MEHTAP aramıza hoşgeldin dilerim enkısa zamanda meleğin göbüşüe konar
ayy canım bende işlerden dolayı gelemiyorsun sandım,çok çok geçmiş olsun Rabb'İm şifa versin,dikkat et kendine canım... Herşeyin hayırlısı olsunopuyorumnanaktanebrarcım turkuazım samyelim ...ben geldim canlarım. Çok özledim sizleri. ne zamandır giremiyorum biliyorum, bugün ilk kez vaktim oldu bir bakayım kızlara dedim. Günlerdir aklımdasınız. Kötü günler geçirdim bu arada. Zehirli guatrım vardı biliyosunuz proypcil kullanmaya başlamıştım endokrinoloji prof. e gitmiştim bunun için. 17 gün ilaç bende inanılmaz boyutlarda yan etki yaptı. Tüm vücudum kabarcıklar içindeydi kıpkırmızı ayrca. Günde 2-3 defa acile gittim eşimle, uyku muyku kalmadı acillerde süründüm. Doktoruma gittim sonra. inanaılmaz bişey hiç bu kadar dokunduğunu görmemiştim dedi. ;Farklı bir ilaç vermeyi düşünmüyorum çünkü içerikler aynı sende üst düzey bir zarar var dedi o yüzden başka ilaç kullanmayacağız, gözetim altında tutacağım seni dedi. Eylülün ilk haftası tahlillerimi yaptırıp götürücem bakalım. Bebeğim içindi bu tedavi ne yapacağım şimdi ben mafoldumben
Bana dua edin yalvarırım senağlama
mehtapcım hoşgeldin canım,rahim filmini ne kadar erken çektirirsen o kadar iyi bence eğer tüpler kapalıysa ki Allah korusun o ilaçlı tedaviler boşuna olur,hem sende manevi olarak yıpranırsın..Doktoruna güven bence...kızlar selam ben uzun zamandır kk dayım başka forumlardayım ama artık buraya katılacağım
sabah doktordan geldim ve moralim çok bozuk
benim yumurtlama sorunum var 3,5 yıllık evliyim 28 yaşındayım mayıs 25te adet olmuştum sonra d.k. hapını kestim ne yazıkki peşinden 2 ay adet göremedim ilaçlarla en sonunda iki hafta önce cuma günü adet oldum doktor klomen verdi günde 2 tane 5 gün boyunca az önce baktı malesef 2 tanecik yumurta ve çoook küçük bidahaki ay yine klomen ile deneyecek bu sefer günde 4 tane dedi oda işe yaramazsa rahim filmi peşinden iğne ile tedavi dedi
ve ben şimdiden yoruldummmmmmm
benim gibi yumurtlama sorunu olanlar varmı aranızda???
ha bide sizlerde klomen fayda etmeyince hemen iğne tedavisine başlamışlar bana doktorum iğne tedavisine başlanmadan muhakkak rahim filmi çekilmesi şart dedi sizde çektilermi??
nasıl tedavi gördünüz/görüyorsunuz ve pozitif sonuç alan varmııııı???
bende çıkıyorum mercimegimi yatırmama lazım uykum geldi erkenden yatsın bebeş demi o arada sizde gelirsiniz beni bulamazsanız çok üzülmeyim beni özletin anacım:kedi:boshayallersmile
ebrarım Allah kabul etsin canım,Kendine dikkat et sende ben bugun evime gidiyorum kocişim geldi oleyyyyyyyydelikafaduldensositosositoselam hanımlar işlerimi bitiremedim ne yaptın diye sorarsanız sadece ev toparladım misafirden sonra savaş alanına dönmüştüde salonum eyvahedigeldismile
hepiniz iyisinizdir inşallah .
derinim valla iyi olmuş uyandırmadığın kuzum kocişde bende çok yorgunduk saat 2buçukta kalktık:kedi:
ama dinlenmişiz .
ya kızlar kızmam aramaya tabikide ogünüm çok kötü geçiyo uykumu almadığım zaman
kardeloşda yazmışki kızdın demekki bana merak etme okadar delürmedim henüz kuzu çünkü önemli bişey olunca tabiki arancaktır .telefon niye varki zati boshayallersmile
bersum gelmiş hoşgelmiş
gülşahımda uğramış çok geçmiş olsun canım dualarımız seninle .bende diyodum unuttu bizi .
