ben idare eder durumdayım canım ya sen nasılsın
Tuğçem yok canım bu sefer iyiydim
ogün bi gelmişlerdi şuanda iyiyim şükür
sen nasılsın datlum özledim kız
görüşemedik
meraba hanımlar bende anne olmak istiyorum benide alın aranıza
CANIM ÇOK SAOL ŞİMDİDEN
BEN İYİYİM SEN NASILSIN CANIM?
kız bana dedilerki rahim filmi çektir hamile kalırsın dediler ben şubatta çektirdim 1 sene geçti hamile kalamadım he kaydirigubbakcemile3 bizim burda biri vardı karı koca ne tedaviler görmüşler olmadı kadın filim çektirmiş o ay hamile kaldı şimdi 2 tane bebesi var eşimle kaynanamdan geliyoz bebek bir şirin yeni yürüyo adam sakallı hoca gibi dedim eşime baksana dedesinin elinden tutmuş ne güzel gidiyo dedim benimki demezmi ne dedsi o onun babası şaşırdım vallahiohaoldumsmile allahım nelere kadir vallahilmaz: yılmak yok tam gaz devam kısmette varsa olur bacılarım rabbimden ümit kesilmez en güzel örnek benim tam 10 sene bekledim mercimegimi allahım işşallah rabbim eli ayagı saglıklı bebek versin rabbim sizede tez zamanda tattırsın annelik duygusunu canlarım size her namazda dua ediyorum işşallah rabbim kabul eder duyar sesimizi demi:Saruboceq:
iyi olmana sevindim canım benim... Yaaa ealla bende özledim sizi yauwww... Hep aklım sizdeydi ne yalan söyliyim... Kızlar şimdi kaynatıyolardır diye düşündüm hep... şu iki gün baya yoğundu... Hele dün akşam... Daha hala atamadım yorgunluğu üstümden.....
HOŞGELDİN TATLIM TABİKİ ALIRIZ vereliniortak
SEN NEZAMANDIR İSTİYOSUN BEBİŞ
misafirimiz vardı iftarda onun yorgunluğu var sempatiksalakcinni
sabahta erken kalkıp işe gitme derdim var sempatiksalakcinni
bunları saymazsam iyiyim Allaha şükür aklinialirimsmile
senin günün nasıl geçti
kıyamam yaa seninde yokluğun belliydi kuzum
demek çok yordular seni misafirler
ay bende bu hafta ayarlıyabilirsem başlıyorum
ben kocaya bağlıyım herzaman gelemiyo iftarada
canım ya rahim flimi çektirince hamile mi kalınıyomuş hemen anlamadım
hoşbulduk canım samimiyetin için sağol 5 aydır doğum kontrol hapını almıyorum bekliyorum bilmiyorumkismile
hoşgeldin canım... alırız tabi... kendiden bahsedermisin biraz... kaç yıllık evlisin... ne zamandır bebek için uğraşıyosunbuz???? yaş kaç????
anam tekrar geldim geçmişten dolmuş burası
selammm kızlar nasılsınızzzzzzzzzz
canım büyük ihtimalle bende bayıltılarak yaptırırm sanırım korkuyorum çünküü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?