MERHABA ARKADAŞLAR BENİMDE DİLEĞİM 5 YILLIK HASRETİMİN DİNMESİ BİRAN ÖNCE HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA BEBEĞİMİ KUCAĞIMA ALMAK....BENİMDE DİLEĞİM ANNE OLMAK.....
BENİM HİKAYEM 5 YIL ÖNCE BAŞLADI....
eşimle evlendiimiz günden itibaren çocuk sahibi olmak istiyorduk..ama ne yaptıysak olmadı...doktorlara gittik...hiç bir problem çıkmadı...sebepsiz infertilite denildi....2 defa aşılama 1 defa
tüp bebek denedik olmadı rabbim nasip etmedi...enson geçtiğimiz aralık ayında tekrardan tüp bebek yaptırmaya karar verdik...doktorumuzla görüştük...adetin 3. günü gelmemi söyledi...
yeni bir yıla girmiştik 2010 yeni umutlar hayaller...ocak adetimi beklerken HAMİLE OLDUĞUMU öğrendim...BU BİR MUCİZEYDİ..tedaviye hazırlanıyordum ben...o anki duygularımı anlatamam tarifsizdi...
AMA RABBİM verdiği mucizeyi benden aldı...rabbim takdiri...mutluluğum yarım kaldı...minik meleğim beni bıraktı 17 ŞUBAT sabahı kürtaj oldum...veeeeeee kürtajdan sonra ayılırken bebeğimi benden aldınız diye ağlayarak uyanmışım...hemşire hanım anlattı...
İŞTE kızlar bende bunları yaşadım....RABBİMDEN dileğim yarım kalan mutluluğumu tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirir...bebeğimi kucağıma almayı nasip eder..hepimize...
RABBİM KİMSENİN KUCAĞINI YUVASINI ÇOCUKSUZ KOYMASIN...HERKESE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR VERSİN...aminnnnnnnnnnn
sizler gibi evlat hasreti özlemi çeken arkadaşınızı aranıza a.s. a.s.a.s. alırmısınız....
aramıza hoş geldin,inş biaha yaşamassın bu üzücü durumu,rabbim en kısa zamanda nasib eylesin anneliği inş.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
vaaaaavvvvv
selammmm topiginnnnn en güzellll kadınlarrrııııı selammmmm geleceginnnn en güzell en sevecennnn ennn sevgii doluuu anneleriiiii nasıllarmışşş kuzularımmm bakalımmm
özledimmmm siziiiiiiii ayollllllllllllllllllllll
sen ne ikide bi kayboluyon kız,sonrada suçumu görmesinler diye canlarımda canlarım,yok öyle sürekli kaybolmak.
klava::tomato:
hoşbuldukk gülümmm nette sorun vardı kuzumm bu günde koşturdum biraz sabah bi çıktımm evden elektrik su üstüme almaya gittimm bütün komşular toplandık apartmandakiler mütahitle birr gittik hallettikkk şükürr öyleden sonra geldim bi sıcak dışarısıı allahımmm hç çıkmamak lazımmm
gerçekten dışarısı çok fena,ben oruç tutamadığım halde mahvoldum bugün,rabbim çalışanlara yardım etsin.
allahım ne olur şu listede artık adet günlerimiz değil bebeklerimizin kaç aylık oldukları yazsın hayırlısıyla AMİNNN
inş.bigün onlarıda yazcaz.
kızlar asıl benimki yok piyasada ay artık deli olcam
bi bakıyoruz toptan hamileyiz kaydirigubbakcemile3
ne güzel olur.
valla canlar rahat olun yaa..bi daha mı gelicez şu fani dünyaya..hiçbişey dünyanı sonu degil..eşlerimiz bizi seviyomu,kolluyo mu gerisi hikaye..millet için de yaşamıyoruz bu dünyada..onların soruları yüzünden duygularımızı da tam olarak yaşayamıyoruz zaten..dün yengemle konuşuyoruz mesela...diyorum insanlar ne tuhaf yenge...gelip gidip aynı kişiler yokmu daha bişey diye soruyorlar...bide acıma ifadeleri cümleleri..olsun olur olu üzülme falan...ya diyorum benim üzüldügüm falan yokkkkkkkkkkkk...ama onlar illaki kendilerine göre yorumlaycaklar herşeyi...benim üzülecegim yokken durumu kötüleştiriyorlar yanii..aman daha neler nelerrr.
aynennnn katılıyorum derincim sana,bu arada heralde artıkın döndün dimi?
sağol ebuşum amin canım benimmmm opuyorumnanaktan
evet kızlar pizzamız pişti haydi birinizde çayı demlesinn gömülelim
tarifini istiyorum,ekmek hamuruyla mı yaptın?
rabbim hayırlı,mutlu ve sağlıklı bir ömür nasib etsin inş.
bide sanal dersiniz davulcu geldi herkes gercekten kactı sahur hazırlamayaaaa
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaa o kadanda hazırlık yatım yaf neyse:))
anammm benim mannak davulcuu geliiiiiii gene yaaa.kaçıyom ben kıslarr..
