Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

afiyet olsun kardelen..biryeremi davetlisin...aslında kalabalıkla iftar açmak bir başka ooluyor..eskiler iftarı bırak sahuru bile beraber açıyorlarmış....şimdi nerdeeeeeeeeeee

Tüm kalbimde AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNN Diyorum.
İnşALLAH MEVLAM tez vakitte yeliz kardeşimize ve evlat isteyen tüm kardeşlerime bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine meleklerini göderir :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
ALLAH'IMM
Sen bizim Rabbımızsın Senden başka ilâh yoktur Bizi Sen yarattın Biz senin kulunuz Sanan inanıyoruz Bu inancımızı koruyoruz Yaptığımız kötü şeylerin şerrinden sana sığınıyoruz Bize vermiş oldugun nimetlere şükrediyoruz Sana karşı günahkar olduğumuzu itiraf ediyoruz Günahlarımızı bağışla Senden başka günahlarımızı bağışlıyan yoktur

ALLAH'ım, varsın, birsin Eşin ve benzerin yoktur Varlığının başlangıcı yoktur Varlığının sonu da yoktur Devamlı varsın Herşeyi yoktan var eden sensin Gizli ve açık herşeyi görürsün Herşeyi duyarsın Sana gizli hiçbir şey yoktur Kalbimizden geçenleri bile bilirsin Büyüklülük sana mahsustur Sen Rahmansın Dünyada inanan veya inanmayan herkese sayısız nimetler ihsan (Çokca veren) eden sensin Sen Rahimsin (Sana inananlara çok merhamet edip acıyan sensin Dünyada verdiğin daha iyisini inananlara öbür dünyada veren sensin)

Her türlü noksanlardan uzaksin, senin şanın çok yücedir Rabbım, senin gücün her şeye yeter Her canlının rızkını veren sensin ALLAH'ım, senden başka ibadete layık hiçbir varlık yoktur Mülk (Herşey) senindir Hamd sana mahsustur Sana sonsuz hamd ederiz

Gerçek mü'minlere dost olan sensin, kendine sığınanları koruyan, görüp gözeten sensin Sana yalvaranların duasını kabul eden sensin Sen affedicisin Affetmeyi seversin Bizi affeyle

Ey merhametlilerin en merhametlisi olan ALLAH'ım Biz senden geldik yine sana döneceğiz Dinimizi, İmanımızı, Vatanımızı, Bayrağımızı sen koru Onlara göz diken düşmanlara karşı bize yardim et Müslümanları ve bütün insanları zel zele, sel gibi her türlü belâ ve musibetlerden sen koru İmanımızın ve sıhhatımızın yok olmasından sana sıgınıyourz ALLAH'ım, ilmimizi artır Bize helâl ve bol rızık ver Gönlümüzü huzurla doldur Sevgi ve muhabbet ver Senin ve Rasülünün sevgisini, kalbimize yerleştir Kalbimizdeki kin ve nefretleri çıkar Bize, sana ibadet etme aşkı ver
YARABBİM OKUDUĞUMUZ 41 YASİNLER HÜRMETİNE HUZURU KATINDA DUALARI MUTLAK KABUL OLANLAR HÜRMETİNE KABAEDE EDİLEN DUALAR HÜRMETİNE YARABBİM
EBRAR KARDEŞİMİZE HAYIRLI SAĞLIKLI SIHATLİ ANA VE BABASINA SADIK BİR EVLAT EVLAT VER TEZ VAKİTTE O MÜCİZEYİ NASİP ET MEVLAM
SENİN GÜCÜN HERŞEYE YETER EY MALİKÜL MÜLK BİZLERİN DULARINI ŞU MÜBAREK GÜNLERİN HÜRMETİNE KABUL BUYUR MEVLAM
AMİNNNNNNNNNNNNNN[/COLOR][/QUOTE]

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN ebrarım AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNN inşAllah tez vakite kavuşursun meleğine daha fazla beklemeden bunu ne kadar istiyorum bilemezsin canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

nasıl gidiyo tedavi pazar tutacak mısın bakalım oruç

ay bilmiyorum,birilerinden fetva almam lazım,aslında aşılama gibi düşünürsek(bizdekide doğal aşılama sonuçta)neticede bu bi tedavi süreci,kaç gündür dr a giderken tutmuyodumda,niye pazar gününü bu kadar dert ediyorum,mesele hem oruç tutmayıp,hemde :hulya:ay utanıyorum mübarek aydan gündüz gündüz:kedi:

evet bu işi iyi bilen birine sormak lazim ama bence bu işde sağlık için ya bakarsın hayırlı bi evlat olu he kaydirigubbakcemile3 kardelenim ya benim halam hoca istersen ona bi sorayım

bütün kalbmle amin diorum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH
BURDA YOKTUM AMA BÜTÜN KALBİMLE BU DUAYA DA AMİN DİYORUM
slm aleynacım naber canım
aleykümselam derdam hemen cıkmama lazımdı görmedim selamını canım
sagol azram sen nasılsın canım
gecmiş olsun tugce RABBİM şifa versin İNŞALLAH
deda banada yaz canım 3 tane ben okurum
hoşgeldin aleynacım nasılsın
hoşbuldum mavicim gecmişteydim gec oldu gelmem nasılsın canım
aleyna naber canım,geçmişte misin?

kız bi girdim gecmişe cıkamadım

ben iyyim sen nasılsın pazar günü ne varki ouc tutmuyon anlayamadım

bende çay içmeye gidiyorum,başım geçer belki.fakülteye git gel,tok karnıma bile başım ağrıdı,tam bir saatde gitti otobüs,benim herif bana çadır kurcakmış,fakültenin bahçeye,zaten orda yaşıyo sayılırmışım.sırnaşık şeysırnaşık şey

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
vallahi alemsin canım ya bencede cadır kur sen oraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…