Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ey hadi affettim seni ben çıkyorum sonra görüşürüz eşim pc istiyo AEO size iyi muhabbetler canlarım çıkmak istemiyorum ama işi varmiş mafoldumben

mız mız cım canım yaa çoktandır bi hareket yok topicte dilerim hamileisndirde bi halay çekeriz şöle yandan yandan oynarız inşalalh

AYYYYYYYY INSALLAH CNM INSALLAH

BENIM PEK UMUDUM YOK ESIMDE SORUN VAR BENIM YUMURTA CATLAMI AMA ALLAH BUYUK DIYORUZ BELLIDE OLMAZ :Saruboceq:

iyi geceler turkuazım...

AYYYYYYYY INSALLAH CNM INSALLAH

BENIM PEK UMUDUM YOK ESIMDE SORUN VAR BENIM YUMURTA CATLAMI AMA ALLAH BUYUK DIYORUZ BELLIDE OLMAZ :Saruboceq:

Rabbim "Ol" dedi mi hiçbişey önüne geçemez... inşallah senin bebenin zamanı gelmiştir... İnşallah Rabbim "Ol" demiştir.... Aminnn.....

sevtun hosgeldinnnnn

hoş bulduk canımda çıkmak zorundayım eşim kızıyo yat diyo bebek dinlensin diyo hiç artık dinlenmiyosun diyo adam iyiyim desemde adam dinlemiyo beni ya kız bu adamı dövesim geliyo he:mymeka::mymeka::mymeka: dışarı çıkarmaz anca birlikte dışarı tek çıksam aman yavaş yürü bebege bişey olmasın diyo bende dedim sen beni bu kadar sıkarsan strese girerim diyom adam anlamıyo anlıcagınız herşeyden mahrum kaldı sevtun arkadaşınızmafoldumbenmafoldumben

olsun canım o da özeniyodur ondan öyle yapıyodur... ben hamileyken eşim wc ye giderken bile neden kalkıyon diyodu... utanmasa bez bağlıcaktı ben kalkmıyım diye...:roflol: erkekler abartmayı seviyolar... heleki sorunlu veya geç gelen bir gebelikse...

öyla dadlum ama bazen çok sıkıyo dedigin gibi ayaga kalkıyım ne istiyosun ben getiriyim diyo dedim sinirden mercimegin tuvaleti gelmiş bir zahmet götürü ver dedim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ney dedi gel götürüyüm dedi elimden tuttu tuvalete götürdü beni delükaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:

ayyyy kıyamam napsın kzı kolaymı biz ne çekiyosak onlarda çekiyo bişey olcak diye korkuyodur
dilerim olmaz canım yaşarsınız anneliği babalığı doya doya

kızlar ne bu suıskunluk bugün... uyuyomusunuz pc başında ayol.... kimseden ses çıkmıyor....:çok üzgünüm:

tutişim burdaymış ay ay nasıl sevindim
yarın izinlisin galiba kuzum
aleynam,sevtunum,tuğçem,mızmızım,derdam ,birsenim nasılsınız canım arkadaşlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…