azram menemeni hiç sevmem ama senin için yirim kısssssssŞeniz
oysa biz topicte menemen delisiyiz,bi akşam konuştukta,kalkıp herkez menemen hazırladı sahurda.
kızlar hayırlı cumalar herkese... ben bugün çok kötü bir durumdayım... sabah bir uyandım ki baş ağrısı,karın ağrısı,omuz ağrısı ne ararsanız var... baktım karnım ağrıyo dedim bu kırmızıların alarmı heralde kalk tuğçe yataktan duaları yap... neyse hemen duaları bitirdim bir kazaya kurban gitmeden... hem azramın yasinini hende gökçenin ablası için ayetel kürsileri haberiniz olsun... şimdi biraz uzanıcam... yarımda gelmeye çalışıcam kızlar gelemessem kusura bakmayın... amin demek için mutlaka girerim ama bugün....çok kötü durumdayım çünkü... niyetli olduğumdan ağrı kesici de içemiyorum... resmen kırmızı gelse de ilaç içsem diye dua ediyorum... Allah'ım dayanma gücü ver.... haydi görüşürüz....öpüyorum....
geçmiş olsun tuğçecim:mymeka:
selamınaleyküm
hayırlı cumalar canlarım
RABBİM mübarek vakitlerin yüzü suyu hürmetine bize hayırlı evlatlar versin
aminnnnnnnnn.
ben namazı kılmadım ama nedeni var bugün eyüp sultana gidiyorum inşallah niyetimde orda kılmak var öyle istedim yani .ve rabbim nasip ederse çok çok dua edicem
rabbim şimdiden kabul etsin dualaraını inş.
Ya; Rabbi!
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A;lemin, ResÜ;I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
"0l! emriyle; bilinen ve bilinmeyen, görünen ve görünmeyen sayısız alemleri yaratan; "Yok 0l!" emriyle de, her şeyi bir anda yok etme gücüne sahib olan, alemlerin Rabbi, Rahman ve Rahim olan Yüce Allah’ım! "Bana dua edin, duanızı kabul edeyim" buyurdun. Biz de; huzuruna geldik, boynumuzu büktük, ellerimizi Sana açtık. Seni Rahim, Gafur biliyoruz. Rahmet ve Gufran ism-i şerifinle tecelli eyle, ellerimizi boş döndürme ya; Rabbi! Kur'an-ı Kerim'in bereketi ile ve alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili Peygamberimizin hürmeti ile bizleri af eyle, ey Kerim; bizleri affet ya; Rahim. Allah’ım! Bizleri Kur’an-ı Kerim'in zineti ile süsle. O'nun kerameti ile mükerrem eyle ve şerefiyle şereflendir.
Ya; Rabbi
Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, Ahiret’te de azabından muhafaza eyle.
Allah'ım! Bizi dirlik ve doğruluk üzere yaşat, aramızdaki sevgi bağlarını güçlendir, kalblerimizi ayni görüş ve düşünüş halkası içinde birleştir. Dinden, imandan, doğruluktan, Sana ibadet ve taatdan ayırma Ya; Rabbi!
Ya; Rabbi!
Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle
hayırlı sağlıklı vatanına milletine dinine bağlı hayırlı evlatlar nasip et .okuduğumuz duaları makbul ve kabul buyur yarabbim
Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”
YA RABBİM
YELİZ arkadaşımız için okuduğumuz SALATI TEFRİCİYELERİ bebişinin gelmesi için vesile kıl
vatanına ,milletine ve ailesine bağlı hayırlı bir evlat nasip et .bu mübarek ramazan ayının yüzü suyu hürmetine ellerimizi,dualarımızı boş çevirme . HESAPSIZ KATINDAN NASİP ET .arkadaşımız her daraldığında onun yardımcısı ol
SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
amin amin amin,Allahım güldürsün yelizin yüzünü,ve hepimizinde inş.tez zamanda kavuşalım yavrularımıza.
