Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar sabah dr kontrolüm var,ordan gelip duş alcam,ordan mukabeleye gitcem ve ben hala burdayım,zaten artık yatarsamda kalkamam.

kızlar ben ufak ufak mutfağa gidiyim sahur yemeklerini hazırlıyım yaaa kardelenle boncukta olsaydı davul çalmadan gidicem

bayanssulusmilebayanssulusmile
amanda kıskanırmış karısını
rabbim nasip etsin inşallah hepimize :Saruboceq:

hemde bal gibi olur
mersinliler soğanlı yaparda ben kesinlikle yemem akannehir

ay yirim seni,mersinli olan kim acep,,ben orda öğrenmedim ki,bizim evdede hep soğanlı yapılır,ya canımı çektirdiniz,kalkıp yapcam şimdi ha.cokacimcoook

ayyy peçe yazmışım kızlar... peçe değil burka burka... elerrime de eldiven... bende dedim ben diye bi suud u takarsan koluna napcan... nerden tanıcan beni dedim... dimi ama burka olunca nerden bulcak beni o kalabalıkta... o zaman ikna oldu gözlükle gezmeme... inşallah kızlar öyle bir niyet var ama bakalım Rabbim nasip ederse... Hacca istiyorum asıl ama nefsimi eğitmem lazım önce bazı konularda.... hepimize nasip olur inşallah....

kızlar sohbet için hepinize tşkr.ederim içim açıldı aglama modundaydım yani hayırlı sahurlar ufak ufak mutfa gidim ben A.E.O

kızlar sabah dr kontrolüm var,ordan gelip duş alcam,ordan mukabeleye gitcem ve ben hala burdayım,zaten artık yatarsamda kalkamam.
hadi kaçalım bence yaa
daha menemen yapcam canım istedi
kızlar ben ufak ufak mutfağa gidiyim sahur yemeklerini hazırlıyım yaaa kardelenle boncukta olsaydı davul çalmadan gidicem
aleyna demek istedin galiba
evet boncuğum ve aleynam yok davul işi tuğçeye kaldı
ay yirim seni,mersinli olan kim acep,,ben orda öğrenmedim ki,bizim evdede hep soğanlı yapılır,ya canımı çektirdiniz,kalkıp yapcam şimdi ha.cokacimcoook

bende yapıcam valla ciddiyim
soğanlıdan hoşlanmam

inaşşal canım inşallah rabbim nasip eder inşallah bizlerede nasip eder hacca gitmeyi rabbim

kardelencimm azra sana küsümüş deminde yazdım görmedin bide ban söleme diyo bende hiç sölemedim

ya azra sana söyleme dediya,bende anlamasın diye,anlamamazlıktan geldim,hanım neye küsmüş ki,ben o na cvp yazıyom,hatta istek şarkı bile itiyom.
azra çal ordan şöyle renkli bişeyler.sırnaşık şey

gel kuzum gel azıkın yarıdm et kız bitaraftan oglan içeriden geç kalacak menemenlerr yetiştiremicem bide hepinize ayrı ayrıı tek yapamıcam sanırım kuzumm yetişş idadımaaa

:roflol::roflol::roflol:
hemen geliyom kardeşim ben sana yardım ederim hiç merak etme opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…