Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

bende kaçıyorum eşim yaklaşmış sofrasını kuruyum kaç saatten beri aç adamcazım.
Allaha emenet olun canlarım beni unutmayın sakın ha sonra küserim:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bende kaçıyorum eşim yaklaşmış sofrasını kuruyum kaç saatten beri aç adamcazım.
Allaha emenet olun canlarım beni unutmayın sakın ha sonra küserim:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hımmm,öslem giderceksiniz bu akşam,hemide üç gün tatil,keyifli geçer inş.görümceki postalasaydınız barim.sempatiksalakcinni

slm kızlar,napıyosunuz,bende kalkarım şimdi,toplaşır millet,bikerede erken gelseler ya şuraya.klava:kaydirigubbakcemile

benim kırmızı keendisini göstermeye başladıı
ufak ufak başladı bakalım nasıl olaak bu ayy inşallah yumoş vardır ve büyür bu ayy

he bide azracığımın yasininin birini okumustum gündüz ikincisini de akşam okurum diyodum ama maalesef okuyamayacağımm

slm kızlar napıyonuz ben biraz yorgunum hastaneye gittik gene kızımın kanlarını verdik dr tam 10 tüp kan aldırdı canım kızım ya kolum acıdı artık diye kızıyodu Allah kimseyi hastanelere düşürmesin ama eksikliğinide vermesin

nanelişekerim soğan kürü topikinde gördüm şimdi amcan vefat etmiş
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun arkadaşımm

Allah razı olsun canım çok üzülüyorum çoookk :1no2: :1no2: :1no2:
amcam gibi değildi ya abim, arkadaşım yerine göre de babam oluyordu şimdi yok takdiri ilahi ama alışmak çok zor olacak onu çok özleyeceğim senağlama

selam birsenciğim geçmiş olsun canımm yazık ya canım minicik kolları acır tabi bizler zor dayanıyoruzz

nanelişekerim allah sabır versin tatlımm

birsenciğim yazdım ben kuzumm

derdam hoşgeldin balımmm ya ben yasinin birini okuyamadan geldi benim kırmızı gerçi daha kırmızı değil leke gibi ama artık okuyamam herhalde ama en azından 1 tane okudumm kuzumm rabbim kabul etsin

yeliz.., derdanur, kardelen5233, papatya5534 amanin toplanın çabuk gelin hadin ama

kızlar gündüz çok girip yazdım ama arkadaşlar pek konuşmak istemediler...inşallah zamanla alışacağız biribirimize şekerlerimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…