Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

canım inşallah şifa olur sana bebişin sıkıca tutunur canım .

saol tatlım yaa hakkımızda hayırlısı olsun..
niye bekliyelim dediki canım testlerin fian yapılmışmıydı?

evet canımcım testlerım yapıldı benımde esımın de kıst vs de yok hersey normal gozukuyo o yusden bekleyelım dedı daha erken dedı 4 aydr dusunuyrz bız ondan sanıyrm ama normalde hemen olur dıyrduk cunku hap almadım korunmk ıcın kısrlık oluyo falan demıslerdı ama yınede olmadı canım ya hayırlısı RAbbım ne zaman ol derse artk..

reglinde geçikme falan var mı canım?
yok samyelim.reglim yeni bitti canım.ihtimal yok yani...havalarmı yapıyodur anlamadım...aslında size komik gelebilir ama göbeğimi kaçtıgından da şüpheleniyorum ben.
canım yaa hayırdır inşallah neden böyle oldun acaba ?
bi nane limon yapsan iyi gelir belki..

valla ebuşum biliyosun..keyfimde yok diyom ya hep..bi bezginlik var hep herşeye karşı.

ohh negüzel canım sorun olmamasına sevindim .ozaman doktorun haklı 4 aydır düşünüyosanız biraz zaman vermesi iyidir .tedaviye hemen geçmek mantıklı değilki herşeyin normali iyidir canım .hakkında hayırlısı olsun inş.

ezgim sana selam vermedim sanırım öpüyorum canım..
senin daha yeniymiş..inşallah Allahım bekletmeden hayırlısıyla nasip eder...çok takmamaya çalış canım.

yoo niye komik gelsim kuzum, benim annem her karnım ağrıyor dediğimde göbeğim kaçmışmı diye bakardı, olabilir canım...

derınsu canım hosgeldın yenı gordum senı sayfalar cabuk ılerlıyo ya takıp edemıyorum hayırlısı olsun ınsallah canım benım....

derinim valla kimi görsem depresyonda bahar havaları herkese stresemi soktu nedir .sen biara yine böyle olmuştun geçer inş. tatlışım..

sagol canım ınsallah hayırlısyla normal bı sekılde olur....

sagol ebuş inşallah geçecek canım..bakma havalar ısındı şimdi iyi olmaya başlarım ben:)) mevsimsel yaa...göbek kaçması oluyo işte canım yukarı dogru kaçıyomuş yengem bardakla toplardı benim kaçtı bikaç defa:))

ezgim sagol canım..ama dedigim gibi hamilelik ihtimalim yok şuanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…