Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

olsun canım başka akşam konusuruz bol bol inşallah..öpüyorum birsencimopuyorumnanaktan

selamm kızlarrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzz fazla kalamıcam duaya geleyim dedim inşallah kaçıramışımdırr misafirim var yarınada misafirler varr yatıya migrenimm tuttu gene delirecem ya 2 gündürr offffffffffffff bide düştümm sokaktaaa bi ayagımm ön dogru bi ayagımm arkayaaa dogruuu açılıı verdiii allahımm görseydinizzz tamm bi komediydii sıcagıyla anlamadım bişeyy ama elimm ve kasıgımmm agrıyoooo bunun dışında bende başka bişeyy yokk ben düşüyorumm eşimde yanımda bide onunn kolundayımmm adamımm diyorkii olummm napıyonnn yavaşş yavaşşşş allahımm eve gelene kadarr öldümm gülmektennn eşim diyorkii ben seni kafa yapıyonn sandımm ne bilimmm diyooo allahımmm koptummm yaaa dedim karınn kollarının arasından kayıppp gidiyorrrr senn olummm yavaşşş napıyonnn diyonnnn

anladım canım sen yat dinlen,Allah kabul etsin inşaallah hayırlı insanlarla karşılaştırsın ablacığını

hayırlısı olsun canım yaa

hadı bakalım seydam inşaallah olur bu sefer,Allah'ım gönlüne göre versin
kızlar izninizle ben kaçayım,eboşumla kardeloşum gelmedi azra da gelmiyor ne zamandır herkeslere iyi geceler
Allah'a emanet olun...

duayı yapın ben yarın amin derim hepinize byeee :sinifsinif::sinifsinif: Çok üzgünüm çoook

canım yaa.neden sana bıraktı ki anlamadım..yokmu başka bakacak birisi..sen hamilesin yorulucan diye düşünmesi gerek..hay Allahım neyse olmuş bi kere..dikkatli ol bundan sonra canım.

mrb güzeller nasılsınız
ebroş ablamın duası okunacak demişti diger sayfalara bakmadım yaptınız mı duayı ?*
sana da mrb guselımmm nasılssınn

ayy canımmm benımmm ya yorma kendını ayy zor cocuklarla ugrsmakk hele baskasını olunca daha zor canımmm

birsen29, DerinSu+, ezgim_ez, GokceRana23, pelin67, sevtun2, turkuaz+ nasılsınızz kızlarrr varmı güzel haberlerr geçmişe bakmadımmmvakitt kaybetmeyeyimm dedimmm yataklarıı açacam özledimm sizleriiii

hoşgeldin birsencim
turkuazcım aslında hem yoruyorum kendimi hem yormuyorum gittikçe agırlaşında herşey zorlar oldu ama kramplar girmesi ii degil erken dogum belirtiler oluyo genelde allah ımzamanında göndersin inş neyse şimdilik daha iyiyim ama belimde hala agrı var çok oturdum galiba :)
derinim allah kolaylık versin canım biliyorum çok sıkıntı çekti n yemekti wc ydi zor umarım daha iyi bi iş bulursun haa bide kızlar bende kpss ye gircem banada dua edin olurmu ii geçsin sınavım kocacıgıma mahcup olmayım .derinim dedigin gibi bu ay dua etmek kabul olur sık sık dua edelim birbirimize

anamm neler olmuş öyle kısss..geçmiş olsun diyim ay dikkat et kıs kendineee...dua olmadı daha canım..ebrarımı bekliyoruz.

iyi geceler turkuazım öptüm canımŞeniz

saol ezgim iyi olmaya çalışyom yaa bu ara ramazanlık biraz yorucu oluyo yemek çeşitleri bol yapılıyo sonra gece aklkıyom uykusuzluk zate yatarken sagım solum oflayarak yatıroyum hani karnım büyüdükçe zorlanıyorum yoksa lşikayetci degilim :)

farkında mısınız bilmiyom ama bi ben konusuyom sevtunu geçtim yanekaydirigubbakcemile3
ebrarımmm hoşgeldin bitanem.nerde kaldun delü karualsanaalsanasmile

selam kızlar oh maşallah kalabalığız
yeni geldim eve duayı hazırlayıp geliyorum sonrada çıkmam gerek namaz kılmadım çünkü iki dakika bekleyin canlarım

azramm geçmiş olsun canım yaa dikkat et kıss

selam canımmmm gerçi bnm adım geçmiyo ama
birsen29, DerinSu+, ezgim_ez, GokceRana23, pelin67, sevtun2, turkuaz+ nasılsınızz kızlarrr varmı güzel haberlerr geçmişe bakmadımmmvakitt kaybetmeyeyimm dedimmm yataklarıı açacam özledimm sizleriiii

Allah mahçup etmesin tatlımm,inş kazanırsın ve gönlüne göre bi yere yerleşirsin...
haydin ben kaçarrr

canımmm ya cokk gecmıs olsuunn balımmm senın yasınler okumustumm canımm haberınn olsunn

ebroşum hoşgeldin
turkuazcım güle güle canım kib öptm
kızlar benimde çıkmam gerek duayı göndersin ebroş öyle çıkıyom bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…