Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

AMİNNNN YA RABBİMM ŞU MÜBAREK GÜNLERİN HÜRMETİNE YELİZ ARKADAŞIMIZIN MİNİĞİNİ YOLLA CENNETİNDEN....

Derdacım ben okudum canım sabahtan yazmışştım ama görmedin sanırım....

AMİNNNN... YA RABBİM EBRAR ARKADAŞIMIZIN BEBEĞİNİ TEZ VAKİTTE KUCAĞINA GÖNDER!!!!

Kızlar hepinizden allah razı olsun
bende kalamıycam kociş cumaya gitti gelince çıkıcaz inşallah
önce hırkayı şerife sonrada eyüp sultan hazretlerine
ne güzel tatlım bize de dua et bol bol...

naber tugcalcım nasılsın canem bakıyım kimse varmı dedim bir baktım sen varsın kaydirigubbakcemile3 merhaba tatlım ramazanın nasıl geçiyo bakem:kedi:

iyiyim tatlım yaaa... hastayım bugün biraz duaya da gelemedim hatta yeni kalktım... şimdi aminleri yazıyodum...Ramazan artık yormaya başladı galiba canım yaaa hep öyle olur ya yarısından sonra bünye yorulmaya başlar.... gerçi kırmızlar gelmek üzere bir kaç gün ara vericez...hehe...
sen napiyosun mercimek nasıl tatlım.... karnın ağrıyo mu hala???

kızlarrr yaaa ben gelemedim... :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:uyuyakalmışım saat de kurdum ama...bilmiyorumkismile ebrarım yelizim özelikkle siz kusuruma bakmayın emi???
hala hastayım ama sabahkine göre daha iyiyim sanırım... sabah çok kötüydüm...

yok canım çok şükür belim agrıyo 3 gündür doktorumu aradım bebekten oluyomuş bebek rahimde büyüdügü için bele baskı yaparmış :kedi: şaştım kaldım bende duyunca aman kötü birşey olmasında afedersin dedin doktor bey sizin dediginiz gibi altıma kaçırıyorum dedimkaydirigubbakcemile3 oda bebek baskı yapıyo ondan dedi az sabret geçer dedi kaydirigubbakcemile3 bebegim iyi olsunda yeterki üstüme kaçırıyım opuyorumnanaktan :Saruboceq:allah tez zamanda sanada nasip etsinde burda bol konuşuruz işallah bende nasipse dogumdan sonra tutarım allah can verirse:CüvCüv:

evet canım bende biliyorum öyle oluyor... çok yakın bir arkadaşımıun hamimileğinde olmuştu ona da... ağrıları 9 ay sürdü... inşallah seninm o kadar sürmez tatlım.... inşallah canım olsun da bol bol konuşalım burdan....
datlım ben bir duşa falan gireyim... akşam iftara davetliyiz de üstümden tır geçmiiş gibiyim suan temizleneyim saçımı başımı düzelteyim acık.... sonra görüşürüz olur mu tatlım

AZRAPERİ İÇİN 41 YASİN LİSTEMİZ
DERDANUR-----------------5
EBRAR ------------------5
TUGCAL ------------------1 BİTTİ
UĞURBONCUĞUM-------2
YELİZ--------------------------2
AZRAPERİ--------------1 BİTTİ
SAMYELİM------------3
GÖKÇE RANA--------5
NANELİŞEKER------3
kızlar şimdidlik böyle okumak isteyen arkadaşlarımız lütfen haber vaersinler canlarım kadir gecesine biticekl inşallahopuyorumnanaktan

aramıza hoş geldin,inş biaha yaşamassın bu üzücü durumu,rabbim en kısa zamanda nasib eylesin anneliği inş.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
vaaaaavvvvv
sen ne ikide bi kayboluyon kız,sonrada suçumu görmesinler diye canlarımda canlarım,yok öyle sürekli kaybolmak.klava::tomato:

gerçekten dışarısı çok fena,ben oruç tutamadığım halde mahvoldum bugün,rabbim çalışanlara yardım etsin.

allahım ne olur şu listede artık adet günlerimiz değil bebeklerimizin kaç aylık oldukları yazsın hayırlısıyla AMİNNN
inş.bigün onlarıda yazcaz.
kızlar asıl benimki yok piyasada ay artık deli olcam
bi bakıyoruz toptan hamileyiz kaydirigubbakcemile3
ne güzel olur.

