hımmmm,yanlış kişiye verdin şifreleri,sen bilmiyon tabe,benim diğer adım hafiyesengözlerimebaksanabşimdi senin şecerini dökimde görsempatiksalakcinni
neyimi dökücennn anlamadım valla:) ama biraz ürktüm diomusum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımmmm,yanlış kişiye verdin şifreleri,sen bilmiyon tabe,benim diğer adım hafiyesengözlerimebaksanabşimdi senin şecerini dökimde görsempatiksalakcinni
evet canım zaten pek ümidim yok eşim yanımda olmadığı için doktorda öyle dedi nasip böyle demekki
neyimi dökücennn anlamadım valla:) ama biraz ürktüm diomusum![]()
gelir gelmez şaka yapmaya kalkarsam böyle şaşırır kalır karşımdaki.ohaoldumsmile
kızlar doktordan geldım tahmınlerım dogru nur topu gıbı 3,5 cm kıst olusmus tabı adete kadar 5 olur bu ama ovülasyonda gerceklesmıs doktor cok ıyıydı her ıste bı hayır vardır bakın tadavıye baslamıs oldum bana kalsa yok ramazan gecsın yok bayram gecsın dıye beklıcektım hormon tahlılı verdım muayenede hersey temız göründü enfeksıyonda yokmus benı yarım saat dınledı doktor
bütün tahlıllerını getırıceksın bana dedı adım adım baslıyoruz tedavıye dedı yok buay gıtmım doktorada demıceksın dedı heray gelceksın dosya actı banada tedavı ıcın bakalım hayırlısı olsun cok sevındım ama ıyı bı doktor bulduguma... umarım en kısa zamanda bende güzel haberler verırım sıze bıde ıtıraf ettım ben kür yaptım ondan olmustur dıyeeyvahedigeldismile
kızlar bal tarcın çörekotu kürü yaptım kıstım oldu her bünyeye ıyı gelmıyo tavsıye etmıyorum
nur topu gıbı olan kıst kardelenımkaydirigubbakcemile3
bebek saklanmıs görünmedıkaydirigubbakcemile3