Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

selam kızlarrrr
boncuğum kist çıkmış hiç üzülme canım büyük değilmiş bak adetle atarsın inşallah dr unuda sevmişsin bu çok güzel inşallahh tedavin de güzel gider

saol boncugum iyiyim çok şükür biraz geç uyandım bi acaip oldum sonra evi felan süpürdüm tozlarım kaldı daha dermanımda kalmadı die bıraktım yapmayı:)

saol drdanurcum çok şükür iyiyim yaa akşama yemek düşünüyom şimdide sen nasılsın neler yapıyosun
bersum hoışgeldin canım nasıl gidiyo

hemende kızarmış canım lafın sırası gelmedi ellerine yüreğine sağlık bitanem kızma emi arkadaşım aradı telde onunla görüşüyorum bi taraftanda yazmaya çalışıyorum hemen yazamazsam kızmayın

derdanurcum saol canım iyiyim sen nasılsın bu arada ebroşumun yasinini bu akşam üstü bitiricem kısmetse akşama okudum diye tekrar haber veririm

EBRAR için 41 yasin listemiz
DERDANUR_10___bitti
KARDELEN_5___bitti
TURKUAZ_5
EBRAR_4____bitti
TUGCAL_2____bitti
PORTAKALSUYU_1
BERSUU_3
ALEYNA_3
UĞURBONCUĞUM_3
DERİNSU_3
AZRAPERİ_2
EZGİM EZ_1
liste tamamalanmıştır kızlar hepinizden Allah razı olsun kızlar bitirenler haber versinler lütfen canlarım yapalım duasını opuyorumnanaktan

sagol bersum evet doktora cok sevındım neyapalım her ıste bı hayır vardır evicapta aldık esıme bgn bakalım artık basladık allah sonunu getırır ınsallah
gökcem cok yorma tatlım kendını boşver tozları falan dıkkat et kendıne

onada ramazan gecsın bersum kürle beraber baslıcaz sımdı bıray dınlensın dedım ramazanda agır gelır kür dıye bıde enfeksıyon cıktı ya onun tedavısınıde bıtırsın bakalım

Back
X