Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Tuğçem yok canım bu sefer iyiydim
ogün bi gelmişlerdi şuanda iyiyim şükür
sen nasılsın datlum özledim kız
görüşemedik

iyi olmana sevindim canım benim... yaaa ealla bende özledim sizi yauwww... hep aklım sizdeydi ne yalan söyliyim... kızlar şimdi kaynatıyolardır diye düşündüm hep... şu iki gün baya yoğundu... hele dün akşam... daha hala atamadım yorgunluğu üstümden.....

canım ya rahim flimi çektirince hamile mi kalınıyomuş hemen anlamadım

kıyamam yaa seninde yokluğun belliydi kuzum
demek çok yordular seni misafirler
ay bende bu hafta ayarlıyabilirsem başlıyorum
ben kocaya bağlıyım herzaman gelemiyo iftarada

misafirimiz vardı iftarda onun yorgunluğu var sempatiksalakcinni
sabahta erken kalkıp işe gitme derdim var sempatiksalakcinni

bunları saymazsam iyiyim Allaha şükür aklinialirimsmile
senin günün nasıl geçti

AY CANIM Bİ İZNİN VARDI ODA MİSAFİRLE GEÇTİ
ALLAH KOLAYLIK VERSİN
KAÇTA KALKIYOSUN YAT BARİ KUZUM
BENİM NASIL GEÇSİN ZİYARETLERLE FİLAN GEÇTİ
AMA İNSANIN EVİ GİBİSİ YOK ohaoldumsmile

kıyamam yaa seninde yokluğun belliydi kuzum
demek çok yordular seni misafirler
ay bende bu hafta ayarlıyabilirsem başlıyorum
ben kocaya bağlıyım herzaman gelemiyo iftarada

Allah kolaylık versin... ben büyük misafirleri bitirdim çok şükür... iki iftarım daha olacak ama onlar samimi görüştüklerimiz... önlerine çorba koysam ses etmezler yanii... ne bulurlarsa yerler....:roflol::roflol::roflol:

canım ya rahim flimi çektirince hamile mi kalınıyomuş hemen anlamadım

evet canım bende duydun onu... rahim filmiden veya histeroskopiden sonra hamile kalan çok kişi oluyo... galiba ilaç veriyolar ya rahme... tüpte tıkanıklık varsa o ilaç açıyomuş... oda hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş...

hoşgeldin canım... alırız tabi... kendiden bahsedermisin biraz... kaç yıllık evlisin... ne zamandır bebek için uğraşıyosunbuz???? yaş kaç????

hoşbulduk canım zemuszemus 23 yasındayım 1.5 yıllık evliyim 5 ay oldu hap almıyorum bekliyorum acele etme diyolar ama sabırsızlanıyorum :1no2:

merhaba gecenin bu saatinde moralim o kadar bozukki
kendimi tanıtıyım 12 yıllık evliyim 10 yaşında oğlum var çalıştıgım için uzun süre 2. ciyi düşünmedim hayat mücadelesi işte ev al öde o bu derken seneler geçti 2 yıl önce korunmayı bıraktım 1,5 yıl olmadı bu ocak ayında 2 aylık bebegimi düştü tam buldum derken düştü uzun süre psikolojik yıkıntısını yaşadım tam düzeldim derken aynı zamanlarda hamile olanların dogum haberlerini alıyorum. bu gün birinin daha dogum yaptıgını duydum onun için sevindim ama içim eziliyo elimde degil kendimi çok mutsuz hissediyorum kendimden utanıyorum böle düşündügüm için

canım büyük ihtimalle bende bayıltılarak yaptırırm sanırım korkuyorum çünküü

uyutmuyolar heryer bende öyle dedimde rahim uyurken patlıyomuş parçalanan bile olmuş onun için şekerim sen dedigim yere git ben 320 çektirdim şimdi ne kadar bilmeme tatlım hiç canını acıtmıyolar bak bana eşim dediki belden aşasını uyuşturuyolar dedi beni kandırıp götürdü bende safım tabe inandım içeri girdim baktım 3 kişi 2 erkek 1 tane kadın küçük bir odaya koydular beni dediler bu önlügü giy gel dediler altın çıplak oluyo tabe oturdum sedyeye kadın çekiyo seni o ilgileniyo yani dedi bak aletleri gösterdi şu şuna filan yatırdılar beni dedim lokolanastesi dedim güldüler demezlermi biz öyle yapmıyoz demezmi kalktım gidicem dedim sen dedi hiç altan muayene oldunmu onun gibi bişey yarıcaz hiç acımıcak acırsa paran geri verilicek dedi yatırdılar beni önce çekmeden rahimimin üsten resmini çektiler sonra aleti yerleştirdiler bu arada bilgisayarın basında 1 doktor benim başımda 1 doktor kız başımdaki doktor beni oyaladı kadım çekti hiç anlamadım gene olsa gene çektirirdim he kız bu arada doktor kıvanç tatlıtugya benziyodu benimle konusan be :kedi::kedi:dünya ahret kardeşim olsun ama çok yakışıklıydı he :kedi::kedi: kociş duymasın kıskanır heohaoldumsmile tavsiye ederim yani acı yok ordan çıkınca hani adet olucanya 1 gün agrıyo okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…