- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
Azraaaaaaaaaaaaammmmmmm
gittinmi kız nerdesin nasılsın
kızlar toplandınız ama ben çıkıyorum işte,kalın bensiz:umursamaz:
slm papatyacım bu dediğin jel bebeğin rahime tutunmasını sağlıyomuş hamile kalman içinde içerisinde hormn varmş yardımcı oluyomuş genelde aşılama ve tüp bebek hastalarına iyice tutunsun diye veriliyomuş caım inşallah yardımını görürsün bilmiyorumkismile
kızlarr yaa cok ıyı degıl hersey ama soyle gecenlerde bı test yaptırmıstık antıkor testı temız cıkmıs sonra dr muzda tekrar spermıogram ıstemıstı sperm sayımız yukselmıssss en guselı de dr da bızı de umutlandıran hareketlılk cokk yukselmıss kecı boynuzu pekmezı ıcıyrdu bıde dr ılac vermıstı klomen acaba onlar mı yaptı bılemıyrm ama dr bu sekılde bıle ne kadarda dusukte olsa hamıle kalınabılır demıs dusenlı ılışki onermıss yaa umutlandık tekrar bakalımm ınsallhh olurr kızlarrrr dua edınnnn nolur
papatyamm kuzummmm inşallahh herşeyy çokk güzell olacakk canımmm inşallahhh
kızlarr yaa cok ıyı degıl hersey ama soyle gecenlerde bı test yaptırmıstık antıkor testı temız cıkmıs sonra dr muzda tekrar spermıogram ıstemıstı sperm sayımız yukselmıssss en guselı de dr da bızı de umutlandıran hareketlılk cokk yukselmıss kecı boynuzu pekmezı ıcıyrdu bıde dr ılac vermıstı klomen acaba onlar mı yaptı bılemıyrm ama dr bu sekılde bıle ne kadarda dusukte olsa hamıle kalınabılır demıs dusenlı ılışki onermıss yaa umutlandık tekrar bakalımm ınsallhh olurr kızlarrrr dua edınnnn nolur
ezgim gözünüzaydın canımm inşallah en yakın zamanda hamileyim müjdesini de verirsin canm dualarımızdasınn
canım çok sevindim inşallah allah hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip eder.bu arada sperm sayısını artırmak ve hareketliliği çoğaltmak için çakşırotu suyu da iyi geliyomuş
Kardelenim güle güle ama çok bekletme tamam
azracım iyyim sen balım
ezgicim çok sevindim canım yaa inşallah y-hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?