Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

bu arada ben bugün kırmızı kart gördüm yedi gün uzaklaştırıldım oruçtan maalesef:çok üzgünüm: yeni tarihim 23 eylül eklerseniz sevinirim

sağolun kızlar iyi dilekleriniz için... inşallah ameliyatlık bir sorun yoktur... ameliyat olmaktan çok bebek işi aksıcak diye üzülüyorum.... umarım öyle bişey olmaz... olursa da nasip artık....
boncuk nasıl oldu canım ağrıların... biraz da iyiindir umarım....
mavişş geçmiş olsun sana da... benim kırmızlarda yoldadır 2-3 güne bekliyorum kendilerini....

sitede bir sorun var galiba bende altta kimseyi göremiyorum.... kızlar çıkmam lazım.. bugün babannemin ölümünün 1. yılıda babamla mezarlığa gidicez... gece gelirim inşallah... bugün halenin duası da olacaktı heralde....

selam canlarımmm ben geldimm
net imiz arızalıydıı haberde veremedimm beni merak etmişiniz
haleciğimin duasını okuyayım ben hemen 20 tane yazmış bana ebrarımm
çok daha fazla geçmişe gidemedim
gece konusuruz bol bol inşallahh

hale için dua lıstemız
EBRAR-------------25bitti
HALE-----------------25bitti
BONCUK-----------25
SEVTUN-------------25bitti
ALEYNA------------20
KARDELEN-------20bitti
TUGCAL-------------25bitti
AZRA----------------20
YELIZ----------------20bitti
BERSU--------------10 bıttı
DERDANUR----------20bitti
TURKUAZ--------------20
MAVI--------------------20bitti
DERIN-----------------20
NANELİŞEKER.....18

LİSTEMİZ TAMAMDIR SALI AKŞAMI DUASINI YAPICAZ

inş kürler işe yaramıştır cnm,herşey dilediğin gibi olur inş
hayırlısı olsun,canını sıkma inş önemli bişe çıkmazz cnm

Allah rahmet eylesin cnm

hoşgeldin cnm,ya senin yazını görünce hatırladım baak dünden beri hep söylemeyi unutuyorum hale nin duasını okudum ben eboş... sennkileride bugun okumaya çalışıcam

selam kızlar kusura bakmayın geçmişe dönmem gerek
buarada yelizim çok şükür yaa meraktan öldüm okadar endişelendimki bugece rüyamda seni gördüm kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…