Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

biz ikisinide kayınpederimin mezarının üstüne gömdük. ikiside aynı yerde..
küçüktü ama boşver bunları düşünme, görmediğin daha ii olmuş.. gözümün önünden gitmiyor...

kız mız mız gel çabuk bakem bu kadar insanı bekletiyon burda şincik dövcez seni bak güzel haber getir yoksaaa:mymeka:

ay hayla gelmemiş karu yaaa.çatlıcam şimdi..bi haber almadan evden çıkarsam aklım burda kalacak..neyse kardeşimin pc den bakarım arada artık...kardeşim ben ablam bir araya geldki mi ben kk açınca kızıyolar yüzünü göremiyoz diye:)))o yüzden fazla açamam.

Ya; Rabbi!

Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A;lemin, ResÜ;I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.

"0l! emriyle; bilinen ve bilinmeyen, görünen ve görünmeyen sayısız alemleri yaratan; "Yok 0l!" emriyle de, her şeyi bir anda yok etme gücüne sahib olan, alemlerin Rabbi, Rahman ve Rahim olan Yüce Allah’ım! "Bana dua edin, duanızı kabul edeyim" buyurdun. Biz de; huzuruna geldik, boynumuzu büktük, ellerimizi Sana açtık. Seni Rahim, Gafur biliyoruz. Rahmet ve Gufran ism-i şerifinle tecelli eyle, ellerimizi boş döndürme ya; Rabbi! Kur'an-ı Kerim'in bereketi ile ve alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili Peygamberimizin hürmeti ile bizleri af eyle, ey Kerim; bizleri affet ya; Rahim. Allah’ım! Bizleri Kur’an-ı Kerim'in zineti ile süsle. O'nun kerameti ile mükerrem eyle ve şerefiyle şereflendir.

Ya; Rabbi
Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, Ahiret’te de azabından muhafaza eyle.

Allah'ım! Bizi dirlik ve doğruluk üzere yaşat, aramızdaki sevgi bağlarını güçlendir, kalblerimizi ayni görüş ve düşünüş halkası içinde birleştir. Dinden, imandan, doğruluktan, Sana ibadet ve taatdan ayırma Ya; Rabbi!

YA RABBİM
FETHİYE ABLAMIZ için okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ HAYIRLI bir eş bulması için vesile kıl .mutlu,huzurlu bir aile kurmasını nasip et .her daraldığında onun yardımcısı ol
bu mübarek ramazan ayının yüzü suyu hürmetine ellerimizi,dualarımızı boş çevirme . .
SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

BİRSEN için dua listesi
EBRAR.............30
ALEYNA...........30
DERDA.............30
SAMYELİ...........20
MAVİŞ...............20
BONCUK...........30
DERİN...............30
AYŞEN..............30
HALE.................20
kızlar okumak isteyeni eklerim
perşembe gecesi duasını yapıcaz ay kızlar nasıl duygulandım bilemezsiniz inanın ağlayasım geldi ilk defa benim için birileri dua edecek çok teşekkür ederim sağolun inşallah Allahım tez zamanda hepimizin bebişlerini kucağımıza verir ebrarcım eğer olursa bende okuyabilirse komşuma soruyum akşam muhakkak dönerim sana olur derse onuda yazarsın listeye teşekkürler en büyük bizim topic

of ya birazdan çıkıcam ben..
kızlar kesin onun nette sorun oldu.gitsede kısacık gidiyom yazmadan gitmezdi bence..neyse hayırlısı bakalım.

anlıyorum seni canım..bana okunurken bende çok duygulandım...
inşallah rabbim dualarımızı kabul eder.

neyse ben bu defa hepten kaçtım kızlar..işlerimi yaptım duşumu aldım giyindim çıkıyorum...akşam güzel haberlerle buluşmak dilegimle öptüm hepinizi.

