inşallah hayırlısıyla atlatırım eğer olmazsa tel ederim haftaya alırız artık şu filmi çektirip bi rahatlasaydım yeterdi
saol sevtunum hoşbuldum sneden naber nasıl mercimek
hoşgeldin canımslm kzılar ben geldim
başın sağolsun nanaeli şeekerim Allah rahmet eylesin
hoşbuldum azram sen nasılsınAleynam goşgeldinn kuzum nasılsınn
kız sen hamişmisin anammmm neler kacırmışım 2. cizgi silikte cıksa vardır bişeler tatlım hadi hayırlı olsun İNŞALLAHtugcal ben test yaptım ama tek cizgi ikinci cizginin cıması gereken yerde deişik bi çizgi cıktı ama egri bügrü anlayacagın hamiş falan deilim kırmızıları dört gözle bekliyorum
aleyna84, azraperi34, derdanur, haletrn, papatya5534, sevtun2, tugcal neyse kızlar hepinize iyigeceler tatlı rüyalar hepinizin iyi güzel bebiş haberlerini alırız yakında umarım ebrara slm iyi sahurlar
Deli olacam net çokk yavaş bide süerkli kopuyoo
hepinize yaparım canlarımm menemen yersiniz afiyeetle
bu yeni bi doktorr üst komşumun bakalım bide ona görüneyimm çok met etti gerci bana yapabileegi bişey yok doktorun tüpten başkada bakalım bi gidecem
bide tekrar tüplerime bakılsın diyomm bakalım açılımm olmuşmuu ee okadar yag attık pamukla kuyuyaa demii bakalımm ne alemde bizim kuyuu bakalım inşallahh iyi haberlerle dönerimm kuzularrr
canım adet günlerindeysen olabiliyomuş sızı....iyi çok şükür teyzesi allatanda rahimin adet sancısı gibi sızlıyo neden acababilmiyorumkismile
canım adet günlerindeysen olabiliyomuş sızı....
ahhh halecim o kdar güzelmiş ki yolladığın... keşke aynı rüyayı tüm bebeğini aldıran bayanlara görebilse... o kadar kızıyorum ki onlara... kimse kusura bakmasın ben kabul etmiyorum bebek aldırmayı sebep ne olursa olsun... istemiyosan korunacaksın... başka dicem yok.... kızıyorum çok kızıyorum.... burda da okudum birkaç yerde.... nasıl hesap verecekler bilmiyorum...
evet canım adet zamanımda oluyo başka oluyo mercimegime işey olmasında o yeter kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin canım
hoşbuldum azram sen nasılsın
kız sen hamişmisin anammmm neler kacırmışım 2. cizgi silikte cıksa vardır bişeler tatlım hadi hayırlı olsun İNŞALLAH
güle güle canım tatlı rüyalar
kızlar hepinize iyi geceler bende çıkıyorum yarın akşam görüşürüzzz
ben geldim selamınaleyküm topicin güzelleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?