burdayım halem.. tüttürmeye balkona çıktıydım da... hehehe.....tugce sesin cıkmıyo nereye kayboldun canımm
nasıl oldu tatlım düştün uykudamı oldu bilmiyorumkismilekızlar bugün büyük bişe atlattım yataktan düştüm kafa üstü cok kötü kafam kardolaba geldi hale sızlıyo kafam
kardolapta sürgülü bütün ayna kırılsa yanmıştım yani kesin bişe olurdu ucuz atlattım valla
2 saat kendime gelemedim ya
burdayım halem.. tüttürmeye balkona çıktıydım da... hehehe.....
ya ben YELİZİ çok merak etmeye başladım
hiç uğramadı yaa inşallah sorun yoktur
kızlar bugün büyük bişe atlattım yataktan düştüm kafa üstü cok kötü kafam kardolaba geldi hale sızlıyo kafam
kardolapta sürgülü bütün ayna kırılsa yanmıştım yani kesin bişe olurdu ucuz atlattım valla
kızlar bugün büyük bişe atlattım yataktan düştüm kafa üstü cok kötü kafam kardolaba geldi hale sızlıyo kafam
kardolapta sürgülü bütün ayna kırılsa yanmıştım yani yerinden oynadı kapak kesin bişe olurdu ucuz atlattım valla
zaten benimki de öyle diyo çürük hatunu aldık diye takılıyo hatta babama bile geri versem ya ben bunu diye takılıyo... her yerimde bişey var ayol dertler bitmiyo.. Allah beterinden korusun tabii ki.... sende ihmal etme canım... walla ben ihmal eettim başlarda şimdi çok çekiyom inan.....tuğçem inşallah ya aslına bakarsan bendede varda hep ihmal ediyorum
sorun bitmiyoki allah beterinden korusun tabiki
git tabi sonradan daha zor olur bebişin gelir inşallahda herşeyi unutturur sana kuzum
sagolun kızlar
yok kızlar eşimle şakalaşırken oldu :kedi:
biraz tuhaf oldu ama kötü oldu yani halen sızlıyo
haletcim benim eşimdede morfoloji ve hareket sorunu var canım benzeşiyoz yani
burdayım halem.. tüttürmeye balkona çıktıydım da... hehehe.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?