DerinSu, GokceRana23, pelin67, sevtun2, seydam kızlar hepinize slm duaya kalamıycam bu gece kocişim evde pc de işi varmış hepinizden öpüyorum iyigeceler benden sonra gelenlere çok slm canlar iyigecelereyvahedigeldismile eyvahedigeldismile opuyorumnanaktan
anladım canım sen yat dinlen,Allah kabul etsin inşaallah hayırlı insanlarla karşılaştırsın ablacığınıhoşbulduk turkuazım he derinde dedi ebroş gelmedi diye neyse gelsin yapsın olmazsa ben yarın gelir duaya bakar amin derim :) bu arada azraperinin yasinin okudu die yazdım ablam bitirdi gözden kaçmıştır die söyleyim gene dedim :)
ablam için dua okuyan herkesten allah razı olsun okumayandanda razı olsun inş rabbim herkesin gönlüne göre verir
hayırlısı olsun canım yaaAmin canım..iyiler hoşlar bi kötülüklerini görmedim aile gibiyiz ama herşey bunlarla bitmiyor işte...aile gibiyiz diye diye harcadık heryerde kendimizi malesef...
valla canım sanki dükkanı üstüme zimmetlemişler gibi bi yerede çıkamıyorum gelmesseler..gün oluyodu hiç ugramıyodu anası ..kendisi hiç gelemiyo zaten diger dükkanla meşgul..amann neyse dua edin de daha iyi maaşa alacagım bi yer bulayım.burada kendi dükkanımmış gibi çalışıyorum rahatım ama ne bilim işte cano yaaa.uzun hikaye.
ahh canim oynar annesi insallah allah korktuguna ugratmasin insallah canim benim
allah kabul etsin canim:Saruboceq:
iyiyiz canim sen nasilsin??kaydirigubbakcemile5
kizlar sabah doktora gittim adetimin 3. günüydü yumurta takibine basladik 7 gün puregon kullanicam sonra catlatma ignesi olucam bu ikinci denemem ilki olmadi 1 ay ara verdim bakalim bu sefer ne olcak bunuda denedikten sonra ins olur ama olmazsa ben bayabi ara vermek istiyorum zaten cok yiprandim 5 düsügüm oldu allahim kimseye vermesin,:gitme: herseyin hayirlisiyla karsilastirsin rabbim hepimizi
herkese iyi geceler kizlar ben bugün 3 saatlik uykuyla duruyorum yatip dinleneyim öpüyorum hepinizi
merciimek iyide ben degilim kız bugün dadılık yaptım arkadaş dedi parasıyla bak dedim milyarları versen bakmam dedim anamı aglattılar 2 taneside ikiz bunlar 7 yaşındalar karıştırmadıkları yerim kalmadı he gittiler bide arkalarından mercimekle temizlik yaptık kız çocuk tabe oynamaz oturmadımki hiç popomun üstüne allah sabır versin çok çocugu olan annelere he anneleri nasıl yetiştirdiyse hiç izin almıyolar heryere girdiler he tuvalet aynamın üstündekileri hep karıştırdılar düzeltene kadar canım çıktı he okadar kalabalıkki üstü daha dün temizledik eşimle allah razı olsun kız elim ayagım oldu adam he her işi diyorum allah razı olsun yapıyo gıkı bile çıkmıyo he allah herkeze öyle eş versin vallahi helede 10 seneden sonra baba olucakya sevinçten adam hem evi hemde işi kaştarıyo heŞenizŞenizŞeniz
sana da mrb guselımmm nasılssınnmrb güzeller nasılsınız
ebroş ablamın duası okunacak demişti diger sayfalara bakmadım yaptınız mı duayı ?*
merciimek iyide ben degilim kız bugün dadılık yaptım arkadaş dedi parasıyla bak dedim milyarları versen bakmam dedim anamı aglattılar 2 taneside ikiz bunlar 7 yaşındalar karıştırmadıkları yerim kalmadı he gittiler bide arkalarından mercimekle temizlik yaptık kız çocuk tabe oynamaz oturmadımki hiç popomun üstüne allah sabır versin çok çocugu olan annelere he anneleri nasıl yetiştirdiyse hiç izin almıyolar heryere girdiler he tuvalet aynamın üstündekileri hep karıştırdılar düzeltene kadar canım çıktı he okadar kalabalıkki üstü daha dün temizledik eşimle allah razı olsun kız elim ayagım oldu adam he her işi diyorum allah razı olsun yapıyo gıkı bile çıkmıyo he allah herkeze öyle eş versin vallahi helede 10 seneden sonra baba olucakya sevinçten adam hem evi hemde işi kaştarıyo heŞenizŞenizŞeniz
selamm kızlarrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzz fazla kalamıcam duaya geleyim dedim inşallah kaçıramışımdırr misafirim var yarınada misafirler varr yatıya migrenimm tuttu gene delirecem ya 2 gündürr offffffffffffff bide düştümm sokaktaaa bi ayagımm ön dogru bi ayagımm arkayaaa dogruuu açılıı verdiii allahımm görseydinizzz tamm bi komediydii sıcagıyla anlamadım bişeyy ama elimm ve kasıgımmm agrıyoooo bunun dışında bende başka bişeyy yokk ben düşüyorumm eşimde yanımda bide onunn kolundayımmm adamımm diyorkii olummm napıyonnn yavaşş yavaşşşş allahımm eve gelene kadarr öldümm gülmektennn eşim diyorkii ben seni kafa yapıyonn sandımm ne bilimmm diyooo allahımmm koptummm yaaa dedim karınn kollarının arasından kayıppp gidiyorrrr senn olummm yavaşşş napıyonnn diyonnnn
anladım canım sen yat dinlen,Allah kabul etsin inşaallah hayırlı insanlarla karşılaştırsın ablacığını
hayırlısı olsun canım yaa
hadı bakalım seydam inşaallah olur bu sefer,Allah'ım gönlüne göre versin
kızlar izninizle ben kaçayım,eboşumla kardeloşum gelmedi azra da gelmiyor ne zamandırherkeslere iyi geceler
Allah'a emanet olun...
