Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

butun kalbımle aminnnn dıyorumm bendee ınsallhh ebrarımm tatlımı tatlı bebişlerınn olur kuzummmm RAbbımm yuzunu hepımızın yüzunu guldurrur ınsallhhhhh...

AZRAPERİ İÇİN 41 YASİN LİSTEMİZ
DERDANUR-----------------5
EBRAR ------------------5
TUGCAL ------------------1 BİTTİ
UĞURBONCUĞUM-------2
YELİZ--------------------------1 TANE BİTTİ 1 TANE OKUNUCAK
AZRAPERİ--------------1 BİTTİ
SAMYELİM------------3
GÖKÇE RANA--------5
NANELİŞEKER------3
ALEYNA--------------3
BULUT83--------------2
KARDELEN---------1
EZGİM EZ-----------2
kızlar 6 tane kaldı hadi canalrım okumak isteyen arkadaşlarımız lütfen haber vaersinler canlarım kadir gecesine biticekl inşallahopuyorumnanaktan

kızlar adetim bitsin dualara bende devam edecegim.bugün 4.günüm sayılır..ilk günü tam sayamıyom aslında ama neyse...bikaç güne temizlenirim.

derincim bende kan pıhtılaşması var genetikmiş sanırım kızımında uzun zamandır arada burnu kanıyodu bende merak ettim hastaneye götürdüm ama geçen 2 tüp kan aldılar eksik almışlar bugünde 10 tüp kanını aldılar pıhtılaşmadan varmı yokmu emin olmak istedim canım umarım yoktur teyzeleri kızım 7 yaşında inşallah sizinde kız isteyenlerinizin kızı olur benim kızıma benzer tabii beğenirseniz

geldinmi kız sevtun seni bi dövemedim alsanaalsanasmile bu arada mercimek ne kadarlık

aa canım inşallah yoktur ya...geçmiş olsun tatlım..amin inşallah rabbim isteyen herkese eli ayagı düzgün saglıklı güzel hayırlı evlatlar versin..yavrunu sana bagışlasın rabbim...

kızlar ben şimdilik kaçtım...sayfam açık buralardayım gelebilirim heran...

sevtunn seni ve mercimegini de öptüm cnm...Şeniz

kız derdanur test yaptınmı bakem bu arada herkeze iyi geceler canlar dedim gidip bir çenemle taciz edm dedim sizi yandınız size yapacaklarım varkaydirigubbakcemile3:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

turkuazcımm benim tahlillerim önümüzdeki ay adetimde olacak ormon tahlilleri

hsg 7 ci yada 9 cu günü olacak canım eşimin spermleri daha vermedikk

biraz daha bekletiyom keç boynuzunun etkisi olacakmı diye 1 hafta daha devam edelimde benim adetime yakın yaptıracam sprem tahlilini canımm

kızlar siz murat gögebakanı dinledinizmi yeni şarkısını çok güzel yorumlamış adam tavsiye ederim seni benim kadar kimse sevemez dinleyin hak verirsiniz bana
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…