evet kuzum ya nolur yarabbimevet yaaa topicten bir hamile daha çıksın kızlar... moral olun bize....
canım bilsem anlatıcam buraya rewsim yğklemek dert vallaBilmiyorum ya canım hiç yapasım gelmiyo tek cizgiyi gördükten sonra resim koyabilsem koycam testin resmini buraya ama bilmiom nasıl konuyo
kızlar ben cıkıyorum eşim kalktı ben kacıyorum herkese iyi geceler
kızlar ben cıkıyorum eşim kalktı ben kacıyorum herkese iyi geceler
amin canım işallah ben çıkıyorum canlarım şu garibimi sevindiriyim ben bayram etsin midesi cokacimcoook adamın o garibim beni mutlu etmek içim neler yapıyo allaha emanet olun canlarım ben çıkıyorum anca hazırlarız mercimekle :CüvCüv:öpüyorum nanaklarınızdanŞeniz
amin canım işallah ben çıkıyorum canlarım şu garibimi sevindiriyim ben bayram etsin midesi cokacimcoook adamın o garibim beni mutlu etmek içim neler yapıyo allaha emanet olun canlarım ben çıkıyorum anca hazırlarız mercimekle :CüvCüv:öpüyorum nanaklarınızdanŞeniz
ayy tuğçem bilmezmiyiz ya bizde bütün cdleri var eşim hastası bigün ramazanda çadıra gelmişti gittik dinledik indikten sonra eşim gitti bi yapıştı adama ağladı filan sonra iki kerede telde konuştular duasını aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?