mrb kızlar nasılsınız...
iyim canım, bugün sabahan beri çok başım ağrıyordu. hatta midem çok bulandı,ara ara üşüme geldi. üşüttüm galiba biraz..
sen nasılsın. kızlar 12 den sonra gelmeye başlarlar canım...
iyiyim papatyacım senden naber??? bana da önceki gebelikte vermişti canım hem coraspin hemde jel... bilmiyorum bakalım bu ay verir mi... gerçi tüp bebek için gittiğimiz istanbul daki doktorumuz folicten başka bişey kullanma gerek yok dedi... söylicem burdaki doktora da... gereksizse ilaç kullanmayım bosu bosuna... sen tedaviye mi başlıcaksın canım... kusura bakma geçmişi tam okuyamadım da... malum baya kaynatmışsınız...kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
hosgeldınnn turkuazz..sevtunum kuzum ya çok yordun kendini ondan mercimekte yorulmuştur demek çikolata ile kandıramadın he bebişikaydirigubbakcemile3 tatlı bişeler yemeye çalış canım
Allah ikiz,üçüz annelerine güç versin,sabır versin yaa zordur eminimm
tugcalım hoşgeldin kuzu,Allah bozmasın canım ne güzel moralin yüksek maşaallah saba inşaallah bu doktor hayırlı gelir de sana bebişin gelir yaa
azra girmiyor ne zamandır birde zeynep gelmiyor hiç haberi olan var mı?
samyelim geçmiş olsun,akşama doğru yazmıştım sana naber diye ama cevap vermedin:kedi:
bi kaç kere daha böyle olduakannehir
papatya naber canım..
ee kızlar nasılsınız bakalım...Şeniz
sevtunum kuzum ya çok yordun kendini ondan mercimekte yorulmuştur demek çikolata ile kandıramadın he bebişikaydirigubbakcemile3 tatlı bişeler yemeye çalış canım
tugcalım hoşgeldin kuzu,Allah bozmasın canım ne güzel moralin yüksek maşaallah saba inşaallah bu doktor hayırlı gelir de sana bebişin gelir yaa
samyelim geçmiş olsun,akşama doğru yazmıştım sana naber diye ama cevap vermedin:kedi:
papatya naber canım..
sevtunum kuzum ya çok yordun kendini ondan mercimekte yorulmuştur demek çikolata ile kandıramadın he bebişikaydirigubbakcemile3 tatlı bişeler yemeye çalış canım
papatya naber canım..
benim düşüklerin sebebini bulamadılar canım.... herşeye bakıldı... sadece son düşükte genetik anomali vardı... zaten erken gebelik kayıplarının yüzde 90 ı genetik anamoli yüzünden kaybediliyormuş... eşimde yada bende genetik bir bozukluk çıkmadı... jinekolojik veya pıhtılaşma gibi bir sorun da yok...
senin durumun daha zor canım erken doğum yaşammışsın... Rabbim göstermesin bir daha.... bende de evlenmeden önce pco vardı... ama çok erken farkettik... tedavi oldum şimdilik yok kist falan... sen kür falan da yapıyodun galiba incir kürü hatılrlıyorum... kist oluşturmuşdu dimi sende...
benim düşüklerin sebebini bulamadılar canım.... herşeye bakıldı... sadece son düşükte genetik anomali vardı... zaten erken gebelik kayıplarının yüzde 90 ı genetik anamoli yüzünden kaybediliyormuş... eşimde yada bende genetik bir bozukluk çıkmadı... jinekolojik veya pıhtılaşma gibi bir sorun da yok...
senin durumun daha zor canım erken doğum yaşammışsın... Rabbim göstermesin bir daha.... bende de evlenmeden önce pco vardı... ama çok erken farkettik... tedavi oldum şimdilik yok kist falan... sen kür falan da yapıyodun galiba incir kürü hatılrlıyorum... kist oluşturmuşdu dimi sende...
sağol canım bnm hoşbuldukkhosgeldınnn turkuazz..
hmmm anladım cnm,bende dicektim yoksa beni beğenmiyor musunnn:) olumunekankayizsmilecanım bilerek yapılmış bişey değil. gündüz işyerinde sayfayı tam açıyorum, hop 5 dakika sonra ya müşterim geliyor ya ölçüye çıkıyorum yada patron geliyor hemen sayfayı kapamak zorunda kalıyorum. kusura bakma turkuazcım..:1huglumunekankayizsmile
iyim tatlım ya idare ediyoruz çok yoruluyorum işte.o yorgunlukla iftara yarım saat kala geliyorum hazırla ye kaldır canım çıkıyo vallahii
aa niye öyle oldu bayağı erken gelmiş yaa,kür falan yapmamıştın değil mibu arada benım kırmızılar geldıı kızlarr erkende 4 eylüldeydı amaaa....
incir kürünü bu ay kullandım, sadece 10 gün içtim. kist olur diye içmedim. çünkü bende daha önce klomen yüzünden 9 cm. kist olmuştu.
sağol canım bnm hoşbuldukk
hmmm anladım cnm,bende dicektim yoksa beni beğenmiyor musunnn:) olumunekankayizsmile
canım Allah yardımcın olsun yaa
aa niye öyle oldu bayağı erken gelmiş yaa,kür falan yapmamıştın değil mi
canımo incir kürünü ben bi hafta yaptım ama kasıklarımın ağrısından uyuyamıyordum bile bende o zaman hiç düşünmemiştim kist falan olur diye seviniyordum yumurtam oluştu diye:) acayip cümle kurdum heee :)
kızlar ben çıkıyorum. iyi geceler. yesin sizi yedi cüceler....boshayallersmile
aa niye öyle oldu bayağı erken gelmiş yaa,kür falan yapmamıştın değil mi
canımo incir kürünü ben bi hafta yaptım ama kasıklarımın ağrısından uyuyamıyordum bile bende o zaman hiç düşünmemiştim kist falan olur diye seviniyordum yumurtam oluştu diye:) acayip cümle kurdum heee :)
yook tatlımm ya kur falann yapmadımm geldıı bugunn ıste bılmıymkı neden erkn olduu hayırlısı balımmmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?