Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

halem hoşbuldum canım saol
aleynam asıl ceza sana kaç gündür nerdesin özledik kız
ben durmaya başladım sende durcan ama

Evet canım dogru söylüyosun biz burda nelerle savasırken onlar hamile kalıpta bebeklerini aldırıyolar madem istemiosun korun arkadasım Allah affetsin baska bişey diyemiyorum..

evet haklısın... bizim imtihanımız bu uğraşıyoruz inşallah bu sınavı geçicez hep beraber... ama onlar onlar nasip edilenin ne kadar büyük bir mucize olduğunun bile farkında değiller... hele birde bekarlar var onlara iki kat kızıyorum... hem her haltı yemeyi biliyolar hemde hamile kalında napcam ben aldırıcam bilmem ne... ben yurtta kalırken üniversitede iki kız gördüm biri diğerinin karnına vuruyodu düşünebiliyomusunuz... hamileymiş düşürmeye çalışıyomuş arkadaşı... bazen bu dünyaya çocuk getirmek ne kadar doğru diye bile düşünüyorum... Allah affetsin hepsini....

hale için dua lıstemız
EBRAR-------------25
HALE-----------------25bitti
BONCUK-----------25
SEVTUN-------------25bitti
ALEYNA------------20
KARDELEN-------20
TUGCAL-------------25bitti
AZRA----------------20
YELIZ----------------20
BERSU--------------10 bıttı
DERDANUR----------20bitti
TURKUAZ--------------20
MAVI--------------------20
DERIN-----------------20
NANELİŞEKER.....18

LİSTEMİZ TAMAMDIR SALI AKŞAMI DUASINI YAPICAZ

Son düzenleme:
güle güle papatya

abla ben 1. gün hırkayışerife gittim annemle 2. gün misafir vardı yatılı 3. gün eşim 2 hafta izne cıktı işim zorlandı adam izin vermiyo ya

bugünde uyuyuo ondan burdayım

kız ben duruyonm sende dur ama

sevtuncum hoşbulduk canım ben iyiyim sen ve mercimek nasıl?
herşey yolunda inşallah
yolunda teyzesi tansiyonumuz düşük çok şükür ama adet sancısı gibi rahimim sızlıyo deminden beri hep adet zmanları oluyo bebem ya sanki kasılıyo rahimim normalmiş burdaki arkadaşlar dedi internettende baktım oda öyle diyoohaoldumsmile

aleynam merak ettik kız
o herifini varya pataklarım ha niye izin vermioki
sen hiç merak etme duruyom ben canım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…