Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

sevtuncum aynı kumaştan birde bende var... ben vermesem farklı çorap giyer gider işe walla.... kıyafetine de hiç karışmaz... bayram çocuğu gibi hep ben giydiririm....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

MAŞALLAH kız sana eşine iyi bakıyon bakıyomda

aleynam doğrudur kuzum bilemem tabi haddim değil onlar gibi nerden bilicez hani hep derlerdiya son 10 günde arayın onun için dedim
aslında ramazanın hergününü dolu dolu geçirmek gerek
saol söylediğin için opuyorumnanaktan

bende seviyomya hele habertürkde fatih altaylıyla yaptıkları programlara bitiyodum
çok muzip ama tam damardan giriyo yani

evet evet ben halen bazen internnet izliyom gülüyom... aslında adam mantıklı... tazrı farklı biraz... adam bi denize girdi kıyamet koptu... meşhur oldu iiyice...:roflol:

derdam gelelim istersen saçını başını yoluk yoluk edelim
bende biyaparımki enkorktuğum şey kavga kaydirigubbakcemile3

ben yolarım derdam hepsini... bizde tekirdağ kanı var... roman değiliz ama olsun iyi yolarım yaneee.... havasından suyundan almışımdır... elimi de belime koydum mu....:roflol::roflol::roflol:

canını sıkma moral çok önemli yürüyüş yap bol bol canım
mutluluk hormonu çok yükseliyomuş ablamın çocugu oldu onun sevgisi yetiyodu bana ben oraya gidiyim ablam sadece emziriyodu geri işi ben yapıyodum en son bir yagmur oldu bebegi hastaneye götürdüm yagmuru yedim eziyetimi bir görseniz aglardınız vallahi hastaneden çıktık eve geldik evi temizledim yemekleri yaptım bebegi uyuttum anlıcagınız ona iş bırakmadım garibim arkamdan çok aglamış rabbim kardeşimede ver demiş o ay hamile kaldım sonra böyle böyle dedi çok yalvarıyodum allaha dedi dualarım kabul oldu çok şükür dedi :hulya:

kavgamı var hemn gidek yolak o karılarıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııklava:

ay canım yaa demekki nekadar içten dilemiş
çok şükür canım yaa rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

hee var kuzum gidek hemen kötükedihüso

halen sen iki gün daha bekle yine gelemsse kırmızalar-inşallah gelmez-kan testi yaptır kuzum... bence o test ya bozuktu yada daha yeni olduğundan doğru göstermedi..... Allah'ım nolu hale hamile olsun... AMİNNNN.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…