Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar davulu ben çalmıyım... benimkiler küçük çıkıyo... o kadar sordum size nasıl yapcam diye cevap vermediniz... ebrar hariç... yine küstüm size çalmıyom davul mavul....:dilcikar:

ya azra sana söyleme dediya,bende anlamasın diye,anlamamazlıktan geldim,hanım neye küsmüş ki,ben o na cvp yazıyom,hatta istek şarkı bile itiyom.
azra çal ordan şöyle renkli bişeyler.sırnaşık şey

dur çalayımm bi şrkııı bu fasullyaa yedii buçukkk liraaa bu fasullyaa yedi buçukk liraaa koyy kaynasınnn çall oynasınnn yandann kardelenmm yandan severimm seni ben candann seviyorsan candan boşanıpp gelme kocadannn hahahahaha

hadi kızlar toptan kalkış yapalım
hepinizi öpüyorum hayırlı sahurlar
ALLAHIM gönlünüzün muradını versin
sevgiyle kalın hoşçakalın kaydirigubbakcemile3

kızlar davulu ben çalmıyım... benimkiler küçük çıkıyo... o kadar sordum size nasıl yapcam diye cevap vermediniz... ebrar hariç... yine küstüm size çalmıyom davul mavul....:dilcikar:

kız kızanımmm ben anlamıyommm kine davuldan resimden ben topige resim bilem koymayıı beceremiyomm gıııııııııııııııııı ögrenecem amma gene bu iyi halimm ilk günlerr hep kaybolupp gidiyordumm benn ((((((( bulamıyordmm yoluuu artıkın ögrendimm amaa yaaaaaa

boşanmim kız,ALLAHIM korusun,zaten kk ye gegeli adamla saltanat devri yaşıyoz,ben mi daha stressizim,adamım mı yumuşadı bilmiyom ama herşey eskisinden daha güzel çok şükür,rabbim bozmasın.

mani yazayım bari

Akşamdan pilavı pişirdim
Gene karnımı şişirdim
Çok mani diyecektim ama
Defteri yolda düşürdüm

Ne uyursun ne uyursun,
Bu uykudan ne bulursun,
Al aptesti kıl namazı
Cenneti alayı bulursun.

Misafirim nazlandı,
Börek diye sızlandı,
Bir sini börek yedi,
Biraz olsun uslandı.AZRA BU SENİN İÇİNDİ...

gidiyoumuyuzz kızalrrr ozamann hepinize hayırlı sahurlarr canlarımmm bu gece ve tüm gecelerde ettiginizz dularıı rabbimm kabull etsinnn bu ay içersindee hepiizinn gönlündekii güzellikleri versinn rabbimmm saglıkla ve sevgiyle kalın çokkk öpüyorummm hepinizi kuzcukarımmm leos hrzaman beklerizzz kuzummm

boncuğum hoş geldin... şunlara bşr davul çalarmısın... bide nassı büyütüyon resimleri bana da bi anlatavir... benimkiler minik çıkıyo ya... bu gacılara bir davul çalamadım....bunlar da bilmiyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…