turkuazım esıme yazılandan bahsedıyorsun dımı tatlım doktor benım kullanmamamı söylemıs doktora görünsün demıs ben yrn hem kıst ıcın gıdıyorum hemde bende de enfeksıyon varmı dıye gidiyorum ben bulum ılacları sana özelden atarım ok
kızlar ben kacıyorum artık kendınıze ıyı bakın
azram ıyıyız tatlım sen nasılsın gece görüşürüz ınsallah opuyorumnanaktan
cnm inş hayırlı haberlerle gelirsin,bakalım eğr elma yağı işe yaradıysa bizde yaparızzz:)canım ben 1 e çeyrek kala biliyordum randeumu 2ye kalaymışş birazdan duşa girecem sonrada hazırlanıp çıkacamm çok heyecanlıyım bu doktora ilk gidecem
ondan biraz heyecan yaptımm ne dicek merak ediyomm gerci hepsi gibi oda aynı şeyi söylücek tüp bebek diyecekk başka yolu yok
ben hsg isticem doktordan 4 sene oldu en son çektirdigimm bakalım ya belkimm kuyulardan biri açılmıştırr
yaptım ya o yagıı ondan biraz ümitliyim aslında ama gene hayal kırıklına ugrayacam gibi
ayy napimmm yaaa allahımın dedigi olurr biz ne yaparsak yapalımm rabbim nasip etmedikten sonra boşş
rabbimm ol derse tüpler tıkalı bile olsa rabbim onu koyar oraya demii canlarımm
sabretcezz inşallah mükafatını görcez benimm 2 tüpte kapalı aslında bi tanesinde zorlamayla geciş olmuştu ama doktorr normall yolla olmaz imkansız dedi
bide eşiminn %5 haretlii sperler 4 sene öncekii tahlilde şimdi belki oda kalmadı çünkümm çok sigara içiyoo
küür yapıyom onada gerci keçi boynuzu kaynatıyomm pekmezinide ama bilmiyomm ne alemde doktordan sprem tahlili vermesinide isticem
ayy çokk uzunn yazdımm demiii yeterr garii diyosunuzdurrr hahaha
cnm inş hayırlı haberlerle gelirsin,bakalım eğr elma yağı işe yaradıysa bizde yaparızzz:)
kürleri yapmaya devam ediyorsan eşin içinde test isteyebilirsin bakın bakalım inş herşey dilediğin gibi olur canım yaa
kızlar kacırdım hepınızı ebroş gelemedım kusurabakma cnm kalktım mıdem bulandı hazırlayamıyordum sahuru benımkını uyandırdım yardım et dıye oda uykulu uykulu boşver su ıcelım dedı bende sınırlendım üzüldüm ınsan hastayken ılgı beklıyo agrım gecmıyo kızlar korkuyorum artık kötü bısıy olcak dıye carsambayada var daha ya su halıme bakın resmen yerlerdeyım ısyan etmyorum ama yoruldum rabbım neolur bızıde gör neolur aglamaktan yoruldum artık ıcıme akıtıyorum gözyaslarımı
bilmiyorum ne kadar düzeltecek moralinizi
yada bilmiyorum sevinecekmisiniz
farkedecekmi bişeyler..bilmiyorum..bilmiyorum ama
yazmak istedim yinede..içimde bırakamadım..
gittiğiniz bu sabır dolu yoldan azda yürüsem anlıyorum sizi...
hani yaşamayan anlamazmış ya..iştebn azda olsa yaşadım
bekledim .. bekledim bekledim..ağladım
sonunda oldu ..evet oldu ama inanın dualarımda hep sizlerde vardınız..
beklerkende vardınız..ilk hamile olduğumu duyduğumdada..ve doğumumda..ve hala..
hep ama hep dua diyorum..şuanda hem yazıyorum hem dua ediyorum..
yanağıma süzülen damlalr destek oluyor duama...
Rabbim sizlere sabır versin kardeşlerim
Rabbim bu imtihandan hakkıyla çıkmayı nasip eylesin..
eğer bu dünyada olmazsa bu güzel şeref..
