boncuğum listen çok güzel olmuş bide herkes hamiş listesine kayarsa dahada güzel olacak inşallah hayırlısı olsun
kardelen5233+, sinemert, tugca
hoşgeldiniz kızlar
EBRAR için 41 yasin listemiz
DERDANUR_10
KARDELEN_5
TURKUAZ_5
EBRAR_5
TUGCAL_2
PORTAKALSUYU_1
BERSUU_3
ALEYNA_3
UĞURBONCUĞUM_3
DERİNSU_3
AZRAPERİ_2
liste tamamalanmıştır kızlar hepinizden Allah razı olsun kızlar bitirenler haber versinler lütfen canlarım yapalım duasınıopuyorumnanaktan
Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
kardelen5233, birsen29, derdanur+, ezgim_ez+, sinemert, tugcal, ugurboncugum+
slm millet,nasılsınız.?tuğçecim geçmiş olsun,.:teselli:
derdacım,bi ara banada anlat nasıl yaptın,bende çok istiyorum,son kayıt kısmında bişeyler yanlış oluyo.bilmiyorumkismile
ezgcim dersler nasıl gidiyo canım,ne kadar kaldı sınava?sempatiksalakcinni
boncuk,liste için çok şeker resimler bulmuşsun,tam tamamlada görelim nasıl oluyo,gerçi mutlaka güzel olur,şimdiden ellerine sağlık.vereliniortak
birsencim,rahim filmi öyle korkulacak bişey değil,hep söylerim,çok ufacık biz sızısı oluyo,dayanılmıcak gibi değil ve ben sedyeden kalkıp,akşama kadar yürümüştüm.ayrıca rahimde kanama falan ilk defa sevtundan duydum,bence o ona mahsus bi durum,belki sorun varmıştırda,ondan demişlerdir,bana öyle diyen olmadı ve ben üniversite hastanesinde çektirdim,devletede güvenemem yani,ama özelde çok pahalı.kötükedihüso
sinemert,topicimize hoş geldin,sende mi bebek istiyosun.vereliniortak
ayrıca topice bugün gelip,bebek isteyen vede doğumdan korkan arkadaşlarda hoş gelmişler aramıza.vereliniortak
ıyıı gıdıyooo ınsallhh canımm yaa sıcakta derss calısmak berbat bısı ama napalımmmm 26 eylulde sınavvvv az kaldııı yaaa...Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
kardelen5233, birsen29, derdanur+, ezgim_ez+, sinemert, tugcal, ugurboncugum+
slm millet,nasılsınız.?tuğçecim geçmiş olsun,.:teselli:
derdacım,bi ara banada anlat nasıl yaptın,bende çok istiyorum,son kayıt kısmında bişeyler yanlış oluyo.bilmiyorumkismile
ezgcim dersler nasıl gidiyo canım,ne kadar kaldı sınava?sempatiksalakcinni
boncuk,liste için çok şeker resimler bulmuşsun,tam tamamlada görelim nasıl oluyo,gerçi mutlaka güzel olur,şimdiden ellerine sağlık.vereliniortak
birsencim,rahim filmi öyle korkulacak bişey değil,hep söylerim,çok ufacık biz sızısı oluyo,dayanılmıcak gibi değil ve ben sedyeden kalkıp,akşama kadar yürümüştüm.ayrıca rahimde kanama falan ilk defa sevtundan duydum,bence o ona mahsus bi durum,belki sorun varmıştırda,ondan demişlerdir,bana öyle diyen olmadı ve ben üniversite hastanesinde çektirdim,devletede güvenemem yani,ama özelde çok pahalı.kötükedihüso
sinemert,topicimize hoş geldin,sende mi bebek istiyosun.vereliniortak
ayrıca topice bugün gelip,bebek isteyen vede doğumdan korkan arkadaşlarda hoş gelmişler aramıza.vereliniortak
ıyımmm tatlımmm sen nasılsınn kuzuuşükür biri ses verdi naber ezgicim nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?