ebrarcım turkuazım samyelim ...ben geldim canlarım. Çok özledim sizleri. ne zamandır giremiyorum biliyorum, bugün ilk kez vaktim oldu bir bakayım kızlara dedim. Günlerdir aklımdasınız. Kötü günler geçirdim bu arada. Zehirli guatrım vardı biliyosunuz proypcil kullanmaya başlamıştım endokrinoloji prof. e gitmiştim bunun için. 17 gün ilaç bende inanılmaz boyutlarda yan etki yaptı. Tüm vücudum kabarcıklar içindeydi kıpkırmızı ayrca. Günde 2-3 defa acile gittim eşimle, uyku muyku kalmadı acillerde süründüm. Doktoruma gittim sonra. inanaılmaz bişey hiç bu kadar dokunduğunu görmemiştim dedi. ;Farklı bir ilaç vermeyi düşünmüyorum çünkü içerikler aynı sende üst düzey bir zarar var dedi o yüzden başka ilaç kullanmayacağız, gözetim altında tutacağım seni dedi. Eylülün ilk haftası tahlillerimi yaptırıp götürücem bakalım. Bebeğim içindi bu tedavi ne yapacağım şimdi ben mafoldumben
Bana dua edin yalvarırım senağlama

Son düzenleme:
kız cevap yokmi gene be aşk olsun mızmız kız kıza
geçmiş olsun dedim geldim he meraktan ne çıktı diye aklım burda kaldı ne yapayım ama boşuna kalmış ne gelen var ne giden beeeeeeeealsanaalsanasmile

kızlar merhaba herkese...
mızmızcım neler yaptın bak burda herkes haber bekliyor senden... hale de kan testi yaptıracaktı bugün... kızlar nolur güzel haberlerle gelin... duble halay çekelim burda....
sevtuncum bugün yazdıklarınla beni ağlattın canım biliyormusun... benim çok yakın kardeşim kadar yakın bir arkadaşım tam 1 ay önce 25 haftalık bebeğini kaybetti erken doğumla... inan mezarı var bebeğin ama o kadar zor ki... sen kızıyormuşsun mezarı bile yok diye ama inan böylesi daha iyi çünkü arkadaşım her gün 2 kez gidiyor mezarlığa... neyse zaten mercimek var artık... bunları düşünmeye de mercimeği üzmeye de gerek yok....tarkanın yeni şarkıları çok güzel sen bol bol tarkan dinlet mercimeğe hem oda oynasın acık... hatırlarsan ben geçenlerde mercimek hanım demiştim... içime doğuyo walla kız olacak seninki...

canım geçmiş olsun ben bilmiyordum zehirli guatr olduğunu... inşallah öncelikle bu hastalğını atlatır ondan sonra da bebeşine kavuşursun....:Saruboceq:

eli ayagı saglıklı olsunda dadlum farketmez ablam rüyasını görmüş bana cinsiyetine baktırma kız dedi kız dediydı hamile kalıcan inanmadım kadına en son dedi haziranda hamileyim diye arıcan dedi şaştım kaldım heohaoldumsmileohaoldumsmile

rabbim şifa versin arkadaşım sana allah beterinden korusun seni tez zamanda anneligide tadarsın işşallah

kızlar selam ben uzun zamandır kk dayım başka forumlardayım ama artık buraya katılacağım
sabah doktordan geldim ve moralim çok bozuk
benim yumurtlama sorunum var 3,5 yıllık evliyim 28 yaşındayım mayıs 25te adet olmuştum sonra d.k. hapını kestim ne yazıkki peşinden 2 ay adet göremedim ilaçlarla en sonunda iki hafta önce cuma günü adet oldum doktor klomen verdi günde 2 tane 5 gün boyunca az önce baktı malesef 2 tanecik yumurta ve çoook küçük bidahaki ay yine klomen ile deneyecek bu sefer günde 4 tane dedi oda işe yaramazsa rahim filmi peşinden iğne ile tedavi dedi
ve ben şimdiden yoruldummmmmmm
benim gibi yumurtlama sorunu olanlar varmı aranızda???
ha bide sizlerde klomen fayda etmeyince hemen iğne tedavisine başlamışlar bana doktorum iğne tedavisine başlanmadan muhakkak rahim filmi çekilmesi şart dedi sizde çektilermi??
nasıl tedavi gördünüz/görüyorsunuz ve pozitif sonuç alan varmııııı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…