KIZLAR BUARADA HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM
YASİNİ ŞERİF OKUDUĞUNUZ İÇİN HEPİNİZİN AĞZINA YÜREĞİNE SAĞLIK CANIM ARKADAŞLARIM opuyorumnanaktan
sende sağol canımcım.Şeniz
kardeloşumda olsaydı çok iyi olcaktı
kuzum kusura bakma emi bekliyemediğimiz içinmübarek vakitte olsun istedik
haberim olsa bile gelemezdim,tam mukabelede olduğum vakitlerdi,ordanda fakülteye transit geçtim,olmak isterdim ama güzel bi vakitte yapılmasınada çokkkk sevindim canım:1hug:
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
ALLAH'IMM
Sen bizim Rabbımızsın Senden başka ilâh yoktur Bizi Sen yarattın Biz senin kulunuz Sanan inanıyoruz Bu inancımızı koruyoruz Yaptığımız kötü şeylerin şerrinden sana sığınıyoruz Bize vermiş oldugun nimetlere şükrediyoruz Sana karşı günahkar olduğumuzu itiraf ediyoruz Günahlarımızı bağışla Senden başka günahlarımızı bağışlıyan yoktur
ALLAH'ım, varsın, birsin Eşin ve benzerin yoktur Varlığının başlangıcı yoktur Varlığının sonu da yoktur Devamlı varsın Herşeyi yoktan var eden sensin Gizli ve açık herşeyi görürsün Herşeyi duyarsın Sana gizli hiçbir şey yoktur Kalbimizden geçenleri bile bilirsin Büyüklülük sana mahsustur Sen Rahmansın Dünyada inanan veya inanmayan herkese sayısız nimetler ihsan (Çokca veren) eden sensin Sen Rahimsin (Sana inananlara çok merhamet edip acıyan sensin Dünyada verdiğin daha iyisini inananlara öbür dünyada veren sensin)
Her türlü noksanlardan uzaksin, senin şanın çok yücedir Rabbım, senin gücün her şeye yeter Her canlının rızkını veren sensin ALLAH'ım, senden başka ibadete layık hiçbir varlık yoktur Mülk (Herşey) senindir Hamd sana mahsustur Sana sonsuz hamd ederiz
Gerçek mü'minlere dost olan sensin, kendine sığınanları koruyan, görüp gözeten sensin Sana yalvaranların duasını kabul eden sensin Sen affedicisin Affetmeyi seversin Bizi affeyle
Ey merhametlilerin en merhametlisi olan ALLAH'ım Biz senden geldik yine sana döneceğiz Dinimizi, İmanımızı, Vatanımızı, Bayrağımızı sen koru Onlara göz diken düşmanlara karşı bize yardim et Müslümanları ve bütün insanları zel zele, sel gibi her türlü belâ ve musibetlerden sen koru İmanımızın ve sıhhatımızın yok olmasından sana sıgınıyourz ALLAH'ım, ilmimizi artır Bize helâl ve bol rızık ver Gönlümüzü huzurla doldur Sevgi ve muhabbet ver Senin ve Rasülünün sevgisini, kalbimize yerleştir Kalbimizdeki kin ve nefretleri çıkar Bize, sana ibadet etme aşkı ver
YARABBİM OKUDUĞUMUZ 41 YASİNLER HÜRMETİNE HUZURU KATINDA DUALARI MUTLAK KABUL OLANLAR HÜRMETİNE KABAEDE EDİLEN DUALAR HÜRMETİNE YARABBİM
EBRAR KARDEŞİMİZE HAYIRLI SAĞLIKLI SIHATLİ ANA VE BABASINA SADIK BİR EVLAT EVLAT VER TEZ VAKİTTE O MÜCİZEYİ NASİP ET MEVLAM
SENİN GÜCÜN HERŞEYE YETER EY MALİKÜL MÜLK BİZLERİN DULARINI ŞU MÜBAREK GÜNLERİN HÜRMETİNE KABUL BUYUR MEVLAM
AMİNNNNNNNNNNNNNN
amin inş.rabbim niyetimize göre,ebrarcımada,okuyan,amin diyen,bebek isteyen herkeze de en kısa zamanda nasib eder inş.
BUARADA KIZLAR BIZIM TOPIK BU DUA ISINI IYI YÜRÜTÜYOR HA MASALLAH HEM SOHBETIMIZI EDIYORUZ HEM DUAMIZI EDIYORUZ
evet,gerçekten öyle,dua işini koordine etmekte baya meseleymiş,heralde topicin insanlarının içtenliğindende kaynaklanıyo,ama ebroşun başarısını es geçmemek gerek.olumunekankayizsmile
kardeşumm naptı acaba gelmediii inşallah herşeyy güzel gidiyordurrr inşalah rabbim emeklerini boşa çıkarmasınn
amin canım,naptım,dr a gittim,yımırta çatlamamış,çatlatma verdi ama şimdi vurdursam pazar sabahına denke geliyo,şimdi ailecek bi yumurtanın baaaşı için oruç tutmicaz mı,günah olur mu acaba,çok ikilemde kaldım yaaaaa.
ya kızlar üf biliorum yine ümitleniorum ama bilmiorum cok karısık kafam. adetime daha bir kac gün var ama kasıklarımda sanki bisiler batıor cok fazla agrısı yok sadece hisediorum yani dayanılmıcak gibi degil sadece var bende bu bir hamilelik belirtisimi acaba diorum ama ümitlenmek istemiorum offffff
ümitlendirmek istemem ama iğne batması gibiyse hamile olma ihtimalin yüksek.
selam canım,kızlardan fikir alim diye geldim,kaç sayfa okud8um,kimse yoktu,sende sonlara doğru geldin,sen napıyon,test yaptın mı?
birsen rahim filiminin temiz çıkmasına sevindim,alıntı almadım ama aklımda.
sevtuncum sende burda olamıyorum diye üzülme,mercimek herşeyden önemli.