Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

valla ben sulu yemek güveç yapıyom hem millet bayılıyo hemde kolay yanee
ne koyuyosun güvece sebzelimi yapıyosun ?
bende barbunya yapıyorum etli veya kıymalı
bu hafta çok yoğun olcak benim için annemle abim gelicek ondan sonrada artık teyzemler dayımlar sırayla çağırcam buyrunnnnnnnnn
Ayşe kırmızı mercimek corbası yap canım onu herkes yer

çorba kolay canım onu düşünmüyom zati

aleynam çok sulu olmuyo tabiki ama ana yemek işte
tarifmi valla ben bütün malzemeyi koyuyorum etde dahil hepsini karştırıyorum sonra hop güvece
hiç ağzını açmıyorum ve karıştırmıyorum kısık ateşte 3 saat pişiyo nefis oluyo

Tugce ne blim kız benim eşimde cok biliyo

sanki kötü niyete söyledim

o gün bi konu oldu bende dedim zaten erkeklerin hepside böyle oluyo dedim

aslında laf icabı dedim bütün erkekleri tanıdıgımdan deyil yani ilk eşimle konuştum bizde öyle cıkma falan yoktu

bana bissürü kızdı

aslın da ben hatalıydım galiba

nese kuzular ben kalkıyorum lahmacunu şimci bulamam ama tereyağında sucuk kızartcam delikafadulden

yarın yanmazsam iiiii sempatiksalakcinni

öpüyorum hepinizi kocamannnnn
opuyorumnanaktan

Abla sen güveci sulu yapıyon demekki bizde katı yapıyoz su cok olmuyo öyle pilavın yanına koyuyoruz

bende zannettim corba niyetine güvec koyuyosun sulu diyince

o zaman bir daha o lafı kullanma aleynam sen... laf icabı hep diyoz ama haklısın sanki bir sürü erkek biliyomusuz gibi oluyo....sempatiksalakcinni

aleynam benimkide sulu olmuyoki kuzum
hatta ben yemeklerime asla su koymam
kendi suyuyla pişer
zaten ana yemek illa sulu olmazki yaa

canım ya boşver takma kafana
hade bakem git doyur kocanı....

yelizim sahurmu hazırlıycak
kolay gelsin kuzum
aslında ben bişiler yyip gelcektim o sırada kociş uyandı o da yedi sahuruu yapmış olduu
aleyna aslında yanlış bi kelime değil kullandığın sonuçta babalarımız eniştelerimiz felan onları da gözlemleyip söylüyoruz bu lafı erkekler böle dye

menim uyku fena bastı mutfağı toplayıp yatsammı yarın erken kalkayım evi toparlarım duş alırım 3 30 randevum kızlar dua edinde kötü bişi demesin doktorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…