Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

aleynam evet uğramaz ama oda yoğun mukabeleside varya ondan ya yoksa daha çalışmalara başlamamışlardır

DERDAM ne dedi kuzum bişeymi dedi yoksa ay kıracaksın kafalarını yaa

Tugcecim inşallah tüp bebege gerek kalmadan mercimegin seninle olur Allah hayırlısını versin bebem ümmeti Muhammedede bizede inşallah

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ebrar_53, aleyna84+, derdanur+, karem, sevtun2+, tugcal+

bugün nekadar azız yaa
nzar değdi kızlar

tuğçem sana bişey diyimmi nasip olmuycaksa tüpde yapsan yine olmuyo malesef
inşallah hiçbişeye gerek kalmadan gelir minişin

inşallah halecim... biz eşimizden geleni yaptık... baktırmadığımız yerimiz yaptırmadığımız test kalmadı... Bundan sonrası Rabbime kaldı artık...

eşimde çok güzel yapar yemek bir ara haliç üniversitesinde aşçıydı benimki oh neler yapıyodu midem bayram ediyodu ama çıktı adam arasıra yapıyo yiyoruz sebzeli yapıyo çok güzel oluyo otlar filan koyuyo ah olsada yisek becokacimcoookcokacimcoook

tuğçem sana bişey diyimmi nasip olmuycaksa tüpde yapsan yine olmuyo malesef
inşallah hiçbişeye gerek kalmadan gelir minişin

doğru diyon ebrarım olmucaksa oda olmucak tabiii.. işte denemedik demeyiz... umarım gerek kalmaz... şimdi adet olayım bitsin bu ay birde hocaya gitcem.. ümmü sübyan için biliyomusunuz bilmem... çok kişiden duyuyorum... inşallah günah değildir... çünkü benim hamileliklerimin hepsi karabasan görerek geçti....

40 yılın başı adamı yatırdım muhabbet ederiz diye şansımamı nedir kalabalık degiliz he
ben birazdan çıkıyımda garibi sevindiriyim yesin krebini opuyorumnanaktan

tuğçem biliyorum evet aslında iyi olur bende gittimde yokmuş öyle bişey
inşallah sizdede yoktur canım ben inanırım öyle şeylere

kızlar bugün teravi kılmak cok sevapmış
kadir gecesi bugünde olabilirmiş

cübbeli ahmet hoca dedi

cok dua edin dedi
aklınızda bulunsun

dua ederken benide unutmayın sakın ha

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…