AY CANIM Bİ İZNİN VARDI ODA MİSAFİRLE GEÇTİ
ALLAH KOLAYLIK VERSİN
KAÇTA KALKIYOSUN YAT BARİ KUZUM
BENİM NASIL GEÇSİN ZİYARETLERLE FİLAN GEÇTİ
AMA İNSANIN EVİ GİBİSİ YOK ohaoldumsmile
hoşgeldin şeker kaydirigubbakcemile5
selammm kızlar nasılsınızzzzzzzzzz
NİYE ÖYLE DEDİN KUZUM BEN ÇOKMU KONUŞUYOM KIZ boshayallersmileheee ebrar geldi ya geçmişi oku oku bitmez artık
OHH NEGÜZEL VALLA BENİM DURUM AĞIR KİME BAĞIRIRSAN BAĞIR HESABI kaydirigubbakcemile3Allah kolaylık versin... ben büyük misafirleri bitirdim çok şükür... iki iftarım daha olacak ama onlar samimi görüştüklerimiz... önlerine çorba koysam ses etmezler yanii... ne bulurlarsa yerler....:roflol::roflol::roflol:
evet canım bende duydun onu... rahim filmiden veya histeroskopiden sonra hamile kalan çok kişi oluyo... galiba ilaç veriyolar ya rahme... tüpte tıkanıklık varsa o ilaç açıyomuş... oda hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş...
selammm kızlar nasılsınızzzzzzzzzz
hoşbulduk canım zemuszemus 23 yasındayım 1.5 yıllık evliyim 5 ay oldu hap almıyorum bekliyorum acele etme diyolar ama sabırsızlanıyorum :1no2:
canım hap kullanıyomuşsun biraz beklemen gerekicek
bazısında etkisi 1 yıla yakın devam ediyormuş
inşallah çok bekletmeden gelir senin ufaklık
uyutmuyolar heryer bende öyle dedimde rahim uyurken patlıyomuş parçalanan bile olmuş onun için şekerim sen dedigim yere git ben 320 çektirdim şimdi ne kadar bilmeme tatlım hiç canını acıtmıyolar bak bana eşim dediki belden aşasını uyuşturuyolar dedi beni kandırıp götürdü bende safım tabe inandım içeri girdim baktım 3 kişi 2 erkek 1 tane kadın küçük bir odaya koydular beni dediler bu önlügü giy gel dediler altın çıplak oluyo tabe oturdum sedyeye kadın çekiyo seni o ilgileniyo yani dedi bak aletleri gösterdi şu şuna filan yatırdılar beni dedim lokolanastesi dedim güldüler demezlermi biz öyle yapmıyoz demezmi kalktım gidicem dedim sen dedi hiç altan muayene oldunmu onun gibi bişey yarıcaz hiç acımıcak acırsa paran geri verilicek dedi yatırdılar beni önce çekmeden rahimimin üsten resmini çektiler sonra aleti yerleştirdiler bu arada bilgisayarın basında 1 doktor benim başımda 1 doktor kız başımdaki doktor beni oyaladı kadım çekti hiç anlamadım gene olsa gene çektirirdim he kız bu arada doktor kıvanç tatlıtugya benziyodu benimle konusan be :kedi::kedi:dünya ahret kardeşim olsun ama çok yakışıklıydı he :kedi::kedi: kociş duymasın kıskanır heohaoldumsmile tavsiye ederim yani acı yok ordan çıkınca hani adet olucanya 1 gün agrıyo okadar
canım yaa çok geçmiş olsunmerhaba gecenin bu saatinde moralim o kadar bozukki
kendimi tanıtıyım 12 yıllık evliyim 10 yaşında oğlum var çalıştıgım için uzun süre 2. Ciyi düşünmedim hayat mücadelesi işte ev al öde o bu derken seneler geçti 2 yıl önce korunmayı bıraktım 1,5 yıl olmadı bu ocak ayında 2 aylık bebegimi düştü tam buldum derken düştü uzun süre psikolojik yıkıntısını yaşadım tam düzeldim derken aynı zamanlarda hamile olanların dogum haberlerini alıyorum. Bu gün birinin daha dogum yaptıgını duydum onun için sevindim ama içim eziliyo elimde degil kendimi çok mutsuz hissediyorum kendimden utanıyorum böle düşündügüm için
aslında bana kalsa iftara misafir almıycam çok zor oluyo yemek yapmaktan kaçmıyorum ama tek başına koştur koştur perişan oluyorum. Hem ev temizliğ hem de yemek hazırlama çok ağır oluyo oruçlu oluyorum birde mecalim kalmıyo :sinifsinif:
Ama kocişimde çok misafirperver kaydirigubbakcemile3
gönlü hoş olsun diye artık pazarları misafir alıyoruz bizde :1hug:
bence acele etme canım... haptan sonra hemen olmayabiliyormuş çünkü... en az 1 sene olmassa nedenlerini araştırmaya başlayın ama... inşallah o kadar beklemessin....
