burtdayım,biyere gittiğim yok kız.valla kardeloş yok ortada bu kız kendini kaybetcek yakında haa eyvahedigeldismile
aslında emek için gelmemezlik etmedim,boynum tutulmuş ve sırtımda ağrıyo,burda oturmak zorluyodu,uzandım bende,nasılsa gece okurum dedimdi,aslında sizide özledim ama,akşam beni gitti diye zil takıp oynanmış nerdeyse:umursamazebrarımm kardeloş özletiyo kendinii artıkk
inşallah bu ay emekleri boşa çıkmaz onunda
inş.ayşencim,hepimiz yakalayalım bu ay yumurtayı inş.inşlhhh tutar bu ay onunda :Saruboceq:
bende bugün temizlik yaptım camları silmeye kalkıştım iki camı sildim yağmur atmaya başladı hayy dedim bırakayım bari sonra da yağmadı mirmirmirmir yarın silcem diğerlerinide artık
iş yapınca çok ssuyo insan yaaa
bende yarın misafir davet edebilirim bakalım
keşke benimkide silse,bide benim camlar zor,terse açılıyo,mütahit hangi akla hizmet yaptıysaalsanaalsanasmileofff cam demeyin ramazana girerken sildi kociş
yine battılar yav
ben seni kaç defa 11 de uyandırdım,sen bana sinir mi oldun:gitme:ayşenim sorma kuzum ya bizde aynen öyleyiz sabaha kadar otur akşama kadar yat :))
yelizim aynen kuzum başkası uyandırdımı gergin oluyom hele ramazanda
aleyna boşver canım onları,ben okudum o olayları,boşuboşuna senin ve diğer kızlarında kalplerini kırdılar,hiç gereksiz yere.yelizim sagol bacım üzdüler hemde cok ama boşver
bu ayda kimseye söz söyleyipte şeytanı sevindirmeye gerek yok
en nasılsın canım İNŞALLAH hamişsindir tes niye yapmadın belkim bişe vardır İNŞALLAH vardır
niye kaldırdın ki,senin çekineceğin bi durum mu var,aslında bizide kırmış oldu zeynep,topiğimiz onu ilgilendirmezmiş,başka topiclerde sabahlıyomuşun,bundan kime ne ki,kim ne karışabilir,kaldı ki,biz burda canla başla zeynep için dua ederken,başka topiclerin duayı naptığı,nasıl yaptığı beni ilgilendirmez demesi biraz sinir bozucu,çünkü o başka topictekiler o nun içinde çok dua etmişlerdi.biz burda bi aile gibi olduk diye düşünüyorum,işin olunca canım cicim,olmayınca minnetsiz davranmak hiç etik değil.zaten o gün bugündür topicede uğramadı,zaten uğrasada benim için artık bi önemi yok.yelizcim ya kızlara bişeyi göstercektim onlar baksın diye koydum atıştımda ordakilerele
şimdi kaldırıyom canım
aynen öyle oldu canımcım.kardeloşda gelmedi yine biz gideriz ogelir
menim uyku fena bastı mutfağı toplayıp yatsammı yarın erken kalkayım evi toparlarım duş alırım 3 30 randevum kızlar dua edinde kötü bişi demesin doktorr
selam derinim,naber canım,uyuyamadın mı?
selam canım..hayır tam tersi demin uyandım ezan okunurkenmafoldumbenkeşke hiç uyumasaydım..yorgunum uyku basıyo zor kalkıyorum.kaçırdım sahurumafoldumben
sen napıyon cnm:çok üzgünüm:
of çok sıcakladım yaa...nem bastı vücudumu resmen.
ay,tüh,ben seni uyandırsaydım keşke.sadece bi gece kalkamaadım ben,o da gevşek davranmamdan oldu,beş dakika daha yatsam,vakit var dedim,genede kalkıp su içebildik.
bu gece çok sıcak,hayatımda hiç yatmadığım şekilde yattım,kıyafet olarak.sempatiksalakcinni
of sorma yaa.hep zaten o "5 dk daha yatayım" demekten oluyo..bu ramazan çok kaçırdım böyle çok üzülüyorum...annem arıyor normalde ama bazen unutuyo...ne zaman uyumamışımdır sahura kadar o zaman arıyo kalktın mı diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?