Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar merhabalar herkese... şimdi geldim evime ohhh be ne kadar çok özlemişim....kaydirigubbakcemile3 geçmişe hiç bakmadım inşallah herkese iyidir... gece gelirim inşallah..... öpüyorum hepinizi....

ebrarım birkaç sayfa baktım geçmişe... galiba birsene okunacak... benim kırmızılar geldi dün canım... bana yazma diye haber vereyim dedim.... hastalığı da atlattım çok şükür çok güzel tatil yaptım dinlendim... bomba gibiyim... birazdan kocişle dışarı çıkcaz iftar için.... gece girerim atık tekrar öptüm herkesi.....

naber fıstıklar ah bacım dedigin olsa keşke bunlar hiperaktif he biryerde durmuyolarki sabah 8 yoktu garip mercimegimin babası erken kalktı işe gitti öglen gidicekti adam çocukların seslerinde kaçtı kahvaltı verdim peşine meyve sonra bisküvili pasta çukalata vs işte karnım acıktı dediler yedirdim su istediler getirdim kızlar çok iyilerde ben heryeri karıştıran insanı sevmem arkadaşım kızmayında bana belki kızan olur aranızda onlar evi hallettim ben temizledim inanmazsın eve süpürge çektim arkalarındam 4 geçmiştir gırgırladıgım he banyomu hiç sorma paspaslar ıslanmış mutfatta bulaşık yoktu oldu eşim aradı ne yapıyosun diye annemi istiyorum ben ya dedimkaydirigubbakcemile3 kız ben böyle olduklarını bilsem kabul edermiydim arkadaşım zor durumda tabi yardım etmemek olmaz dedim bakbiliyosun durumumu dedi çizgifilmi aç onlara bişey yapmaz kız anaları gelcekti gelmedide mercimek sanki 100 insan agırladı sanki he bebişim oynardı herzaman herhalde yorgunluktan oynamıyo ne yaptıysam oynamıyo canım kız ne yeyimde oynasın bu çocuk akıl verin bana ya yoksa acile gidicem he mafoldumben

selam kızlar bugün uğruyamadım annemlerdeyim
iftara misafiri var yardımcı oldum
FETHİYE ABLANIN duasını bu gece yaparız akşam gelemiyceğim için gece olucak malesef .
TUĞÇEM hoşgeldin balım iyileşmöene sevindim yokluğun çok belliydi sevindim yaa

sevtun sende varya niye zor işlere kalkışıyosun sen iki canlısın ve biliyosun yorulmaman gerek oldumu şimdi arkadaşında düşüncesizmiş kusura bakmada senin durumunu bile bile nasıl bıraktı onları .
canım çikolata ye belki mercimeğin hoşuna gider bide kesinlikle dinlen sen yorulunca bebekde yoruluyomuş

iftar hazırlıcam bende eşim geldi gece görüşelim şu mutfagı toplayım allah yardım etsin vallahi çok çocuklu olanlara vallahi anam ben 1 taneyle yetiniyim ozaman çok şükür giitiler adamı doyuruyum biraz dinleneyim bari çukulata yedim kar etmedi oynamadı eyvahedigeldismile

selam sevtun canim nasilsin?? lolipopunu ben yiycem ozaman ))

iyiyimde benim bebiş oynamıyo bugün nedense canım ya kafama takıldı eşime dedim gel gidelim dedim dedi bugün çok yoruldun ondandır oynamıyo dedi gel vereyim yavyum lolipopunu:icecream: kız çikolata muz yedim bananesin dedi mercimek ya kız bu uşak yordum diye küstümü bana be:a015:

sevtunummm canım sana yeni şarkı armlağan ediyorum
Saçlarını dağıtırsın
Rüzgarlara bırakırsın
Sen sevmeye yakışırsın
Seni sevmeyen ölsün

:teytey: :teytey: :teytey:

canım arkadaşım sag olasın senden başkası şarkı armagan etmiyo zaten sen böyle yazdıkça gülmekten mercimek zıplıyo he içimde sag olasın sen beni güldürdün rabbimde senin yüzünü güldürsün he şarkıları bekliyorum he unutma:roflol::roflol::roflol::roflol:

ben didiyom mercimegi yatırıcem gelende yok zatenmafoldumben kaldık gene mercimekle ortada hedelikafadulden gece girerim artık yada her an olabilir deliyim ne yapsam yeridir:roflol::roflol::roflol: agaç oldum he kök salıp meyva vercem şimdi he ne meyva agacı olsam acaba:uhm:

saol ebrarım... hem hastalığım bitti hem de gebelik yasağı kalktı bu ay.... kırmızlar bitince balıkesir de başka bir doktora gidicem... bir arkadaşım travsiye etti... sorunlu gebelik geçirenlerde iyiymiş diye... bakalım bir muayene etsin durumumuzu anlataım ne diyecek... şimdi sadece folic asit kullanıyorum... belki coaspin falan da verir... gerçi bende pıhtılaşma da yok ama bilmiyorum ki... yeni doktorla yeniden başlıcaz bakalım bu ay... neler gösterecek Rabbim bilmiyorum... içimde korku var biraz yine sorun olacak diye... inşallah olmaz....:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…