Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

iyim bersucum bende tam duayı sorcaktım sen söyledin aslında kızlr bitirse yarın gece yapalım duasını dicektim ama kısmet baaklım

hoşbulduk kızlar
valla bersum hafiye oldum bugün yaa özlemiştim muhabbet etmeyi girmişken konuşak dedim
çogu şey aldık bebek iiçin de bakalım daha alınacak çok şey var aslında karyolası kıyafetleri arabası port bebesi felan alındı bakım ürünleri kaldı bez biberon emzik gibi şeyler hayırlısı ile inş kucagıma alayımda onlarda alınır
siz naptınız aldınız mı bişeyler
boncugum çok geçmiş olsun tatlım yaa rabbim şifa versin inşş kist büyük fdegilse ilaca bile gerek kalmaz inş

kızlar ya aslında bugün çok moralim bozuldu rabbim senaya sabır versin çok üzüldüm bebeklerini kaybetmesine aynı acıyı bir daha yaşatmasın

boncuğum inşAllah tez zamanda bebeğini kucağına almayı nasip eder mevlam benimde vardı kistlerim iki yumutralıkta üç ayda hepsi geçti şükür inşAllah seninkiderde geçer tatlım

kardeloş saol tatlım hoşbuldum nası gidiyo iğneler bitti mi
yok canım,16 mm olmuş yumoşlar,şimdiden başlayın dedi dr:hulya:ama bu akşam ve yarın akşam vurdurcam genede,öyle dedi,eğer gerekirse çatlatma vercek,kendi kendine çatlıyo mu diye beklicez,olan benim oruca oluyo.

aynen bersum acaip moralim bozuldu benimde yaa rabbim senaya sabır versin inş
korkmaya başladım dünde eylül annelerinden biri kaybetmiş bebegini sayılı gün kalsa bile korkuyo artık insan yaa

bizim eski topikten sena diye bi arkadaşımız vardı ikizleri olacaktı ama 27. hafta da mı ne erken doğuma almışlar biri 3 saat biri de 3 gün yaşamış daha öncede 3 lerini kaybetmişti zaten sürekli yatıyor zor bi gebelik geçiriyordu rabbim yardım etsin çok zor

eskiden tek derdim hamile kalabilmekti ama esas herşey tüm endişeler hamile kalmakla başlıyormuş her geçen saat her an bebeğin nasıl sağlıklı mı diye düşünmek çok zor gerçekten allahım tüm hamilelerin bebeklerini sağlıcakla kucaklarına almalarını nasip et gökçem şu an sen daha rahatsındır hiç olmazsa hareketlerini hissediyorsun ben herhalde hareketlerini hissedene kadar hiç rahat edemiyeceğim

eskiden tek derdim hamile kalabilmekti ama esas herşey tüm endişeler hamile kalmakla başlıyormuş her geçen saat her an bebeğin nasıl sağlıklı mı diye düşünmek çok zor gerçekten allahım tüm hamilelerin bebeklerini sağlıcakla kucaklarına almalarını nasip et gökçem şu an sen daha rahatsındır hiç olmazsa hareketlerini hissediyorsun ben herhalde hareketlerini hissedene kadar hiç rahat edemiyeceğim

canım bende biraz tedirginim aslında benim kız çok hareketli deil günün belli satlerinde hareket ediyo o sıralarda bende korkar oldum hissetmemk belki daha iyidir endişe etme canım benbide kan sulandırıcıyı bıraktım daha fazla korkar oldum ne diyelim rabbim saglıkla kavuşmak nasip etsin inşşş

bayramdan sonra gidicez kısmetse ayrıntılı ultrasona giricem ama bebişi çok merak ediyorum burdaki dr ada bi gidip kontrol olucam valla keşke evde ultrason olsa habire bakardım
canım kan sulandırıcıyı doğumda kanama çok olmasın diyemi bıraktıryolar

Back
X