mızmızdan haber yok henüz galiba hamiş yaa inşallah tabiki
yelizimde gelmemiş onun haberinide bekliyorum dört gözle
boncukum hayır olsun niye okadar uyuyosun kuzum yoksam ??
derinim demek nazar doğum yaptı nasıl sevindim yaa rabbim bebişini ona bağışlasın sağlıkla büyütsün inşallah
sevtun kız seninki demek tarkancı olcak ay biraz teyzesine benzemiş bayanssulusmile
derdam ,aleynam,ayşenim misafirleriniz var bugü kolay gelsin kızlar
buarada derdam turkuazım yasini şerif okuycakmış son 2 taneyide ona yaz kuzum .
samyelim sen nasılsın iyileştinmi biraz canım
tuğçem sen nasısın kuzu öptüm
kimseyi unutmadım inşallah
unuttuysam affola ben şimdi çıkıyorum bugün yanlızım bari iftara annemlere gideyim dedim zaten dünden bolca yemek var .gece görüşmek üzere byyyyyyyyyyyy
kızlar kusura bakmayın ama sıstemde sorun oldu hastalar cokdu hemen sonucu vermedıler
sıkı durunnnnn hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmm
sızı beklettıgım ıcın ozur dılerım kızlarrrrrrrrrrrrrrr
:teytey:alsanaalsanasmilealsanaalsanasmiledelikafaduldendelikafadulden:CüvCüv::CüvCüv:ilk ben teprik edeyim sonuçların kaç çıktı tatlım aglayasım geldi he şimdi çok duygulandım bak şimdisenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
benim annem çok uzakta bebeler ya kasımda gelicek hasreti çok zor bak şimdi sizi kızkandım hesenağlamasenağlamasenağlama
kızlar kusura bakmayın ama sıstemde sorun oldu hastalar cokdu hemen sonucu vermedıler
heyoooooooookızlar kusura bakmayın ama sıstemde sorun oldu hastalar cokdu hemen sonucu vermedıler
oyyy oyyy bebem benim kasıma ne kaldı şura azcık kalmış....sonra bol bol sarılırsın anneciğine.... istersen kasıma kadar ben gelem bana sarıl...
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
işte budur mızmız çok sevindim canım... en sonunda bir hamişimiz daha oldu... haydi millet halaya hep beraber tey tey tey...... Allah tamamına erdirsin canım benim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah......hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
66 cıktı cnm 2 sonra tekrarrrrrrrrrrrr
saol cnm aysencım tesekkur ederım
cok saskınım cok mutluyum kac saat bekledık ya annemı gonderdım doktorun yanına annem kucuk mınık gelıyo dıye geldı yanıma of ya
helal olsun bir de ben bırakabilsem çok güzel olacakebrarım kolay gelsin canım sana da....
bende iftara yokum bugün evde... ve bugün sigarayı bırakmaya karar verdim sabahtan beri içmiyorum... bu sefer kesin kararlıyım içmicem...... zaten içmemem de lazım.....
saol cnm aysencım tesekkur ederım
cok saskınım cok mutluyum kac saat bekledık ya annemı gonderdım doktorun yanına annem kucuk mınık gelıyo dıye geldı yanıma of ya
ahhh bebem annem hep der anne olunca anlıcan anneliği diye... sen şimdi anlıyosundur anneciğini... ahhh ahhh bizde görsek anne olduğumuz günleri inşallah....hamilelikten ağlıyon bebem herşeye... ağlama geliyom hemen....bacım annemin yerini, gerçekten kimse tutmuyo gelde sarıl bebem çok ihtiyacım var vallahi şefkata benim hamileliktenmi nedir aglıyorum olur olmza şeyleresenağlamasenağlamasenağlama
mızmızım sonunda ya catlattın cnm bızı tebrık ederım cnm
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
allah sonunu getırsın cnm kucagına almayıda nasıp etsın darısı bızlerın basına:Saruboceq:
inaşşalah iki katına çıkar o değer canım küçük olduğundan düşük çıkmıştır değerin... ayyy nasıl sevindim... kaç gündür konuşuyoruz biri hamiş olsun artık diye.... inşallah halem de hamileyim diye haber veriri.....
helal olsun bir de ben bırakabilsem çok güzel olacak
daha bende ancak karar veridm sabahtır içmiyom ama akşam daha kötü olcek... ama bırakmamız lazım canım bak sen de istiyon bebe... mecbur bırakcaz bunu... inşallah bırakırız tüm içenler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?