merhaba gecenin bu saatinde moralim o kadar bozukki
kendimi tanıtıyım 12 yıllık evliyim 10 yaşında oğlum var çalıştıgım için uzun süre 2. ciyi düşünmedim hayat mücadelesi işte ev al öde o bu derken seneler geçti 2 yıl önce korunmayı bıraktım 1,5 yıl olmadı bu ocak ayında 2 aylık bebegimi düştü tam buldum derken düştü uzun süre psikolojik yıkıntısını yaşadım tam düzeldim derken aynı zamanlarda hamile olanların dogum haberlerini alıyorum. bu gün birinin daha dogum yaptıgını duydum onun için sevindim ama içim eziliyo elimde degil kendimi çok mutsuz hissediyorum kendimden utanıyorum böle düşündügüm için
uyutmuyolar heryer bende öyle dedimde rahim uyurken patlıyomuş parçalanan bile olmuş onun için şekerim sen dedigim yere git ben 320 çektirdim şimdi ne kadar bilmeme tatlım hiç canını acıtmıyolar bak bana eşim dediki belden aşasını uyuşturuyolar dedi beni kandırıp götürdü bende safım tabe inandım içeri girdim baktım 3 kişi 2 erkek 1 tane kadın küçük bir odaya koydular beni dediler bu önlügü giy gel dediler altın çıplak oluyo tabe oturdum sedyeye kadın çekiyo seni o ilgileniyo yani dedi bak aletleri gösterdi şu şuna filan yatırdılar beni dedim lokolanastesi dedim güldüler demezlermi biz öyle yapmıyoz demezmi kalktım gidicem dedim sen dedi hiç altan muayene oldunmu onun gibi bişey yarıcaz hiç acımıcak acırsa paran geri verilicek dedi yatırdılar beni önce çekmeden rahimimin üsten resmini çektiler sonra aleti yerleştirdiler bu arada bilgisayarın basında 1 doktor benim başımda 1 doktor kız başımdaki doktor beni oyaladı kadım çekti hiç anlamadım gene olsa gene çektirirdim he kız bu arada doktor kıvanç tatlıtugya benziyodu benimle konusan be :kedi::kedi:dünya ahret kardeşim olsun ama çok yakışıklıydı he :kedi::kedi: kociş duymasın kıskanır heohaoldumsmile tavsiye ederim yani acı yok ordan çıkınca hani adet olucanya 1 gün agrıyo okadar
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmileEBRAR için 41 yasin listemiz
DERDANUR_10
KARDELEN_5
TURKUAZ_5
EBRAR_5
TUGCAL_2
PORTAKALSUYU_1
BERSUU_3
ALEYNA_3
UĞURBONCUĞUM_5
DERİNSU_2
liste tamamalanmıştır kızlar hepinizden Allah razı olsun süre vermedim bitirince haber verirsiniz canlarımopuyorumnanaktan
saol canım ya. inşallah seninde ufaklığın bir an önce gelir.
hoşbulduk canım :1hug: a.s.
canım jinekolojik muayenede hani vajinaya speklum sokuyolar ya... içeriye bakmak için... yine onla rahmi açıyolar ordan ince bir boru sokup ilaç veriyolar... ilacı verirlken biraz yanma oluyo... ama gerçekten stress yapcak bişey değil... inan speklum daha çok acıtıyo....canım ya içene sokulan şeyi gördünmü rahmi gererek mi açıyolar off yaaa
tabeeee doktor kıvanç tatlıtuğ gibi olunca acı da hissetmezsin bi daha çektiresin de gelir
:roflol: :roflol: :roflol:
ilahi canım ya gece gece güldürdün beni Rabbim de tez vakitte senin yüzünü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?