neden öldü canım hamile kalmadın ondan sonra demi kaç senelik evliydin sen
bilmiyorumkismile
sevtuncum 2 yıllık evliyim
4. ayımda bebek düşürdüm daha doğrusu içerde öldü
ve dahada olmadı
neden ancak 2ay önce abşlaşıldı bende süt hormonu yüksek ve rahim iltihaplı
eşimde varikosel varmış ameliyat oldu
şimdi 3 ay olmaz dedi doktor onu bekliyoz
ay canım şimdi hatırladım :kedi: kusura bakma işşallah kız allah sanada benim gibi bir mercimek verir benim bildigim süt hormonu yüksek olanın bebesi olmuyomuş eltimin teyzesininmi kızı günaha girmiyimde ondan tedavi gördü hami,le kaldı yanlışsam beni düzelt tatlımbilmiyorumkismilesevtuncum 2 yıllık evliyim
4. ayımda bebek düşürdüm daha doğrusu içerde öldü
ve dahada olmadı
neden ancak 2ay önce abşlaşıldı bende süt hormonu yüksek ve rahim iltihaplı
eşimde varikosel varmış ameliyat oldu
şimdi 3 ay olmaz dedi doktor onu bekliyoz
CANIM ONLAR HAMİLELİK BELİRTİSİDİR İNŞALLAHGenelde düzenli olurum ama bazende geciye 2-3 gün kadar kasıklarım agrıyo ama adet olcakmısım gibime geliyo
yolunda teyzesi tansiyonumuz düşük çok şükür ama adet sancısı gibi rahimim sızlıyo deminden beri hep adet zmanları oluyo bebem ya sanki kasılıyo rahimim normalmiş burdaki arkadaşlar dedi internettende baktım oda öyle diyoohaoldumsmile
kızlar bu varikosel ameliyatı ne... ben bilmiyom çok da duyuyorum...
anladım canım... çok geçmiş olsun....Testislerde damar genişlemesi oluyomus canım o damarlardan spermlerin ölmesine neden oluyomus ben böyle biliyorum bizim doktorumuz böyle söylemişti..
ay canım şimdi hatırladım :kedi: kusura bakma işşallah kız allah sanada benim gibi bir mercimek verir benim bildigim süt hormonu yüksek olanın bebesi olmuyomuş eltimin teyzesininmi kızı günaha girmiyimde ondan tedavi gördü hami,le kaldı yanlışsam beni düzelt tatlımbilmiyorumkismile
CANIM ONLAR HAMİLELİK BELİRTİSİDİR İNŞALLAH
adet olmassIN İNŞALLAH canım hiç birimiz olmayız İNŞALLAH
KIZ o olur mera etme rahmin büyüyodur uzan dinlen biraz ayakta kalma
sende biraz sakin ol herşeyi kafana takma canım benim
sevtuncum allahım daha iyi etsin oluyomuş ya hele ilerki zamanlarda çok daha fazla oluyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?