tutiş hee küsme kuzu üzülürüm sonracnm espri mahiyetinde söyledim zaten,ben msn face açamıyorum maalesef işyerinde pek,ee evde de net yok zatenn ama özelden gönderiyorum msn ok?
yaa ablaaa acayip hissediyorum kendimi kociş gitti yaa,küsmedim kuzu şaka yaptuuummm :) ben zaten msn falan açamıyorum biliyorsun...
elbettttt birgüüüüüün buluşacağızzzzz,bu şarkı sanaaakaydirigubbakcemile3
inş tez zamanda niyetim var kocişin burda olduğu zaman buluşuruz sana da uyarsa?
ben o zman kendim mi boyasam yaa,peki renk açıcı biliyorsunu muu?????
ayyy cnm alıştın eve şimdi zor gelir tabi,Allah kolaylık versinnn saanada
aslında bende davet etmek istiyorum ama çok yoruluyorum bir çeşit yemek bi salata derken pilim bitiyo neyse seneye acısını çıkarırım inşallah ben çok severim kalabalıkta yemek yemeyi
sarı cnmturkuazcım saçını ne renk boyamayı düşünüyosun
küsmem cnm yaa küser miyim hiççç,bersuuumm bencede cnm sen seneye telafi edersin,kendini fazla yormatutiş hee küsme kuzu üzülürüm sonra
buarada farketmez sen nezaman uygun olursan ben hazır kıta bekliyorum kaydirigubbakcemile3
buarada bilmemki nasıl olur kendin boyasan ben çok hoşlanmıyomda yani istediğin renk olmuyo malesef
canım sen bu sene es geçiceksin mecburen yorulursun tabi şanda en önmemli dönemdesin sen bol bol dinlen
kaçırdım senidee görüşürüz kuzuukızlar benimde çamışırım bitti asıyım onu sonra gelirim olurmu çok öptümmm
sen nasılsın canım?bu arada herkeslere selamlar,yarım saat önce bir sürü şey yazmıştım hepsi uçmuşşşşş
papatyammm sende önümüzdeki ay hsg çekilecekmişsin,inş sonuçların temiz çıakr cnm
derinim gelmişşş,cnm işten çıkmadın demek hayırlısı olsun gülümm...
eboşumm cnm dün ilk defa kaldım annemde kendimi yorgun hissediyordum 11de uyudum valla,kocişim gitti ya pek keyfim yok:sinifsinif:
kardelenim,bocuğum,tugcalım,haletim,azracımm,aleynam,yelizim,bersuum,gökcemm,sevtunum,derdam,
didgokum nasılsınız kızlarr?
iyiym turkuazcım sen nasılsın canım
ay evet yaa,ne işkenceydiakannehiroley oley sayfa düzeldi gel kardeln düzeldi kız
sanki hiç açıyonda msn,hiç rastlamadım ki sana.kızlarrrrr siz beni beğenmiyor musunuz yoksa ,hepiniz birbirinizin msn'ini almışsınız facesini almışsınız ama beeennn...eboşş özellikle sana küstüm hani facen yoktuuu:gitme:
güle güleee
slm kızlar nasılsınızopuyorumnanaktan
ebrarım tmm cnm ben 3 tane okurum ozaman
buarada yok bu hatunlara bıdaha sofra kendılerı hazırlasınlar okadar yoruluyoruz bıde sofra büyük dıyorlar eee kalabalıksınız ben neyapım bgn sadece peynır ekmek var sahurda sızekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
buarada benım agrım tavan yapmıs durumda emınımkı kıst var kızlar bende ya gecen aydan kaldı yada buay olustu bakalım carsamba randevu aldım doktordan anlıcaz tam tedavıye baslıcaz dıyoruz bıde bu cıkıyo cekıcek cılemız varmıs neyapalım allah büyük:Saruboceq:
buaksam evde yokum sahura gelırım ınsallah agrım cok olmazsa burda olurum kafamçokkarıştı
öptüm sızlerı kendınıze ıyı bakınŞeniz
hale için dua lıstemız
EBRAR-------------25
HALE-----------------25
BONCUK-----------25
SEVTUN-------------25
ALEYNA------------20
KARDELEN-------20
TUGCAL-------------25
AZRA----------------20
YELIZ----------------20
BERSU--------------10 bıttı
DERDANUR----------20bitti
TURKUAZ--------------20
MAVI--------------------20
DERIN-----------------20
NANELİŞEKER.....18
LİSTEMİZ TAMAMDIR SALI AKŞAMI DUASINI YAPICAZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?