Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

sağol ebuşum amin canım benimmmm opuyorumnanaktan

evet kızlar pizzamız pişti haydi birinizde çayı demlesinn gömülelim

Eklentiler

• $IMG_0914.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 20
Adetim 1 hafta gecti hala yok bişey 4. ve 5. günü test yaptm evde negatif cıktı iyi tamam hamile deilim ama niye adet olmadım ona kafam bozuk yoksa yok baska bi sıkıntı cok şükür:Saruboceq:
yaaa...kız inşallah vardır hemen ümit kesme yaa...normalde düzenli oluyosan ve şimdi gecikme varsa bence ümit edilecek bir durum..ama anormal bi gecikme olursa doktora git tabi cnm.hayırlısı inşallah.
derinim olsun cano sonra kılarsın sende şuanda kılamazsın elbette kaydirigubbakcemile3
buaada söylediklerine katılıyorum ah bu insanlar biz üzülmüyoz dedikce güya acıyolarya iyce moral bozuyolar

tamam canom benimkaydirigubbakcemile5

ayşen kız süper gözüküyo ellerine sağlık datlum çayda benden olsun ozaman hayden ayşenin kocası gelmeden bitirelim pizzayı kaydirigubbakcemile3

walla bende hep takıyodum takıyodum baktım bana bir faydası yok... zararı var...1-çok asabi olmuşum 2-sigarayı çoğaltmışım 3- sürekli eşimi de bu konuda üzmeye başlamışım 4- hayattan tat almamaya başlamışım liste daha uzayıp gidiyor... amannn dedim nasılsa olacaksa eğer olacak olmucaksa da ağzımla kuş tutsam olmucak... koyverdim gitti artık... insanlarüstüme gelince de henüz olmadı olunca ilk sana söylicem söz deyip kesitirp atıyorum walla ayıp mı oluyor hi.ç düşünmüyorum bile... banane beni üzmelerindense ben terbiyesiz yada saygısız olayım... ağızlarının payını veriyorum hemen.... surat da yapmıyorum bozuyorum gidiyor....

ayşen kız süper gözüküyo ellerine sağlık datlum çayda benden olsun ozaman hayden ayşenin kocası gelmeden bitirelim pizzayı kaydirigubbakcemile3
sağol canımcım
haydin toplaşın o zaman
aysen bunu senmi yaptın kızzz ay cok canım cekti ayol bu resim buraya konurmu alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

evet canım ben yaptım hihoyyyt

derinim sen yokken varya biz hergece birine sahura gittik
azramın uçağı var tuğçeminde curusu var ohh bol bol gezdik
buara durulduk niyeyse ama sende geldinya başlarız artık gezmelere kaydirigubbakcemile3

İnşallah vardır bişey ama ben ümidimi coktan kestim Bakalım hayırlısı olsun

ayşenim gökcemin ablasına okuyoruz şuanda
hayırlı bir kısmet dileğiyle ozaman sanada yazıyım galiba 20 tane kalmıştı hemen bakıyorum listeye

bana soranlarada artık istiyoruz diyorum
eğer olur olurr üzülme diyen olursada onu biz değil allah bilir diyorum sinirli bi şekilde dahada bişi diyemiyolar alsanaalsanasmile

Insanlar böyle malesef bekarsın hani evlenmiyormusun daha yokmu söz nişan

söz olursun nişan ne zaman

nişan olursun düğün ne zaman

evlenirsin e yokmu cocukk düşünmüyormusun

1 tane olur çocuk ee 2 ciyi ne zaman yapıyorsunn

ya bi bırakınnnn millet içinmi yaşayacagızz evlenin diyince evlenecez sankii

dogurun diyince dguracazz

ya zaten bi insan evliyse aradan 3 sene geçtiyse veya ne bilim daha uzun zaman
o insana sorulmaz bile cocuk yapmıyorusun diye
belliki var bişey sorupp ne elde edecen olsa sankii duyulmucakmı sormanın anlamı ne

kendini bilen bi insan zatenn sormazz ama okadr kendini bilmezler varkii allah ıslahh etsin onları
kimse içinn dogmadıkk bu dünyaya kimse içinde doguramıcazz kimse kusura bakmasın hayat bizim hayatımızz eşimiz bizden razıysa bizde ondan kapatın kapıları yatın aşagı kızlarr kim ne derse desinn vızz gelirr tıssssss giderr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…