Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ayy ben bu topiği çok sevdim, baya hareketlyiz kzılar....
rabbim ayırmasın bizi. birgün inşallah hep beraber bi yerde toplanırız tanışırız kızlar....

aman saçma sapan konu yok derdi bilmem neymişte sonradan kafası karışmış demekki seninde derdin oymuşşşş alla allaaa

ayy hakkaten yaa saçma ama ayy keyifli oluyo izlemesii vuuuuuuukaydirigubbakcemile3
sırf dikkat çekmek derinde konuyu açan ama baya tepki aldı:roflol:

canım sen bende sarı görünüyorsun o nasıl oluyor yaa,,,:1rolleyes:

samyelim ilginç biyöntemmiş yaa ben ilk kez duydum canım bizdemi bilen birine baktırsak.
yanlız kızlar ben buay reglim bittikden sonra belimi çektircem.nedersiniz doğrumu çok kişi dedi bana yaa

samyelim ilginç biyöntemmiş yaa ben ilk kez duydum canım bizdemi bilen birine baktırsak.
yanlız kızlar ben buay reglim bittikden sonra belimi çektircem.nedersiniz doğrumu çok kişi dedi bana yaa

ayy o ne işe yarıyomuş kızz belinmi ağrıyo nolduki bebiş içinmi öneriyolar yoksam:1shok::sm_confused:

canım sen bende sarı görünüyorsun o nasıl oluyor yaa,,,:1rolleyes:
canım pro üyeler çevrimdışı gönebiliyor..yani pro kartı olanlar.
sagol canım RAbbım harkese en kısa zamanda hayırlı evlat verır ınsallah....
amin canım sanada hepimize inşallah:Saruboceq:

bilmemki hayatım..ben yakınımda yaptıran birini duymadım hiç ama araştır iyice..onun yerine yakı yapsan?onu da duymuştum.

samyelim valla bende topicimizi çok seviyorum gerçekten güzel muhabbetler ediyoruz faydalı olduğunu düşünüyorum..

samyelim valla bende topicimizi çok seviyorum gerçekten güzel muhabbetler ediyoruz faydalı olduğunu düşünüyorum..

bende çok seviorum valla bu topiği...

bazı topiklerde gruplaşma falan oluo bişe soruon sorun havada kalıo

aman nazar değmesin bizim topiğeee

olmazmı kızz, valla çok güzel bilgiler var,, hele hamile sayfalarında bebeklerine alınan şeyleri koyuyorlar,, odaların resimlerini koyuyorlar.. paylaşmak çok güzel canım...

kızlar hoşbulduk iyiyim sagolun ıNŞALLAH sizlerde iyisinizdir

koçiş 1 hafta izin aldı tekirdagına gidiyoz hazırlık yapıyodum giremedim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…