Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

günaydın kızlar,nanelişeker,sevtun,porticim başınız sağolsun...Allah mekanlarını cennet eylesin
Azracım gittin mi doktora canım?
boncuğumm hayırdır kuzu mide bulantısı kistten de mi oluyor,geçmiş olsun cnm
mavicim nasılsın cnm,ayşenimmm ohh ne güzel bende annemdeyim bi hafta daha kalıcam nasipse:)
ebrarcım aynen öyle bahtsız bedeviyim ben,geldim kimseler yoktu
halecim bnce o test bozuktu,yoksa ya hiç çıkmaz çizgi ya da çikar sende çıkan çizgi hem farklı bi yerde çıkmış...yarın kan testi yaptır istersen,inşşş hamişsindir yaa topicten ne zamandır hamiş çıkmıyor..
aleynacım geçmiş olsun tatlım,bu arada hırka-i şerifi de görmüşsün negüzelll darısı bize inş,ne zaman kapatacaklar bilgin var mı??

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

TEMMUZ AYI LıSTEMıZ

GAMZE87.....................................................................................13 TEMMUZ
ZEYNEP4......................................................................................?TEMMUZ
[DEKıNMAN....................................................................................?? TEMMUZ

AGUSTOS AYI LİSTEMİZ
KUBİ.................................................................................11 AĞUSTOS
DİDGOK..........................................................................................15 AĞUSTOS
AŞKMEŞK....................................................................................15 AGUSTOS
HALET............................................................................................20 AĞUSTOS
MIZMIZ.............................................................................................22 AĞUSTOS
MAVİ2505.........................................................................................24AĞUSTOS
YELİZ...............................................................................................25 AĞUSTOS
AYŞEN_34........................................................................................27 AĞUSTOS
NANELİŞEKER.................................................................................27 AGUSTOS
DERİNSU..........................................................................................???AĞUSTOS
EBRAR_53........................................................................................???AĞUSTOS
SEYDAM..........................................................................................30 AGUSTOS

EYLÜL AYI LİSTEMİZ
ALEYNA84.....................................................................................1 EYLÜL
EZGİM_EZ.......................................................................................4 EYLÜL
UGURBONCUGUM..........................................................................6 EYLÜL
TURKUAZ.......................................................................................9 EYLÜL
PELİN67........................................................................................11 EYLÜL
SAMYELİ 26...................................................................................12 EYLÜL
ASİ..................................................................................................14 EYLÜL
AZRAPERİ.......................................................................................14 EYLÜL
KARDELEN......................................................................................15 EYLÜL
BİRSEN29.......................................................................................20 EYLÜL
TUGCAL..........................................................................................30 EYLÜL

HAMıŞLERıMıZ

MAKBER..................................................................:lepi::lepi:ömürümüz dogdu:lepi:
GÖKCERANA23..........................................................:lepi::lepi:
ZEYN77....................................................................:lepi::lepi:
YUSNES : ...............................................................:lepi::lepi:
AŞKMELEGı :...........................................................:lepi::lepi:
BUURCUUM..............................................................:lepi::lepi:
ZEY86.................................................................. ....:lepi::lepi:
SHARK_11...............................................................:lepi::lepi:
. SEVTUN2..................................................................:lepi::lepi:
BERSUU...................................................................:lepi::lepi:
PNRSM.....................................................................:lepi::lepi:
]AZİZE..........................................................................:lepi::lepi:.
YABADABADU..................................................................:lepi::lepi:
GÜNDOĞMADAN..............................................................:lepi::lepi:
ÖZLEMSOYSAL.................................................................:lepi::lepi:
ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

çok kötü yaa,ben anlamıyorum böyle insanları anlamakta istemiyorum
Allah ıslah etsin,nasıl hesap verecekler acaba...

