Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar bugün büyük bişe atlattım yataktan düştüm kafa üstü cok kötü kafam kardolaba geldi hale sızlıyo kafam
kardolapta sürgülü bütün ayna kırılsa yanmıştım yani yerinden oynadı kapak kesin bişe olurdu ucuz atlattım valla

2 saat kendime gelemedim ya

tuğçem inşallah ya aslına bakarsan bendede varda hep ihmal ediyorum
sorun bitmiyoki allah beterinden korusun tabiki
git tabi sonradan daha zor olur bebişin gelir inşallahda herşeyi unutturur sana kuzum

nasıl oldu tatlım düştün uykudamı oldu bilmiyorumkismile

ya ben YELİZİ çok merak etmeye başladım
hiç uğramadı yaa inşallah sorun yoktur

inşallah canım kaç gündür gelmiyor evet....bende merak ettim şimdi....

canım benim geçmiş olsun kızzz.... Allah korumuş yine... uyurken mi düştün kuzum....

Geçmiş olsun aleyna Allah beterinden saklasın inşallah :Saruboceq:

tuğçem inşallah ya aslına bakarsan bendede varda hep ihmal ediyorum
sorun bitmiyoki allah beterinden korusun tabiki
git tabi sonradan daha zor olur bebişin gelir inşallahda herşeyi unutturur sana kuzum
zaten benimki de öyle diyo çürük hatunu aldık diye takılıyo hatta babama bile geri versem ya ben bunu diye takılıyo... her yerimde bişey var ayol dertler bitmiyo.. Allah beterinden korusun tabii ki.... sende ihmal etme canım... walla ben ihmal eettim başlarda şimdi çok çekiyom inan.....

bu krepi bende yapim kızlar nasıl yapılıyo bana bi tarif verin kız

bugün yapıyım bişey deyişik bişe olsun akıtmayla aynımı oluyo malzemesi

burdayım halem.. tüttürmeye balkona çıktıydım da... hehehe.....

7 sene oluyo ben sigarayı bırakalı o sigara yüzünden oldum panik atak hastası 24 yaşında kalp sıpazmı geçirdim 1 gece yogun bakımda yattım ben o korku kaldı bende sende bırak derim arkadaş tavsiyesi tatlım kalbim sıkıştı eşim zor attı hastaneye beni kalp atışlarım normal degildi ekg ya koydular kalbim sapıtmış gibi atıyodu zor durdurdular atışlarımı ne içiyorum ne içirtiyorum yanımdalmaz: bak bırak yol yakınken yoksa :mymeka: seni he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…