mız mız cım canım yaa çoktandır bi hareket yok topicte dilerim hamileisndirde bi halay çekeriz şöle yandan yandan oynarız inşalalh
aaa bayağı geçmiş cnm yaaa,inşallah hadi bakalım güzel sonuçlarla gelirsin :Saruboceq:
kızlarr size doyum olmaz ama ben izninizle kaçıyorum,sabahtan beri zaten bilgisayar başındaydımya belim tutuldu,başım ağrıdı valla
eboşum ben geldim ama yoktun cnm,şans işte bi türlü karşılaşamadık senle
kardeloşum,boncuğum,azram sizlerde gelirsiniz gece sanıırım ptüm sizleri de...
hayırlı geceler hepinize..
AYYYYYYYY INSALLAH CNM INSALLAH
BENIM PEK UMUDUM YOK ESIMDE SORUN VAR BENIM YUMURTA CATLAMI AMA ALLAH BUYUK DIYORUZ BELLIDE OLMAZ :Saruboceq:
mizmiz hosge,din yerlestinmo evine canim
nasi,sin
patpatyam hosbuldum canim nasilsin gorusmeyeli
sevtun hosgeldinnnnn
hoş bulduk canımda çıkmak zorundayım eşim kızıyo yat diyo bebek dinlensin diyo hiç artık dinlenmiyosun diyo adam iyiyim desemde adam dinlemiyo beni ya kız bu adamı dövesim geliyo he:mymeka::mymeka::mymeka: dışarı çıkarmaz anca birlikte dışarı tek çıksam aman yavaş yürü bebege bişey olmasın diyo bende dedim sen beni bu kadar sıkarsan strese girerim diyom adam anlamıyo anlıcagınız herşeyden mahrum kaldı sevtun arkadaşınızmafoldumbenmafoldumben
öyla dadlum ama bazen çok sıkıyo dedigin gibi ayaga kalkıyım ne istiyosun ben getiriyim diyo dedim sinirden mercimegin tuvaleti gelmiş bir zahmet götürü ver dedim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ney dedi gel götürüyüm dedi elimden tuttu tuvalete götürdü beni delükaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
öyla dadlum ama bazen çok sıkıyo dedigin gibi ayaga kalkıyım ne istiyosun ben getiriyim diyo dedim sinirden mercimegin tuvaleti gelmiş bir zahmet götürü ver dedim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ney dedi gel götürüyüm dedi elimden tuttu tuvalete götürdü beni delükaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
selam ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
napıyosunuz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?