Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

aslında bana kalsa iftara misafir almıycam çok zor oluyo yemek yapmaktan kaçmıyorum ama tek başına koştur koştur perişan oluyorum. hem ev temizliğ hem de yemek hazırlama çok ağır oluyo oruçlu oluyorum birde mecalim kalmıyo :sinifsinif:
ama kocişimde çok misafirperver kaydirigubbakcemile3
gönlü hoş olsun diye artık pazarları misafir alıyoruz bizde :1hug:

heee ebrar geldi ya geçmişi oku oku bitmez artık
NİYE ÖYLE DEDİN KUZUM BEN ÇOKMU KONUŞUYOM KIZ boshayallersmile
OHH NEGÜZEL VALLA BENİM DURUM AĞIR KİME BAĞIRIRSAN BAĞIR HESABI kaydirigubbakcemile3
DUR BAKALIM RABBİM VERİR KOLAYLIĞINI
selammm kızlar nasılsınızzzzzzzzzz

ŞÜKÜR KAVUŞTURANA GEL BAKEM SEN NERDESİN HEMEN HESAP VER alsanaalsanasmile

hoşbulduk canım zemuszemus 23 yasındayım 1.5 yıllık evliyim 5 ay oldu hap almıyorum bekliyorum acele etme diyolar ama sabırsızlanıyorum :1no2:

bence acele etme canım... haptan sonra hemen olmayabiliyormuş çünkü... en az 1 sene olmassa nedenlerini araştırmaya başlayın ama... inşallah o kadar beklemessin....

EBRAR için 41 yasin listemiz
DERDANUR_10
KARDELEN_5
TURKUAZ_5
EBRAR_5
TUGCAL_2
PORTAKALSUYU_1
BERSUU_3
ALEYNA_3
UĞURBONCUĞUM_5
DERİNSU_2
liste tamamalanmıştır kızlar hepinizden Allah razı olsun süre vermedim bitirince haber verirsiniz canlarımopuyorumnanaktan

leloss sende benimle aynısın canım ama üzülme ve stres yapma yoksa zor oluyo

tabeeee doktor kıvanç tatlıtuğ gibi olunca acı da hissetmezsin bi daha çektiresin de gelir
:roflol: :roflol: :roflol:
ilahi canım ya gece gece güldürdün beni Rabbim de tez vakitte senin yüzünü güldürsün

canım yaa çok geçmiş olsun
allah evladını sana bağışlasın
canını sıkma hepimiz benzer durumlar yaşıyoruz çok zor ama
eldende bişey gelmiyo
dilerim enkısa zamanda gelir bebişin

haklısın tatlımyaa zor olur tabi
bende çalıştığım dönemlerde çok misafir alamıyordur
sadece 1 gün evdesin ondada yetişmiyo yani
kocişler düşünmezki
sağlık olsunda ramazanın tadıda bunlar

canım çok geçmiş olsun... hiç utanmana gerek yok çünkü bizlerde aynı şeyleri yaşıyoruz... sen yine anneliği tatmışsın... bizim hiç çocuğumuz olmadı daha... Allah şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimize istediğimiz kadar çokcuk sahibi olmayı nasip eder inşallah....

canım ya içene sokulan şeyi gördünmü rahmi gererek mi açıyolar off yaaa

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
SAOL KUZUM
saol canım ya. inşallah seninde ufaklığın bir an önce gelir.

AMİN TATLIM YA BEN 10 YILDIR BEKLİYORUM mafoldumben

NİYE ÖYLE DEDİN KUZUM BEN ÇOKMU KONUŞUYOM KIZ öyle değil ebrar çok konuşmuyon ama sendeki çekim kuvveti herkesi topluyo dolayısıyla herkes gelince konuşuluyo sevildiğini bil ama şımarma bak

hoşbulduk canım :1hug: a.s.

canım ben 2 yıllık evliyim ve 2 yıldır korunmuyorum mafoldumben
ama hala hamile değilim, ilk zamanlar neden olmadı bu ay da olmadı diye stres yapılıyor da sonra sabır ve dua ile beklemeye alışıyorsun
inşaallah çok beklemezsin
inşaallah burda olan hiç bir arkadaş daha fazla beklemesin
hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin Rabbim hepimize de

kıvaç tatlıtuğmu bende gidip bi daha çektiriyim bari.... belki olmamıştır...:roflol::roflol::roflol: tövbe tövbe... ilahi kısss güldürdün....

canım ya içene sokulan şeyi gördünmü rahmi gererek mi açıyolar off yaaa
canım jinekolojik muayenede hani vajinaya speklum sokuyolar ya... içeriye bakmak için... yine onla rahmi açıyolar ordan ince bir boru sokup ilaç veriyolar... ilacı verirlken biraz yanma oluyo... ama gerçekten stress yapcak bişey değil... inan speklum daha çok acıtıyo....

haklısınız bende çogu zaman böyle teselli ediyorum kendimi çok şükür oğlum var napalım kısmet diyorumda ne oldu bu gün bana anlamıyorum içten içe kıskandım galiba gidene yandım düşmeseydi son günlerimde kısmet tabi

amin bebem ya işşallah sag olsun konuştu benle kaç yasındasın bebegin varmı kaç sene dir evlisin filan diye benimkle konuşup beni rahatlattı adam onunla konuşana kadar iş bitti :kedi::kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…