Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

tugece yok kız ne güreşi cadıııııııııı

beni kızdırıcak bişe dedi bende onu kızdıracak bişe yaptım oda bana şakayla vuruyım derken bende kacıyım derken hopppppppp yere kafa üstü düştüm sonrada kardolaba carptım tabi

haklısın canım bende istiyorum bırakmayı birkaç başarısız deneme yaptım ama benim eşim de içiyo ve hiç destek olmuyo hep ben bırakıyorum o karşımda içiyo bende tekrar başlıyom... inşallah önmüzdeki ay bırakıcam ama... önceki hamileliklerimde falan içmemiştim hiç... ama düşüklerden sonra çok içmeye başladım... günde 1 paketi buluyo ramazan öncesinde.... senağlama

bu krepi bende yapim kızlar nasıl yapılıyo bana bi tarif verin kız

bugün yapıyım bişey deyişik bişe olsun akıtmayla aynımı oluyo malzemesi

1 bardak süt 1 bardak un 1 yumurta koyuyon çıorpıyon tuz az çok güzel oluyo krep tavasıda şart tabe olmasada teflondoda olur dene çok güzel oluyo kaydirigubbakcemile5 tavsiye ederim yani

görmedim ebrracım çabuk skıyo yazılar sayfada geç açılıyo
neden konuşmıyım iyiym canım naıl olsun her zamnki sorunlar var aynı hayat işte yuvarlanıyoruz

bende sinirden güldüm ama acım daha coktu tabi gözümden yaş geldi

eşimde korktu bişe oldu diye varya yerimden kalkamadım yaniohaoldumsmile

neyse geçmiş olsun balım... dikkat edin yatakta şakalaşmayın bundan sonra...şakalaşacaksanız da yere minder neyin koyun bari de sakatlık çıkmasın....:roflol:

derdam olsun kuzum önemli değil
sen mesaj sayısını 40 yapmadınmı yani bir sayfada 40 mesaj görüntüleniyo
öyle çok daha rahat takip ediyosun

[
1 bardak süt 1 bardak un 1 yumurta koyuyon çıorpıyon tuz az çok güzel oluyo krep tavasıda şart tabe olmasada teflondoda olur dene çok güzel oluyo kaydirigubbakcemile5 tavsiye ederim yani

süt yerine yogurt koysam olurmu acaba

kardelende hiç uğramamış o nerde acep gerçi bundan sonra zor buluruz onu adeti bitti ya yoğundur :uhm:

evet dogru diyon abla yogun dur şimdi cadı

ugramaz artıkın buralara tanımaz bizi :roflol:

derdam olsun kuzum önemli değil
sen mesaj sayısını 40 yapmadınmı yani bir sayfada 40 mesaj görüntüleniyo
öyle çok daha rahat takip ediyosun

yaptım gülüm
amka sorun bende ben bugün çok iyiydim moralim yernde ağrım dayanacak kadar derken
akşam iftar gittik eşimin yengesine keşke gitmesydim bütün moral giti kafam karışık fazla adapte olamıyorum canım kusura bakma

Tugcecim sizin sorun ne tatlım

canım bizde sorun bulunamadı... 3 düşüğüm var benim... biri dış gebelik ikisi de ilk 10 haftada kalp atışı olmadığından alındı... son düşükte genetik anomali çıktı ama eşimle bende genetik bir sorun yok çok şükür... düşüklerin nedeni yok... sebepsiz düşük....bir kez daha düşük olursa tüp bebek denicez birde... kaliteli embriyolarda seçilebiliyormuş...

kızlar kullanıcı panelinden girin orda seçenekleri düzenle var ona tıklayın sonra önünüze birsürü şey gelicek orda altlara doğru mesaj gösterimi sayısı var 40 taneyi seçin
tek sayfada 40 mesaj büyük kolaylık oluyo
yapamazsanız yine tarif ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…