Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

sevtun inşallah olmazda ama zaten benim az sürüyo onlar aleti yerleştirirken kanatırlarsa hadi peki bu sıvıyı nasıl veriyolar iğnemi yapıyolar

kız 2 gündür bir melemendir sürüyo ne melemeni bacılar he bak canım çekti gideyimde sahura yapıvereyim baricokacimcoookcokacimcoook

senin daha 3 gün geçmişti dimi canım... belki de daha idrar testi için erkendir.... sonuçta eğri büğrü bişeyler çıkmış... ayyy inşallah canım hamilesindir.... kendine dikkat et sen yine de... ağır falan kaldırma sakın... bence birkaç gün daha gelmesse de kan testi yap canım... idrar testleri 5-6 günden çnce kesin sonuç vermiyooo... inşallah gelmez kırmızlar.....

Evet canım bugun 3 gün oldu aslında yapmıcaktım ama dayanamadım :D İnşallah dedigin gibi olur ama benim hiç umudum yok Allah biliyo ya benneyaptımki

hoşbuldun canım

kızlar gördüm hemde 3 kere döndüm yani 3 kere girdim ziyaret ettim annem öyle dedi bende öyle yaptım

ilk günmüş haberim yok ya cok kalabalık deyildi rabbim nasip etti cok şükür

cok güzel ya rabbim sizlerde görmek nasip etsin inşallah

resim bie cektim kızlar
şimdi bulursam gösteriyim sizlere

aslınbda yasakmış ama bana bişe demediler bende anlamadım yani

allah kabul etsin canımm ne mutluuu valla rabbim bizede nasip etsin inşallahh

hoş bıulduk tıugcem iyiyim canımm

dedikodumu yapmışlarr kızz kuzummm menemen yapmamışımda kaçmışımda kız kuzu yaptım ya akşamm hepinize ayrı ayrı hemideee ahhh derdamm ahhhhh kız löpür löpürr götürdün menemeni bide yapmadı dyoo

kız canın gene istedide diyemiyosan söyle yaparımmm kuzummm bu gecede yaparımm nolcekk ayolll

ayyy gelir gtelemz gülüdrdün beni
hiçte bilem yapmadın ben yemedim banane gene isterim

kız 2 gündür bir melemendir sürüyo ne melemeni bacılar he bak canım çekti gideyimde sahura yapıvereyim baricokacimcoookcokacimcoook

kız kuzumm dün gece bi menemen yaptımm kızlaraaa hepsinede ayrı ayrı kardelen soganlı istedi ona soganlı yaptımm acısız yiyenlere aısız ben gibi acılı yiyenede acılı yaptımm sanada yapam kuzumm gell

derdam hoşgeldin canım nasılsın???? azra diyo ki sen dedikodu yapıyomuşsun bize menemen yapmadı kaçtı diye... öyle diyo bak.... yaptın mı kız söyle....kaydirigubbakcemile3 ben dün yedim menemen sen nasıl yemedin ayol... yoksa ben de mi yemedim...kaydirigubbakcemile3

preseed kayganlaştırıcı jelmiş ilişkiden 10 dk önce vajinaya sıkıyomuşsun sonra ilişki spermleri kaydırarak daha çabuk yumurtaya götürüyomuş hamile kalmayı kolaylaştırıcıymış

derda sende yedinmi menemen hepsi ayrı ayrı istemiş azra yapmış ama beğenmemişler gene bişey bulmuşlar

hiçte bilem yemedim benimkini ebrar yedi ben yemedim
kıa tugcal ne diyim sana emi insan sölermi kız aşk olsun şurda gaciya bi, melemen daha yaptırcaz hem sen yanlış görmüşsün bacımm

Back
X