Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bayramdan sonra gidicez kısmetse ayrıntılı ultrasona giricem ama bebişi çok merak ediyorum burdaki dr ada bi gidip kontrol olucam valla keşke evde ultrason olsa habire bakardım
canım kan sulandırıcıyı doğumda kanama çok olmasın diyemi bıraktıryolar
inş tüplerin açılmıştır cnm,bu arada doktorunu beğnmene de sevindim,darısı bizim başımıza böyle ilgli dr bulabiliriz inşyeni gördüm canım yoktum pc de
gittim canım doktora ilk şunu söyleyeyim çok güzel muayne etti muayne aletinin girdigini bile hissetmedim eli çok yumuşak hsg istedi tekrardan aslında ondan çok ben istedim hormon tahlilleri istedi adetin 3 cünü yapılacakk bide eşimden sprem tahlili
aşılama zor dedi şu durumda eşinin spermler yetersiz dedi seninde kapalı tüplerin solda zorlamayla geçiş olmuş dedi şu tahlilleri bi yapalım bakalım sonuçlar ne gösterecek ona göre bi yol izleriz dedi
şimdi tam zamanı dedi 40 yaşına gelinc parada işe yaramaz dedi parayla bile yapamazsın dedii
normal ve aşılama olması zor yanii şu durumda bize gene tüpbebekk yolları gözükecek gibi
kanal flmini ben istedim bi yerde bakayımm yaglar işe yaradımı açıldımıı yoksa tamamenmi kapandıı bilmek istedm
eee tabbii doktora diyemezdimm ben kuyuya ha boyna adaçayı yagı attımm pamuga koyupp diyeee
bakalım bi dahaki ayı beklicemm yani anlıcanız
mafoldumbenya kızlar duayı okuyanlar haber verse hiç sorun olmuycak şimdi yine kaldı dua yaa
dün başladım okumaya ama yarısında misafir geldi annemlere bi tanesini okuyabildim eğer bugun geç yapılırsa dua yetiştirebilirimEBRAR için 41 yasin listemiz
DERDANUR_10___bitti
KARDELEN_5___bitti
TURKUAZ_5
EBRAR_4____bitti
TUGCAL_2____bitti
PORTAKALSUYU_1
BERSUU_3
ALEYNA_3
UĞURBONCUĞUM_3
DERİNSU_3
AZRAPERİ_2
EZGİM EZ_1
liste tamamalanmıştır kızlar hepinizden Allah razı olsun kızlar bitirenler haber versinler lütfen canlarım yapalım duasınıopuyorumnanaktan
![]()
![]()
![]()
HAYIRLI UGURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
![]()
![]()
AGUSTOS AYI LİSTEMİZ
![]()
![]()
KUBİ------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------11 AĞUSTOS
DİDGOK-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AĞUSTOS
AŞKMEŞK------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AGUSTOS
HALET------------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 AĞUSTOS
MIZMIZ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------22 AĞUSTOS
YELİZ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------25 AĞUSTOS
AYŞEN_34-------------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AĞUSTOS
NANELİŞEKER-------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AGUSTOS
DERİNSU---------------------------------------------------------------------------------------------------------------???AĞUSTOS
EBRAR_53-------------------------------------------------------------------------------------------------------------???AĞUSTOS
SEYDAM----------------------------------------------------------------------------------------------------------------30 AGUSTOS
![]()
![]()
EYLÜL AYI LİSTEMİZ
![]()
![]()
![]()
ALEYNA84--------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EYLÜL
EZGİM_EZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 EYLÜL
UGURBONCUGUM---------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
TURKUAZ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------9 EYLÜL
PELİN67-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------11 EYLÜL
SAMYELİ 26-----------------------------------------------------------------------------------------------------------12 EYLÜL
ASİ-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
AZRAPERİ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 EYLÜL
BİRSEN29---------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
MAVİ2505---------------------------------------------------------------------------------------------------------------23 EYLÜL
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------30 EYLÜL
![]()
![]()
HAMıŞLERıMıZ
![]()
![]()
![]()
MAKBER-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ----------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ZEYN77-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
YUSNES------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan-opuyorumnanaktan
BUURCUUM-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11---------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SEVTUN2-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan[
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH
senaya çok üzüldüm, kendi durumum geldi aklıma... rabbim sabır versin ama .çok zor bi durum... benim hala içim acıyor...
turkuazcım diğer kzılardan haber gelmedi daah okuyunca haber veririsin dimi canıum