leloş ben ümraniye tatlım
bizde bi buluşma yapamadık yaa
çok istiyoruz ama olmuyo
azra ben geçen gün söylemiştim canım,menemeni bol soğanlı,soğanlarıda iri severim ben,ban aayırı yapcan sanırım.cokacimcoook
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bigün böyle yapıcaklar bize :mymeka::mymeka:alsanaalsanasmile
sana ayrı yaparımm ozamann büyük büyükk bol solganlııı yaparımmm hadi başlıyomm yapmaya gelinn sogumasınnnn
aman azracım barıştıkmı kzı hiç sölermiyim ben ben sır verrirm ser vermem
azra ben geçen gün söylemiştim canım,menemeni bol soğanlı,soğanlarıda iri severim ben,ban aayırı yapcan sanırım.cokacimcoook
tamam kuzum barıştıkk ben küs kalmayı sevmem öptümm hadii barıştıkk
kardelene küstümm heççç yazmıyorr selamsızzzzz sen gene söylemede kardelene
oyy derdam ben sana kıyamam sensiz bende gitmem ozaman
leloş alışır alışır bizimkilerde öyleydi bu arada şaka biyana maşallah canım benimkide aynı valla asla yollamaz
azra bak benimkini unutma sucuklu acısız....
sırnaşık şeysırnaşık şeyaynen benimkide... geçen gün dedim ki.. Rabbim izin verirse seneye umreye gidelim mi dedim... ben sen oraya nassı götüreyim.. akça pakça renkli gözlüyüm ya... anca peçe takarsan götürürüm dedi... delüüüüüü....:roflol::roflol::roflol:
yok azram deemdim kız sölemedim ben hiç sölermiyimaklinialirimsmile
bayanssulusmilebayanssulusmileaynen benimkide... geçen gün dedim ki.. Rabbim izin verirse seneye umreye gidelim mi dedim... ben sen oraya nassı götüreyim.. akça pakça renkli gözlüyüm ya... anca peçe takarsan götürürüm dedi... delüüüüüü....:roflol::roflol::roflol:
ya hadi iri kesimden geçtimde,soğansız menemen mi olur canım
tamam canımm sanada ayrıı yaparızzz
ebrarımada ayrı yaparızzz herkesin agzının tadına göre yaparımm ben kuzumm siz gelinnyeterkiii
tamam canımm sanada ayrıı yaparızzz
ebrarımada ayrı yaparızzz herkesin agzının tadına göre yaparımm ben kuzumm siz gelinnyeterkiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?