedsi o onun babası şaşırdım vallahiohaoldumsmile allahım nelere kadir vallahi lmaz: yılmak yok tam gaz devam kısmette varsa olur bacılarım rabbimden ümit kesilmez en güzel örnek benim tam 10 sene bekledim mercimegimi allahım işşallah rabbim eli ayagı saglıklı bebek versin rabbim sizede tez zamanda tattırsın annelik duygusunu canlarım size her namazda dua ediyorum işşallah rabbim kabul eder duyar sesimizi demi:Saruboceq:

ebrartım nesılsın canım... nasıl geçti iftar... bebeği görünce yine kötü olmadın inşallah....

derdacım sen de çık artık gülüm geçmişten... bugüne bakalım....kaydirigubbakcemile3

Tuğçem yok canım bu sefer iyiydim
ogün bi gelmişlerdi şuanda iyiyim şükür
sen nasılsın datlum özledim kız
görüşemedik

inaşşalh canım benim.. hamilelerin duası kabul olurmuş... Allah razı olsun senden...

Yeliz ve azrayı merak etmeye başladım nerdeler bunlar yaa

hafta sonu yaaa...gacılar geziyolardır... yada domatesleri fırına veriyolardır....:roflol::roflol::roflol::roflol:

benimde bi arkadaşım histeroskopiden sonra hamile kalmış
bakalım bizde yaptırdık histeroskopi ilerki aylarda göreceğiz etkisini kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…