sevtuncum aynı kumaştan birde bende var... ben vermesem farklı çorap giyer gider işe walla.... kıyafetine de hiç karışmaz... bayram çocuğu gibi hep ben giydiririm....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yok canım mercimegin ilaçları saatli diye erken kalkıyorum bide eşimin üstünü her gün ütülüyorum onu işe hazırlıyorum ilk okul çocukları gibi çoraplarınıda ben giydiririm ben kıyafetlerini ayarlarım o karışmaz çamaşırlarınıda hep ben hazırlarım alıştı adam tabe bebek yokken ilgileniyodum ama hamile kaldım adamın gıkı bile çıkmıyo ne yapayım öule bir hastalık var bende ütü ah ütüŞeniz
yok canım mercimegin ilaçları saatli diye erken kalkıyorum bide eşimin üstünü her gün ütülüyorum onu işe hazırlıyorum ilk okul çocukları gibi çoraplarınıda ben giydiririm ben kıyafetlerini ayarlarım o karışmaz çamaşırlarınıda hep ben hazırlarım alıştı adam tabe bebek yokken ilgileniyodum ama hamile kaldım adamın gıkı bile çıkmıyo ne yapayım öule bir hastalık var bende ütü ah ütüŞeniz
bende seviyomya hele habertürkde fatih altaylıyla yaptıkları programlara bitiyodum
çok muzip ama tam damardan giriyo yani
evet yaaa topicten bir hamile daha çıksın kızlar... moral olun bize....hale bidaha nezaman yapcan test ay hadi yaa nolur hamiş ol
hale bidaha nezaman yapcan test ay hadi yaa nolur hamiş ol
ay canım yaa demekki nekadar içten dilemişcanını sıkma moral çok önemli yürüyüş yap bol bol canım
mutluluk hormonu çok yükseliyomuş ablamın çocugu oldu onun sevgisi yetiyodu bana ben oraya gidiyim ablam sadece emziriyodu geri işi ben yapıyodum en son bir yagmur oldu bebegi hastaneye götürdüm yagmuru yedim eziyetimi bir görseniz aglardınız vallahi hastaneden çıktık eve geldik evi temizledim yemekleri yaptım bebegi uyuttum anlıcagınız ona iş bırakmadım garibim arkamdan çok aglamış rabbim kardeşimede ver demiş o ay hamile kaldım sonra böyle böyle dedi çok yalvarıyodum allaha dedi dualarım kabul oldu çok şükür dedi :hulya:
kavgamı var hemn gidek yolak o karılarıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?