Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

evet canım kaşam yemekten okadar bahsedince boncuk bize bi sofra hazırladı tam sayfa
nasıl gidiyo işler balım sıcakta zordur dimi

hehheeee
kız azraaaa şansına bende geleyim mi bugunnn...bnm veletlerle..
nasıl gitsin cnmuğraşıyoruz milletle işte...
derdamm sende ümraniyedeydin dimi,tesettürlüler için bildiğin bi kuaför var mı güzell

canım evet ümraniyedeğim ama ben ümraniyeyi bilmem sultanbeyliğinde kendi kuaförüğm var onu tavisye ederim çok güzeldi,r ben tanıdığım burdakileri bile oraya götürüyorum

canım evet ümraniyedeğim ama ben ümraniyeyi bilmem sultanbeyliğinde kendi kuaförüğm var onu tavisye ederim çok güzeldi,r ben tanıdığım burdakileri bile oraya götürüyorum

anladım cnm orası bana uzak olur,belki eboşun vardır bildiği bi yer ona göre bende giderimm

kızlarrrrr siz beni beğenmiyor musunuz yoksa ,hepiniz birbirinizin msn'ini almışsınız facesini almışsınız ama beeennn...eboşş özellikle sana küstüm hani facen yoktuuu:gitme:
güle güleee

kızlarrrrr siz beni beğenmiyor musunuz yoksa ,hepiniz birbirinizin msn'ini almışsınız facesini almışsınız ama beeennn...eboşş özellikle sana küstüm hani facen yoktuuu:gitme:
güle güleee

canım benim benim facee yok eşim ziizn vermiyo nedens anlamadım ama msn mi verrim ya ben duruken kimseden isteyemem belki vermek istemez diye ama istersen sana verrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…