Allah razı olsun cnm,inşaallahhh en yakın zamanda

sağol turkuazım ben öyle zannedıyorum cnm bakalım yrnı sabırsızlıkla beklıyorum
nasılsın turkuazım görüşmeyelı
inş kist değildir cnm,iyi çok şükürrregl bitt mi senin

sag olun arkadaşlarım benim allah razı olsun güzel dilekleriniz için ne var ne yok buarada canlarım merhaba

selam cnm hoşgeldin,mercimekk nasıl

yok turkuazım daha 12-13gün var regla ovülasyon günüm cumartesıydı

yaa pardon cnm unutmuşum,doğru yaa geçen konuşuyorduksempatiksalakcinni
sadece kist olup olmadığını öğrenmek için mi gidiyorsun,he bu arada bana özelden antibiyotiğin ismini verebilir misin,bi kaç kere yazdım ama görmedin sanırım...

gece deli etti beni bu net ha boyna koptu bide agırdı en son net geldiginde dedim bari hemen kısacıkk veda edem de veda etmeden kaçtı demeyesiniz diye

allahımm bakın gece noldu ben hem netle ugraşıyom hem size yazmaya çalıyom salonda laptopla
eşimde uyuyorduyan odada allahımm bi sess ögürtü gibi allahım bi fırladım lepi alttım kucamdan

elim ayagım boşaldı odaya eşimin yanına gelene kadarr

okadar korktummki, anlatamam bişey oldu sandımm allahımm görseydiniz halimii 2 saat kendime gelemedim odaya geldim baktım ben eşime diyom noldu eşim bana diyo noldu oda benim bagırmama korkmuş

ben öyle ses duyunca bi bagrışımm vardıı murattttttt diyeee allahımm adamda korkmuşş

megerse adam rüya görüyomuuşş kedi giriyomuş camdan oda yerde yatıyormuşş bana demiş kedi giriyo bende camı kapamak için başına basmışım eşimin bu arada bagır bagırr kedi kaçsın diyomuşumm

o rüyada bagırırkenn ben duymuşum sesini dedimm o nasıl bagırmaktı
resmen ögürüyo gibii çok korktum ama sonra öldük gülmekten kendime gelemedim saat ya kalbimm nasıll çarptıı elim ayagım boşaldıı resmen

kızlar ben kacıyorum artık kendınıze ıyı bakın
azram ıyıyız tatlım sen nasılsın gece görüşürüz ınsallah opuyorumnanaktan

canlarım kusura bakmayın mercimegin karnını doyurdumda görmemişim bugün uykusu çokmuş benim mercimegin kalktım birde ne göriyim 11 geciyo kaydirigubbakcemile3 merhaba canlarım sizlerede Şeniz

turkuazım esıme yazılandan bahsedıyorsun dımı tatlım doktor benım kullanmamamı söylemıs doktora görünsün demıs ben yrn hem kıst ıcın gıdıyorum hemde bende de enfeksıyon varmı dıye gidiyorum ben bulum ılacları sana özelden atarım ok

boncugumm kendini şartlama güzelimm kist var diyeee belki idrar yollarını üşüttün canımm oda olabilirrr canım bide apandistin belirtilerine bak canım arkadaş 1 hafta böyle kıvrandı anlayamadı karın agrıdı bulantıda olmuş onda sonra bi gece yarısı gitmişş acile hemen almışlar ameliyata bence sen üşüttünnn canım idrar yollarınıı kist falan da yokk geçmişş olsun tekrardan kuzumm

slm,gittin mi doktora cnm

canım ben 1 e çeyrek kala biliyordum randeumu 2ye kalaymışş birazdan duşa girecem sonrada hazırlanıp çıkacamm çok heyecanlıyım bu doktora ilk gidecem

ondan biraz heyecan yaptımm ne dicek merak ediyomm gerci hepsi gibi oda aynı şeyi söylücek tüp bebek diyecekk başka yolu yok

ben hsg isticem doktordan 4 sene oldu en son çektirdigimm bakalım ya belkimm kuyulardan biri açılmıştırr

yaptım ya o yagıı ondan biraz ümitliyim aslında ama gene hayal kırıklına ugrayacam gibi

ayy napimmm yaaa allahımın dedigi olurr biz ne yaparsak yapalımm rabbim nasip etmedikten sonra boşş
rabbimm ol derse tüpler tıkalı bile olsa rabbim onu koyar oraya demii canlarımm

sabretcezz inşallah mükafatını görcez benimm 2 tüpte kapalı aslında bi tanesinde zorlamayla geciş olmuştu ama doktorr normall yolla olmaz imkansız dedi
bide eşiminn %5 haretlii sperler 4 sene öncekii tahlilde şimdi belki oda kalmadı çünkümm çok sigara içiyoo
küür yapıyom onada gerci keçi boynuzu kaynatıyomm pekmezinide ama bilmiyomm ne alemde doktordan sprem tahlili vermesinide isticem

ayy çokk uzunn yazdımm demiii yeterr garii diyosunuzdurrr hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…