Rabbim cennette katkatıyla ödüllendirsin şereflendirsin..
her duamda vardınız ve olacaksınız
gece deli etti beni bu net ha boyna koptu bide agırdı en son net geldiginde dedim bari hemen kısacıkk veda edem de veda etmeden kaçtı demeyesiniz diye
allahımm bakın gece noldu ben hem netle ugraşıyom hem size yazmaya çalıyom salonda laptopla
eşimde uyuyorduyan odada allahımm bi sess ögürtü gibi allahım bi fırladım lepi alttım kucamdan
elim ayagım boşaldı odaya eşimin yanına gelene kadarr
okadar korktummki, anlatamam bişey oldu sandımm allahımm görseydiniz halimii 2 saat kendime gelemedim odaya geldim baktım ben eşime diyom noldu eşim bana diyo noldu oda benim bagırmama korkmuş
ben öyle ses duyunca bi bagrışımm vardıı murattttttt diyeee allahımm adamda korkmuşş
megerse adam rüya görüyomuuşş kedi giriyomuş camdan oda yerde yatıyormuşş bana demiş kedi giriyo bende camı kapamak için başına basmışım eşimin bu arada bagır bagırr kedi kaçsın diyomuşumm
o rüyada bagırırkenn ben duymuşum sesini dedimm o nasıl bagırmaktı
resmen ögürüyo gibii çok korktum ama sonra öldük gülmekten kendime gelemedim saat ya kalbimm nasıll çarptıı elim ayagım boşaldıı resmen
canım ben 1 e çeyrek kala biliyordum randeumu 2ye kalaymışş birazdan duşa girecem sonrada hazırlanıp çıkacamm çok heyecanlıyım bu doktora ilk gidecem
ondan biraz heyecan yaptımm ne dicek merak ediyomm gerci hepsi gibi oda aynı şeyi söylücek tüp bebek diyecekk başka yolu yok
ben hsg isticem doktordan 4 sene oldu en son çektirdigimm bakalım ya belkimm kuyulardan biri açılmıştırr
yaptım ya o yagıı ondan biraz ümitliyim aslında ama gene hayal kırıklına ugrayacam gibi
ayy napimmm yaaa allahımın dedigi olurr biz ne yaparsak yapalımm rabbim nasip etmedikten sonra boşş
sabretcezz inşallah mükafatını görcez benimm 2 tüpte kapalı aslında bi tanesinde zorlamayla geciş olmuştu ama doktorr normall yolla olmaz imkansız dedi
bide eşiminn %5 haretlii sperler 4 sene öncekii tahlilde şimdi belki oda kalmadı çünkümm çok sigara içiyoo
küür yapıyom onada gerci keçi boynuzu kaynatıyomm pekmezinide ama bilmiyomm ne alemde doktordan sprem tahlili vermesinide isticem
aslında hiç alıntı yapmadan okicaktım,öyle dedim ama bunu görünce dayanamadım,müsadenle gülcem canım yaaaadelikafaduldendelikafaduldensagolun kızlar
yok kızlar eşimle şakalaşırken oldu :kedi:
biraz tuhaf oldu ama kötü oldu yani halen sızlıyo
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyaleyna valla bende gülcem kızma bize emi kuzum
:roflol::roflol::roflol::roflol:
vet,o kadar biriktiki cüzlerim,günde altı tane okusam anca yetişir heralde.kardelende hiç uğramamış o nerde acep gerçi bundan sonra zor buluruz onu adeti bitti ya yoğundur :uhm:
heee,uğramam,bayanssulusmilebayanssulusmile[
süt yerine yogurt koysam olurmu acaba
evet dogru diyon abla yogun dur şimdi cadı
ugramaz artıkın buralara tanımaz bizi :roflol:
bak,ebrar nasıl biliyo,daha yımırtalarım minnacıktı dün,çalışma malışma yok,olmadı,ama sabah erken kalktığım,gün iççerisindede k.kerim çok okuduğumdan işlerimde kalıyo,hepsine yetişemiyorum,buraya gelsem işler kalcak,işleri yapsam bura kalıyo,bi kısır döngü içindeyim.bilmiyorumkismilealeynam evet uğramaz ama oda yoğun mukabeleside varya ondan ya yoksa daha çalışmalara başlamamışlardır
