- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
ay bu menemeni yapamaz şimdi haa gidip yardımmı etsem şuna
bunun kızı çok yaramaz ayol
bayanssulusmilebayanssulusmile
amanda kıskanırmış karısını
rabbim nasip etsin inşallah hepimize :Saruboceq:
hemde bal gibi olur
mersinliler soğanlı yaparda ben kesinlikle yemem akannehir
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
balım elin kolun dert görmesin saolasın
kızlar ben ufak ufak mutfağa gidiyim sahur yemeklerini hazırlıyım yaaa kardelenle boncukta olsaydı davul çalmadan gidicem
hadi kaçalım bence yaakızlar sabah dr kontrolüm var,ordan gelip duş alcam,ordan mukabeleye gitcem ve ben hala burdayım,zaten artık yatarsamda kalkamam.
aleyna demek istedin galibakızlar ben ufak ufak mutfağa gidiyim sahur yemeklerini hazırlıyım yaaa kardelenle boncukta olsaydı davul çalmadan gidicem
ay yirim seni,mersinli olan kim acep,,ben orda öğrenmedim ki,bizim evdede hep soğanlı yapılır,ya canımı çektirdiniz,kalkıp yapcam şimdi ha.cokacimcoook
ayyy peçe yazmışım kızlar... peçe değil burka burka... elerrime de eldiven... bende dedim ben diye bi suud u takarsan koluna napcan... nerden tanıcan beni dedim... dimi ama burka olunca nerden bulcak beni o kalabalıkta... o zaman ikna oldu gözlükle gezmeme... inşallah kızlar öyle bir niyet var ama bakalım Rabbim nasip ederse... Hacca istiyorum asıl ama nefsimi eğitmem lazım önce bazı konularda.... hepimize nasip olur inşallah....
kardelencimm azra sana küsümüş deminde yazdım görmedin bide ban söleme diyo bende hiç sölemedim
kardelencimm azra sana küsümüş deminde yazdım görmedin bide ban söleme diyo bende hiç sölemedim
gel kuzum gel azıkın yarıdm et kız bitaraftan oglan içeriden geç kalacak menemenlerr yetiştiremicem bide hepinize ayrı ayrıı tek yapamıcam sanırım kuzumm yetişş idadımaaa
kızlar sohbet için hepinize tşkr.ederim içim açıldı aglama modundaydım yani hayırlı sahurlar ufak ufak mutfa gidim ben A.E.O
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?