Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlarr yaa cok ıyı degıl hersey ama soyle gecenlerde bı test yaptırmıstık antıkor testı temız cıkmıs sonra dr muzda tekrar spermıogram ıstemıstı sperm sayımız yukselmıssss en guselı de dr da bızı de umutlandıran hareketlılk cokk yukselmıss kecı boynuzu pekmezı ıcıyrdu bıde dr ılac vermıstı klomen acaba onlar mı yaptı bılemıyrm ama dr bu sekılde bıle ne kadarda dusukte olsa hamıle kalınabılır demıs dusenlı ılışki onermıss yaa umutlandık tekrar bakalımm ınsallhh olurr kızlarrrr dua edınnnn nolur

inşallah canımya artık oruçta tutamıcam. progynex diye bi ilaç verdi sabah öğle akşam bide cosprin verdi.heryer ilaç oldu vallahi 3 aydan beri folikasitide bıraktım.bıktım ilaçtan artık yaaa

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
..yeliz.., azraperi34, birsen29, derdanur, didgok, ezgim_ez+, kardelen5233+, mavi2505, papatya5534

bilmiyorumkismile

canım çok sevindim inşallah allah hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip eder.bu arada sperm sayısını artırmak ve hareketliliği çoğaltmak için çakşırotu suyu da iyi geliyomuş

Kardelenim güle güle ama çok bekletme tamam
azracım iyyim sen balım
ezgicim çok sevindim canım yaa inşallah y-hayırlısı

boyle kızlarr yaa umutlanıyımm mı doktara guvenıp bılmıyrmmm ama cok sevındıkk bu bıle bıseyyy bizm ıcın hatrlarsanz once hıc yok dedılr sonra var ama dusuk ve hareketsz sperm dedılr bu testte sperm sayımzz yukselmıs hareketlılk yukselmışşş hayırlısı baklımm

canımmm çokkkkkkkkkkk sevinnndimmmm inşallahhhh olacakkk canımmm inşallahh dualrımız seninle canımmm ayy valla çokk sevindimmm kızzz bend keçi boynuzu pekmezi ve keç boynuzu kaynatıpp içiriyomm onunda etkisi var spermmlerin çogalmasında canımmm inşallah bizimkilerde çogalmıştırr test yapınca belli olaacakkk

ayy kuzummm vallaha çokk sevindimmmm hayırlısı olsunn canımmm rabbimm yollasınn bebişinii kuzummmmm

ezgim gözünüzaydın canımm inşallah en yakın zamanda hamileyim müjdesini de verirsin canm dualarımızdasınn

canım çok sevindim inşallah allah hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip eder.bu arada sperm sayısını artırmak ve hareketliliği çoğaltmak için çakşırotu suyu da iyi geliyomuş

Kardelenim güle güle ama çok bekletme tamam
azracım iyyim sen balım
ezgicim çok sevindim canım yaa inşallah y-hayırlısı

cokk sagolunn kızlarrr yaa ınsallhh haftaya cumartesı esımın abısı geleckk tekrar bu konular ıcın ayrıntılı olarak burdakı doktrumzla gorüsecklrr..
papatya sagol canımm tavsıyen ıcın onu denerızz ınsalhhh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…