Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

neden öldü canım hamile kalmadın ondan sonra demi kaç senelik evliydin sen
bilmiyorumkismile

sevtuncum 2 yıllık evliyim
4. ayımda bebek düşürdüm daha doğrusu içerde öldü
ve dahada olmadı
neden ancak 2ay önce abşlaşıldı bende süt hormonu yüksek ve rahim iltihaplı
eşimde varikosel varmış ameliyat oldu
şimdi 3 ay olmaz dedi doktor onu bekliyoz

Derda benim eşimde varikosel ameliyatı oldu 1,5 yıl oldu

ay canım şimdi hatırladım :kedi: kusura bakma işşallah kız allah sanada benim gibi bir mercimek verir benim bildigim süt hormonu yüksek olanın bebesi olmuyomuş eltimin teyzesininmi kızı günaha girmiyimde ondan tedavi gördü hami,le kaldı yanlışsam beni düzelt tatlımbilmiyorumkismile

Genelde düzenli olurum ama bazende geciye 2-3 gün kadar kasıklarım agrıyo ama adet olcakmısım gibime geliyo
CANIM ONLAR HAMİLELİK BELİRTİSİDİR İNŞALLAH

adet olmassIN İNŞALLAH canım hiç birimiz olmayız İNŞALLAH

KIZ o olur mera etme rahmin büyüyodur uzan dinlen biraz ayakta kalma

sende biraz sakin ol herşeyi kafana takma canım benim

derda sen hayıt kullanıyo muydun canım??? prolaktin yüksekliğine hayıt iyi geliyomuş.... bende burda okumuştum... pralaktini düşürüyomuş....

amin canım inşalah
ya kusura bakam balım beim eltiminmi anlamadım bişdha yazarmsın orayı

İnşallah öyle olur canım

NANELİŞEKER başın saolsun canım
çok güzel günlerde vefat etmiş ALLAH mekanını cennet etsin
yakınlarınave sizlerede sabır versin

abla ya sen bilgisayardan resim yüklemeyi buraya biliyomusun hırkayı şerifte resim cektimde kızlarla paylaşcaktım

bi türlü yapamadım biliyosan bi söylesene

sevtuncum allahım daha iyi etsin oluyomuş ya hele ilerki zamanlarda çok daha fazla oluyomuş

kız 41 yandık desene kaynanamda dedi bana en küçük kaynıma hamileyken her ay rahimim agrırdı dedi korkma dedi oluyo dedi sen şimdi 10 sene olmadıya üstüne tirtriyosun ondan korkuyosun dedi bugün aksam aradı diyo mercimek ne yapıyo arkadan kayınpederim bagırdi tatlı var 1 tepsi 1 tepsi börek var gelded yiyelim diyo ne diyo babam arkadan dedim dedesi özlemiş seni mercimegi dedi babam eltimi, sevmez fazla beni çok sever sag olsun hiç kırmadı şlimdiye kadar allah razı olsun:Saruboceq::teselli: hep bana teselli verirdi üzülme diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…