Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kardelenim ben kaçayım canım..Allaha emanet ol...gözlerim kapanıyor...

kızlar hepinizi çok öpüyorum..nolcak benim bu halim..gece işten geç gelicem hep.uyumasam uykusuz uykusuz nasıl çalışıcam..uyusam sahuru kaçırıyom of offff...neyse.

yelizim umarım hayırlı haberlerle dönersin canım doktordan..
bide birisi kanda baktırıcaktı kimdi unuttum inşallah o da öyledir..mızmız baktırıcak onu biliyorum da.digeri kimdi unuttum valla bu kafayla iyi mızmız geldi aklıma:))
haydiin kaçtım.

az once kan verdım oglen sonucu alcam kızlar ne olur dua edın

dunde evde test yaptık hemen hemen anında penbe cıktı ıkıncı cızgı

kızlar ben geldim net giiti gece sinir oldum healsanaalsanasmile sizi okudum bir süre ama nadense yazdıklarımı okuyamadımmafoldumben

herkeze iyi günler dilerim aşk olsun kız şurda mercimegi imrendirdiniz he yemeklerinizle her şeyi yapıyorumda şu kahrolası beyaz lahana dolmasını yapamıyorum kız keşke annem olsaydı çok güzel yapıyodu anacım anne gibi kokuyodu he yaptıgımafoldumbenmafoldumben kaçtır istiyorum zaten dolmayı kız yaptıysan bir tabak yolla bak bozuşuruz healsanaalsanasmile

HAYIRLI UGURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

AGUSTOS AYI LİSTEMİZ

KUBİ------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------11 AĞUSTOS
DİDGOK----------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AĞUSTOS
AŞKMEŞK------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AGUSTOS
HALET------------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 AĞUSTOS
MIZMIZ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------22 AĞUSTOS
YELİZ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------25 AĞUSTOS
AYŞEN_34-------------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AĞUSTOS
NANELİŞEKER-------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AGUSTOS
EBRAR_53-------------------------------------------------------------------------------------------------------------???AĞUSTOS
SEYDAM----------------------------------------------------------------------------------------------------------------30 AGUSTOS

EYLÜL AYI LİSTEMİZ

ALEYNA84--------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EYLÜL
ESREDMAAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------3EYLÜL
EZGİM_EZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 EYLÜL
UGURBONCUGUM---------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
TURKUAZ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------9 EYLÜL
PELİN67-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------11 EYLÜL
SAMYELİ 26-----------------------------------------------------------------------------------------------------------12 EYLÜL
ASİ-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
AZRAPERİ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 EYLÜL
BİRSEN29---------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
DERİNSU----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
OPTİMİST_BALİM----------------------------------------------------------------------------------------------------21 EYLÜL
MAVİ2505---------------------------------------------------------------------------------------------------------------23 EYLÜL
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------30 EYLÜL

HAMıŞLERıMıZ

MAKBER-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ----------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ZEYN77-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
YUSNES------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan-opuyorumnanaktan
BUURCUUM-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11---------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SEVTUN2-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-----------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
[

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

işşallah arkadaşım allah gönlünün muradını tez zamanda verir sanada bir mercimek duygusunu tattırır rabbim :saruboceq:

hadı bakalım mızmızım bende12 de burda olurum ınsallah halay cekerız hep beraberopuyorumnanaktan

ınsallah kızlar heycandan delırcem valla

ne yapcagımı bılmıyorum

ınsallah guzel haberlerı sızlere vermek nasıp olur

allahım herkese herkese ıstyene herkese bebek sevgısını tattırır ınsallah cok bekletmeden su mubarek gunlerde

kız dün ne yaptıysam bebek oynamadı dedimya eşime dedim hastaneye gidelim ne olur mercimek hiç böyle yapmazdı dedim aglamaya başladım dondurma bile olmadı kız muzu çok seviyo kıpırdıyo mercimek aglayınca garibim dedi çok yorulmuşun sen kızlar çok yormuş alışkın degilsin dedi hamile kaldın kalalı hiç yorulmadın demi dedi bende hiç yormuyorum seni dedi bende evet dedim garibim telkin etti yatıyorum aglıyorum o ara dedi kalk yanıma gel söz bişey yapıcam eger gene oynamazsa söz acile gidicez dedi kız yatırdı beni açtı karnımı başladı masal anlatmaya tık yok konuştu tık yok dedim boşver gitmicem dedim yatıyım belki sabah oynar dedim acile gidince rahat bırakmıyolar insanı hep alttan bakıyolar biraz uzandım eşim şarkı dinliyo yarım saat geçti tabi dedim ne dinliyosun adam demezmi yeni şarkısı bak çok güzel dinle dedi kulaklıgı tattım dinlemeye başladım kız inanmazsınız na yaptıysak olmadı mercimek başladı kıpırdamaya şaştık kaldık he kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 eşim dedi oynatmak istersen 1 adet tarkan şarkısı şart mercimege dedikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ne oluyomuş nasip olursa bebişleriniz olunca 1 tarkan işi hallediyo kız bu kızmı acaba şimdiden tarkan hayranı he oldu çıktı:roflol::roflol::roflol:

:dance: :dance: :dance: :dance:

mızmız canım hadi az kaldı..inşallah güzel haberleri alacağız...hep beraber kutlama yapacağız...

canım benide listeye eklermisin 6 eylül gelmesini istemediğim tarihim...inşallah liste uğurlu gelir bende hamişler arasında olurummmmmmmmm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…