Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

selam canlarımopuyorumnanaktan
off yusnescim ya inşallah bir sorun çıkmaz bol bol dinlenip atlatırsın inşallah canım(üzüldüm vallahi ama hemen karamsar olmayalım..bişey olmaz Allahın iziniyle...

nurum hayırlı olsun tatlım...inşallah ilk aşılamada yüzün gülecek canım benimŞeniz

ya melisamda hastaymış yaa canım benim..geçmiş olsun...ya geçen hafta bana olan sana olmuş sanırım..bir baş agrısı tutmuştu bi halsizlik..sürekli istifra ediyordum off çok kötü yaaa...birde 15 günden fazla oldu sürekli baş agrılarım var yaaa...bide çok keyifsizim..aynen dedigin gibi hiçbişeye karşı istegim yokk..işlere elim kalkmıyo bazen..çamasır makinede şuanda..onu bile çıkarıp seresim gelmiyor(bu yine iyi günlerim..birkaç gün önce baya bi kötüydüm..yamıştım da kıslara(seni iyi anlıyorum o yüzden canım..dikkat et kendine.Şeniz

kızlar ben kalamıyorum yine..selam vereyim dedim..hepinizi çok öpüyorum.kocişin yanına gideyim.film seyrediyoruz...of midemde kötü ya canım hiçbişey istemiyor..aklımdan bisürü şeyler içmek geliyo ama midem istemiyo nasıl bişey bu anlamıyorum(

kızlar yusnese noldu geçmişi okuyamadım... bana da bilgi verir misiniz?

canım iyi düşünmüşsün ilersi için senin için çok daha iyi olur inş. verdiğin karar .diş hekimi yanıda zordur yaa benim arkadaşta çalışıyoda bide kaprisli doktor canından bezdirdi kızı..
fıstığım gündüz iş çok yoğundu, bugün çok yoruldum, giremedim bi türlü..
sen nasılsın,,
kızlar sizler nasılsınız?
haklısın canım çalışma hayatı zordur çok iyi bilirim insan kendine vakit ayıramıyo çoğu zaman.sen bize bakma evde olunca sürekli burdayız işte..
bende iym şükür bildiğin gibi ..
ayyy kız ölemi dersinn olabilirmi kızz anaaa aklıma gelmedi hiçç hüüüü vermeseydim keşkee:a015::sinifsinif:

canım olabilir tabi ama onun ömrü oadarmış üzme tatlı canını..

ay tekrar girdim unuttum kızlar yarın giremiycem şimdiden kutlayım dedim hepinizn anneler günü kutlu olsun inşallah seneye minik yavrularımızla kutlarız anneler günümüzü rabbim hepimize nasip eder inşallah tekrar iyi gecelerrrr

ebrarcım yazdığını okudum,, seni çok iyi anlıyorum, bende iki bebeğede aralık ayında hamile kaldım ve ikisinide mayıs ayında kaybettim canım.. bende o yüzden aralıkta hamile kalmak istemiyorum....
tatilini yap güzelce fıstığım...

datlum hayırdır neyin var ?üşüttünmü yoksa yaa .ay bu havalar mahvediyo insanı .zeytin ye mideni bastırır canım.
bende öpüyorum seni hadi allahım şifa versin kendine dikkat et kuzum .allaha emanetsin..

amin canım, seninde anneler günün kutlu olsun canım...
rabbim inşallah seneye bebeklerimiz kucaklarımızda kutlarız canım...

cnm benim geçmiş olsun tatlımm banada bazen oluyo tatlım yaa dikkat et cnm mevsim deişikliği olabilirmi acep:sm_confused:

bende akşam çok kötüydüm, karnım çok ağrıdı, su ısıttım lastiğe koyup ayaklarımın altın aldım,, 9,30 da uyumuşum kızlar...

ahh canım çok saol allahım hepimize nasip etsin anne olmayı şuanda adayız inşallah gelecek yıl anne olarak kutlarız..mafoldumben

canım öyle işte insan çok etkileniyo .bakalım tatili yapalım hayırlısıyla başlarız çok saol bitanem..

hım anladım canım kendını nasıl daha hıssedıyorsan oyle yap ebrarcım...bende suan beklıyorum annemlerın yanına gıdeyım bıras dolasayım tatıl yapayım olmassa tekrar gıdecem bısım doktr bekleyelım dedı beklıyos sımdılık acaba baska doktorada gıtsem bılmıyorm yaa...

ohh cnm içme diycem ama bende kullanıyom cnm bu mereti bak aklıma düştü burnumuzdan gelsin emiikaydirigubbakcemile3

netteyken hele içmesi keyifli geliyor napayım? ne güzel 3 hafta içmemiştik koçişle biara kavga ettik o sinirle geri başladım canım, ama hamile kalayım söz içmicem..

neden bekleyelim dedi doktor canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…