azramm geçmiş olsun canım yaa dikkat et kıssselamm kızlarrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzz fazla kalamıcam duaya geleyim dedim inşallah kaçıramışımdırr misafirim var yarınada misafirler varr yatıya migrenimm tuttu gene delirecem ya 2 gündürr offffffffffffff bide düştümm sokaktaaa bi ayagımm ön dogru bi ayagımm arkayaaa dogruuu açılıı verdiii allahımm görseydinizzz tamm bi komediydii sıcagıyla anlamadım bişeyy ama elimm ve kasıgımmm agrıyoooo bunun dışında bende başka bişeyy yokk ben düşüyorumm eşimde yanımda bide onunn kolundayımmm adamımm diyorkii olummm napıyonnn yavaşş yavaşşşş allahımm eve gelene kadarr öldümm gülmektennn eşim diyorkii ben seni kafa yapıyonn sandımm ne bilimmm diyooo allahımmm koptummm yaaa dedim karınn kollarının arasından kayıppp gidiyorrrr senn olummm yavaşşş napıyonnn diyonnnn
selam canımmmm gerçi bnm adım geçmiyo amaDerinSu, GokceRana23, pelin67, sevtun2, seydam kızlar hepinize slm duaya kalamıycam bu gece kocişim evde pc de işi varmış hepinizden öpüyorum iyigeceler benden sonra gelenlere çok slm canlar iyigecelereyvahedigeldismile eyvahedigeldismile opuyorumnanaktan
birsen29, DerinSu+, ezgim_ez, GokceRana23, pelin67, sevtun2, turkuaz+ nasılsınızz kızlarrr varmı güzel haberlerr geçmişe bakmadımmmvakitt kaybetmeyeyimm dedimmm yataklarıı açacam özledimm sizleriiii
hoşgeldin birsencim
turkuazcım aslında hem yoruyorum kendimi hem yormuyorum gittikçe agırlaşında herşey zorlar oldu ama kramplar girmesi ii degil erken dogum belirtiler oluyo genelde allah ımzamanında göndersin inş neyse şimdilik daha iyiyim ama belimde hala agrı var çok oturdum galiba :)
derinim allah kolaylık versin canım biliyorum çok sıkıntı çekti n yemekti wc ydi zor umarım daha iyi bi iş bulursun haa bide kızlar bende kpss ye gircem banada dua edin olurmu ii geçsin sınavım kocacıgıma mahcup olmayım .derinim dedigin gibi bu ay dua etmek kabul olur sık sık dua edelim birbirimize
selamm kızlarrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzz fazla kalamıcam duaya geleyim dedim inşallah kaçıramışımdırr misafirim var yarınada misafirler varr yatıya migrenimm tuttu gene delirecem ya 2 gündürr offffffffffffff bide düştümm sokaktaaa bi ayagımm ön dogru bi ayagımm arkayaaa dogruuu açılıı verdiii allahımm görseydinizzz tamm bi komediydii sıcagıyla anlamadım bişeyy ama elimm ve kasıgımmm agrıyoooo bunun dışında bende başka bişeyy yokk ben düşüyorumm eşimde yanımda bide onunn kolundayımmm adamımm diyorkii olummm napıyonnn yavaşş yavaşşşş allahımm eve gelene kadarr öldümm gülmektennn eşim diyorkii ben seni kafa yapıyonn sandımm ne bilimmm diyooo allahımmm koptummm yaaa dedim karınn kollarının arasından kayıppp gidiyorrrr senn olummm yavaşşş napıyonnn diyonnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?