canım ya Allah yardımcın olsun gelse hemen keşkeevalla derincim öğle yaa çok sinir ama napıyım duş alcam alamadım namaz kılcam evde 2 şişe içme suyu var sabaha gelir inşalah
derinim herzamanki gibi harikasın datlum opuyorumnanaktan
derincim en çok sevdiğim saç kıvırcıktır benim çok düz
eşimin saçı kıvırcık tabi şimdi değilde küçüklüğü öğle abbim bana bir evlat verrise saçının ona benzemesini isterim
hasta olmadan bitiriyim diye kac gündür okuyom kuranı kerim canım
1 tanem kaldı cok şükür
derdam sen bırak klozeti falan kız hatimni bitirmeye bak
ben evi 2 haftadır süpğrmüyom bile ev kalkmış gidiyo
önce hatimimi bitiriyim sonra yaıcam diyer işleri
derinim saol cicim şımardım yavbayanssulusmile
işte bu remin çok güzel daha çok yakışmış sana düzleştirme bence
aleynam ciddimisin kız 2 haftadırmı
anam ben iki hafta süpürmesem fena olur yaa
aslında iyi ediyosun enönemlisi kuran okumak işler yapılır eninde sonunda
şımar datluşş yirim seni ben güzel arkidişimmmolumunekankayizsmile
abla ciddiyim napıyım kız yoksam yatiştirememaleynam ciddimisin kız 2 haftadırmı
anam ben iki hafta süpürmesem fena olur yaa
aslında iyi ediyosun enönemlisi kuran okumak işler yapılır eninde sonunda
bende görümcemleri cagırdımay bende herife laf anlatamıyom,illa iftara falancaları çağıralım,ya bilmiyorum,tanımıyorum,daha önce görüşmemişim,bide eve bakamıyorum kaç zamandır,nasıl çağırım,kalsınlar bayramdan sonra alim,yok,olmaz,bakalım napcaz,mücadele içindeyiz,ben bide mukableye çıkıyom evden,zaten bi çıkınca geri gelen kadar baya zaman geçiyo.
aleynam haklısın canım ama parayla bayrama yetişicek düğünü var kadının söz verdim napıyım
ya okadarda değildir kız,bende hergün üspürmem,normalded süpürmem,şimdi hepten saldım,salmassam bitmicek,hele bugün ne iş,ne k.k.eve geldim,bi uzandım,iftara kadar uyumuşum,demin okudum,sonra hiç bitiremicem.
ya okadarda değildir kız,bende hergün üspürmem,normalded süpürmem,şimdi hepten saldım,salmassam bitmicek,hele bugün ne iş,ne k.k.eve geldim,bi uzandım,iftara kadar uyumuşum,demin okudum,sonra hiç bitiremicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?