DERDAM ne dedi kuzum bişeymi dedi yoksa ay kıracaksın kafalarını yaa
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Yok canım ya ben tanımıyorum bende size sordumdu tanıyomusunuz diye:smiley-cool:
benimde çok komiğime gider kendileri.bende seviyomya hele habertürkde fatih altaylıyla yaptıkları programlara bitiyodum
çok muzip ama tam damardan giriyo yani
kız bende tekirdağ doğumluyum aslında,ondan mı etkilendim acaba.?ben yolarım derdam hepsini... bizde tekirdağ kanı var... roman değiliz ama olsun iyi yolarım yaneee.... havasından suyundan almışımdır... elimi de belime koydum mu....:roflol::roflol::roflol:
ben haleninkini bitirdim,seninde yasini şerifler bitti,sağolsun arkadaşlar dün akşam için okicaklardı,okumuşlardır,eminim,bi taneyide ben okudum,Allahım kabul etsin inş.niyetimize giörede bebeklerinize kavuştursun,cümlemizide.aminnnnnnbuarada kızlar yarın akşam dua var ayetel kürsileri biten haber etsin okeymi
çok teşekkür ederiz duan için,gerçekten zor zamanlar geçiriyoz,bizle aynı duyguları yaşamayanlar kesinlikle anlayamıyolar bizi.bilmiyorum ne kadar düzeltecek moralinizi
yada bilmiyorum sevinecekmisiniz
farkedecekmi bişeyler..bilmiyorum..bilmiyorum ama
yazmak istedim yinede..içimde bırakamadım..
gittiğiniz bu sabır dolu yoldan azda yürüsem anlıyorum sizi...
hani yaşamayan anlamazmış ya..iştebn azda olsa yaşadım
bekledim .. bekledim bekledim..ağladım
sonunda oldu ..evet oldu ama inanın dualarımda hep sizlerde vardınız..
beklerkende vardınız..ilk hamile olduğumu duyduğumdada..ve doğumumda..ve hala..
hep ama hep dua diyorum..şuanda hem yazıyorum hem dua ediyorum..
yanağıma süzülen damlalr destek oluyor duama...
Rabbim sizlere sabır versin kardeşlerim
Rabbim bu imtihandan hakkıyla çıkmayı nasip eylesin..
eğer bu dünyada olmazsa bu güzel şeref..
Rabbim cennette katkatıyla ödüllendirsin şereflendirsin..
her duamda vardınız ve olacaksınız
sen zaten yeni gitmiştin annenlere,evde oturup yumurtlama günlerini değerlendirseydin ya,ne gezersin pasogünaydınlar kızlar
8 gündür yoktum annemlerin yanındaydım
nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan
bende merak ettiydim dr ne dedi diye.kızlarr selammm günaydınlarrr nasılsınızzzzzz çıkmadann bi bakayım dedimm
inş.normalden olur canım,rabbim bizi yoktan varetmiş,kapalı tüpün açılmasıda o nun elinde.ümitsiz olmamak gerek.canım ben 1 e çeyrek kala biliyordum randeumu 2ye kalaymışş birazdan duşa girecem sonrada hazırlanıp çıkacamm çok heyecanlıyım bu doktora ilk gidecem
canım yaklaşık 20 saatdir uğramadığım için baya birikmiş eskiler,anca gördümkardelen tugcal küstünüzmü bana merhaba kızlar nasılsınız
kızlar kacırdım hepınızı ebroş gelemedım kusurabakma cnm kalktım mıdem bulandı hazırlayamıyordum sahuru benımkını uyandırdım yardım et dıye oda uykulu uykulu boşver su ıcelım dedı bende sınırlendım üzüldüm ınsan hastayken ılgı beklıyo agrım gecmıyo kızlar korkuyorum artık kötü bısıy olcak dıye carsambayada var daha ya su halıme bakın resmen yerlerdeyım ısyan etmyorum ama yoruldum rabbım neolur bızıde gör neolur aglamaktan yoruldum artık ıcıme akıtıyorum gözyaslarımı
kardelen tugcal küstünüzmü bana merhaba kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?