Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

yumurtalık takibi yaptırıyorum bu ay canım biri geçende çatlamış 2ci side bu aralar çatlamak üzeredir heralde.cuma akşam tekrar gidicem işte inşallah bu ay olur ya.eğer olmazsa rahim flmi çektircekmişim.

hosgeldınnn turkuazz..

canım bilerek yapılmış bişey değil. gündüz işyerinde sayfayı tam açıyorum, hop 5 dakika sonra ya müşterim geliyor ya ölçüye çıkıyorum yada patron geliyor hemen sayfayı kapamak zorunda kalıyorum. kusura bakma turkuazcım..:1huglumunekankayizsmile

iyim tatlım ya idare ediyoruz çok yoruluyorum işte.o yorgunlukla iftara yarım saat kala geliyorum hazırla ye kaldır canım çıkıyo vallahii

benim düşüklerin sebebini bulamadılar canım.... herşeye bakıldı... sadece son düşükte genetik anomali vardı... zaten erken gebelik kayıplarının yüzde 90 ı genetik anamoli yüzünden kaybediliyormuş... eşimde yada bende genetik bir bozukluk çıkmadı... jinekolojik veya pıhtılaşma gibi bir sorun da yok...
senin durumun daha zor canım erken doğum yaşammışsın... Rabbim göstermesin bir daha.... bende de evlenmeden önce pco vardı... ama çok erken farkettik... tedavi oldum şimdilik yok kist falan... sen kür falan da yapıyodun galiba incir kürü hatılrlıyorum... kist oluşturmuşdu dimi sende...

incir kürünü bu ay kullandım, sadece 10 gün içtim. kist olur diye içmedim. çünkü bende daha önce klomen yüzünden 9 cm. kist olmuştu.

pco nun tedavisi nasıl oluyor canım...

hosgeldınnn turkuazz..
sağol canım bnm hoşbuldukk

hmmm anladım cnm,bende dicektim yoksa beni beğenmiyor musunnn:) olumunekankayizsmile
iyim tatlım ya idare ediyoruz çok yoruluyorum işte.o yorgunlukla iftara yarım saat kala geliyorum hazırla ye kaldır canım çıkıyo vallahii

canım Allah yardımcın olsun yaa

bu arada benım kırmızılar geldıı kızlarr erkende 4 eylüldeydı amaaa....
aa niye öyle oldu bayağı erken gelmiş yaa,kür falan yapmamıştın değil mi
incir kürünü bu ay kullandım, sadece 10 gün içtim. kist olur diye içmedim. çünkü bende daha önce klomen yüzünden 9 cm. kist olmuştu.

canımo incir kürünü ben bi hafta yaptım ama kasıklarımın ağrısından uyuyamıyordum bile bende o zaman hiç düşünmemiştim kist falan olur diye seviniyordum yumurtam oluştu diye:) acayip cümle kurdum heee :)

benimde kasıklarda ağrı olunca bıraktım bende..

yook tatlımm ya kur falann yapmadımm geldıı bugunn ıste bılmıymkı neden erkn olduu hayırlısı balımmmm..

kızlar biliyor musunuz bilmiyorum sitede biri vardı geçen ay bırakmıştı korunmayı,kız istiyordu ovulasyondan önce denedi tuttu:kedi: ne güzel dimi hiç beklemedi olsun diiyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…