Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar kusura bakmayın ama sıstemde sorun oldu hastalar cokdu hemen sonucu vermedıler

sıkı durunnnnn hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmm

sızı beklettıgım ıcın ozur dılerım kızlarrrrrrrrrrrrrrr

ayy canım bende işlerden dolayı gelemiyorsun sandım,çok çok geçmiş olsun Rabb'İm şifa versin,dikkat et kendine canım... Herşeyin hayırlısı olsunopuyorumnanaktan
mehtapcım hoşgeldin canım,rahim filmini ne kadar erken çektirirsen o kadar iyi bence eğer tüpler kapalıysa ki Allah korusun o ilaçlı tedaviler boşuna olur,hem sende manevi olarak yıpranırsın..Doktoruna güven bence...
bende çıkıyorum mercimegimi yatırmama lazım uykum geldi erkenden yatsın bebeş demi o arada sizde gelirsiniz beni bulamazsanız çok üzülmeyim beni özletin anacım:kedi:boshayallersmile

ebrarım Allah kabul etsin canım,Kendine dikkat et sende ben bugun evime gidiyorum kocişim geldi oleyyyyyyyydelikafaduldensositososito

azranın kalan 2 yasin-i şerifini ben aldım derdamm haberin olsun kuzu,bak kırmızılarla yazdım heezemuszemus

:teytey:alsanaalsanasmilealsanaalsanasmiledelikafaduldendelikafadulden:CüvCüv::CüvCüv:ilk ben teprik edeyim sonuçların kaç çıktı tatlım aglayasım geldi he şimdi çok duygulandım bak şimdisenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

66 cıktı cnm 2 sonra tekrarrrrrrrrrrrr

benim annem çok uzakta bebeler ya kasımda gelicek hasreti çok zor bak şimdi sizi kızkandım hesenağlamasenağlamasenağlama

oyyy oyyy bebem benim kasıma ne kaldı şura azcık kalmış....sonra bol bol sarılırsın anneciğine.... istersen kasıma kadar ben gelem bana sarıl...

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
işte budur mızmız çok sevindim canım... en sonunda bir hamişimiz daha oldu... haydi millet halaya hep beraber tey tey tey...... Allah tamamına erdirsin canım benim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah......hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

kızlar kusura bakmayın ama sıstemde sorun oldu hastalar cokdu hemen sonucu vermedıler

sıkı durunnnnn hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmm

sızı beklettıgım ıcın ozur dılerım kızlarrrrrrrrrrrrrrr
heyooooooooo
:dance::dance::dance::dance:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
tebrik ederim canım yaaa,sabahtan beri senden haber bekliyorduk bizde:)

bacım annemin yerini, gerçekten kimse tutmuyo gelde sarıl bebem çok ihtiyacım var vallahi şefkata benim hamileliktenmi nedir aglıyorum olur olmza şeyleresenağlamasenağlamasenağlama

mızmızım sonunda ya catlattın cnm bızı tebrık ederım cnm
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
allah sonunu getırsın cnm kucagına almayıda nasıp etsın darısı bızlerın basına:Saruboceq:

66 cıktı cnm 2 sonra tekrarrrrrrrrrrrr

inaşşalah iki katına çıkar o değer canım küçük olduğundan düşük çıkmıştır değerin... ayyy nasıl sevindim... kaç gündür konuşuyoruz biri hamiş olsun artık diye.... inşallah halem de hamileyim diye haber veriri.....

saol cnm aysencım tesekkur ederım

cok saskınım cok mutluyum kac saat bekledık ya annemı gonderdım doktorun yanına annem kucuk mınık gelıyo dıye geldı yanıma of ya

cok saskınım cok mutluyum kac saat bekledık ya annemı gonderdım doktorun yanına annem kucuk mınık gelıyo dıye geldı yanıma of ya

allah kucağına almayıda nasip etsinnn inşlhhhh

ne kadar güzel bi duygudur tahmin edebiliyorum

rabbim burda olan herkese tez zamanda yaşatsın inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ebrarım kolay gelsin canım sana da....

bende iftara yokum bugün evde... ve bugün sigarayı bırakmaya karar verdim sabahtan beri içmiyorum... bu sefer kesin kararlıyım içmicem...... zaten içmemem de lazım.....
helal olsun bir de ben bırakabilsem çok güzel olacak

ayy annen mi öğrendi ilk,ağlıcam yaa çok güzel bi duygu,kız mızmız helal olsun sana kaçaydır hamiş çıkmıyordu opuyorumnanaktan

bacım annemin yerini, gerçekten kimse tutmuyo gelde sarıl bebem çok ihtiyacım var vallahi şefkata benim hamileliktenmi nedir aglıyorum olur olmza şeyleresenağlamasenağlamasenağlama
ahhh bebem annem hep der anne olunca anlıcan anneliği diye... sen şimdi anlıyosundur anneciğini... ahhh ahhh bizde görsek anne olduğumuz günleri inşallah....hamilelikten ağlıyon bebem herşeye... ağlama geliyom hemen....

amın cnm amın ALLAHIM TEZ ZAMANDA HERKESE NASIP ETSIN BU DUYGUYU

ALLAHIM INSALLAH DEGERLERIM YUKSELIRDE SEVINCIMI IKIYE KATLANIR

INSALLAH CNM INSALLAH ALLAHIM SU MUBAREK GUNDE ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN NE GUZEL DUYGU BU YAAAAAAAAAAAA

ALLAH RAZI OLSUN HEPINIZDEN BENI YANLIZ BIRAKMADINIZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…