aynennnn katılıyorum derincim sana,bu arada heralde artıkın döndün dimi?
sağol ebuşum amin canım benimmmm opuyorumnanaktan

evet kızlar pizzamız pişti haydi birinizde çayı demlesinn gömülelim
tarifini istiyorum,ekmek hamuruyla mı yaptın?
rabbim hayırlı,mutlu ve sağlıklı bir ömür nasib etsin inş.

bide sanal dersiniz davulcu geldi herkes gercekten kactı sahur hazırlamayaaaa
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaa o kadanda hazırlık yatım yaf neyse:))

anammm benim mannak davulcuu geliiiiiii gene yaaa.kaçıyom ben kıslarr..

azram menemeni hiç sevmem ama senin için yirim kısssssssŞeniz
oysa biz topicte menemen delisiyiz,bi akşam konuştukta,kalkıp herkez menemen hazırladı sahurda.
geçmiş olsun tuğçecim:mymeka:
selamınaleyküm
hayırlı cumalar canlarım
RABBİM mübarek vakitlerin yüzü suyu hürmetine bize hayırlı evlatlar versin
aminnnnnnnnn.
ben namazı kılmadım ama nedeni var bugün eyüp sultana gidiyorum inşallah niyetimde orda kılmak var öyle istedim yani .ve rabbim nasip ederse çok çok dua edicem
rabbim şimdiden kabul etsin dualaraını inş.

amin amin amin,Allahım güldürsün yelizin yüzünü,ve hepimizinde inş.tez zamanda kavuşalım yavrularımıza.
KIZLAR BUARADA HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM
YASİNİ ŞERİF OKUDUĞUNUZ İÇİN HEPİNİZİN AĞZINA YÜREĞİNE SAĞLIK CANIM ARKADAŞLARIM
opuyorumnanaktan
sende sağol canımcım.Şeniz

kardeloşumda olsaydı çok iyi olcaktı
kuzum kusura bakma emi bekliyemediğimiz içinmübarek vakitte olsun istedik
haberim olsa bile gelemezdim,tam mukabelede olduğum vakitlerdi,ordanda fakülteye transit geçtim,olmak isterdim ama güzel bi vakitte yapılmasınada çokkkk sevindim canım:1hug:

amin inş.rabbim niyetimize göre,ebrarcımada,okuyan,amin diyen,bebek isteyen herkeze de en kısa zamanda nasib eder inş.
BUARADA KIZLAR BIZIM TOPIK BU DUA ISINI IYI YÜRÜTÜYOR HA MASALLAH HEM SOHBETIMIZI EDIYORUZ HEM DUAMIZI EDIYORUZ
evet,gerçekten öyle,dua işini koordine etmekte baya meseleymiş,heralde topicin insanlarının içtenliğindende kaynaklanıyo,ama ebroşun başarısını es geçmemek gerek.olumunekankayizsmile

kardeşumm naptı acaba gelmediii inşallah herşeyy güzel gidiyordurrr inşalah rabbim emeklerini boşa çıkarmasınn
amin canım,naptım,dr a gittim,yımırta çatlamamış,çatlatma verdi ama şimdi vurdursam pazar sabahına denke geliyo,şimdi ailecek bi yumurtanın baaaşı için oruç tutmicaz mı,günah olur mu acaba,çok ikilemde kaldım yaaaaa.
ümitlendirmek istemem ama iğne batması gibiyse hamile olma ihtimalin yüksek.
slm kardelen naber canım

selam canım,kızlardan fikir alim diye geldim,kaç sayfa okud8um,kimse yoktu,sende sonlara doğru geldin,sen napıyon,test yaptın mı?
birsen rahim filiminin temiz çıkmasına sevindim,alıntı almadım ama aklımda.
sevtuncum sende burda olamıyorum diye üzülme,mercimek herşeyden önemli.

kızlar nasılsınız bakalım...çok şükür yeğenimin tahlilleride iyi çıktı...kızlar o kadar susadımki anlatamam...hastaneye git gel..beni yorgun düşürdü....biran önce iftar olsada orucumuzu açsak...inanın namaz bile kılamadım...artık hepsini kaza yaparım...istemezdim ama ...hiç halim kalmadı...

inş.gelmez,bütün belirtiler bebiştendir,korunurken hamile kalmışım dersin inş.hihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…